11 Mayıs , 2024, 13:29:53

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - bez bebek

1
aysun,derin,vadi,neslihan,esra ve tüm ismini hatırlamadığım arkadaşlarım merhaba uzun aradan sonra size bir süprizle döndüm ben 6 aylık hamileyim. :basardim: :basardim: :basardim: :basardim: :basardim:evet arkadaş rabbim bunu bana yaşattı aslında anlatacağım o kadar şeyler varki bilahare anlatacağım ama sizinle ara vermemin sebebi bebek hakkında hiç bir şey hatırlamamak aklımbdan çıkarıp tamamaen bekar bir kız gibi davrandım.kalabalıktan hiç çıkmadım.herşeyin ktersini yaptım ve allahım izinden gitiim bilmem bunlar tetikledi bilmem stresten kaçtım o yaradı ama sonuç 6 aylık hamileyim ve kızım olacak babası ve ben çok mutluyuz.canım arkadaşlarım sizlerdende Allah razı olsun. :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
2
canım arkadaşlarım 5 aralıkta adet oldum bi daha yok yani ben 6 aylık hamileyim bu haberi aslında biran önce yazmak istedim eşimin işi dolayısıyla taşınmak zorunda kaldık bu yüzden bir türlü fırsat olmadı.bir tane melekğim olacak allahım herkese teşşekkürler ederim herkezin dualara kabul oldu.derin çok mutluyum sizleirde çok özledim.iyişallah kucağımada almayı nasip eder.derin hareketlerini kımıldısını hissetmeye başladım.tanrım herkese nasip etsin. kısırsın dediler ama değilmişim allahım mucizesi bu bana herkeze şimdiden allah razı olsun ve iyişallah herkesin duaları kabul olur.ben bebeğim onlina sitesindeki tüm bebek isteyenlere duacıyım iyişallah herkesin tüm isteyenlerin olur. :muzz: :muzz:
3
TURKUAZ BENEDE AYNI DERTTEN UMUT ARIYORUM.BENDE ÇATLATMA,AŞILAMA HEPSİ OLDU KENDİ HALİNE BIRAKILDIM AMA OLMADI.MAYIS AYINDA TEDAVİLERİME SON VERİLDİ.ARTIK TÜP BEBEK DEDİLER VE BENDE EURO FERTİNDE DR.HAKAN ÖZÖRNEKLE GÖRÜŞTÜK VE EKİM AYINDA TÜP BEBEK YAPMAYA KARAR VERDİK.DAHA SONRA BEKLEYİŞ EKİM AYI OLDU.EKİM AYINA KADAR ADETLERİMİ İZLEMEDİM KENDİ HALİNE BIRAKTIM VE EŞİMLE BİRLİKTE OLUKEN AKILIM HAMİLKE KALABİLİRİM DİYE CÜMLE GEÇİRMEDİM.VE TEMMUZ AYINDA ADET OLDUM VE 1 GÜN SÜRDÜ.DAHA SONRA GELMEDİ.ÖNEMSEMEDİM.HERHALDE BU AY BÖYLE OLUCAK DEDİM DR.SORDUM NORMAL DEDİ DAHA SONRA 10 GÜN SONRA GECE SANCIYLA KALKTIM.TUVALETE GİTTİM BİRAZ KANAMA OLDU KORTUM AMA NEYSE DEDDİM HERHALDE ADETTİMİN DEVAMI DEDİM ERTESİ GÜNÜ DR ARADIM BANA HEMEN BETA HCG BAKTIR.DEDİ VE SONUÇ POZİTİF ÇIKTI.AMA DR. 3.SONRA TEKRAR BAKALIM DEDİ VE TEKRAR TAHLİL YAPILDI.SONUÇ NEGATİFTİ ÇÜNKÜ BEBEĞİMİ DÜŞÜRMÜŞÜM.BU BANA ÇOK ACI VERDİ.SEN BEKLE TEDAVİ OL İLAÇLA AŞILAMAYLA VE TÜP BEBEK ZAMANINI BEKLERKEN HAMİLE KAL VE KAYBET ÇILDIRACAKTIM.AMA YÜCE RABBİME SIĞINDIM AKILIMA MUKAYET OL ALLAHIM DEDİM VE HALA PES ETMEDİM BUNDADA VARDIR BİR HAYIR DEDİM.O YÜZDEN PES ETMEYECEĞİZ HAYAT DEVAM EDİYOR.AZİMLE ÇABAYLA DUALARLA AYAKTA DURACAĞIZ BEBEKLERİMİZİ GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE KARŞILAYACAĞIZ O YÜZDEN HER ŞEY SABIRMIŞ SABIR HER KAPIYI AÇARMIŞ VE SABIRLA MUTLULUKLA SEVİNÇLE BEKLEYECEĞİZ.ARKADAŞIM KENDİNE İYİ BAK.HERŞEYDE BİR HYIR VARDIR.UMUT OLMASA O ZAMAN YAŞAMANIN NE ANLAMI VAR.
4
İlişkiler / Ynt: 5 dakikada evlilik testi
08 Eylül , 2009, 03:08:27
13-22: Tebrikler! Evliliğiniz karşılıklı saygı ve arkadaşlığa dayanıyor. Birbirinize sadece eş değil, arkadaş da olabilmişsiniz. İmrenilecek bir evliliğiniz var. Birbirinizin kıymetini biliyorsunuz.


BEN KOCAMI ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİYORUM.ALLAHIM BU MUTLULUĞUMU KİMSENİN GÜÇÜ YETMESİN  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
6
CANIM ARKADAŞLARIM NİHAYET ÖNCE ALLAHIMIN YARDIMI VE SİZ DOSTLARIM,AİLEM,ARKADAŞLARIM VE BİLMEDİĞİM HERKES SAYESİNDE OLDU.ÇOK MUTLUYUM DERİN SENİ ÇOK SEVİYORUM.KARDELEN,VADİ,ALEYNA,NURALEYNA VE İSMİ AKLIMA GELMEYEN HERKESE TEŞŞEKKÜRLER BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN NE MURADINIZ VARSA OLSUN İYİŞALLAH ALLAHIM KABUL EDER.DİLEĞİM OLUR.MUTLUYUMMMMMMMMMMMMM. :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:  :amin: :amin: :amin: :amin: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:
7
derincim çok teşşekkürler bana çok yardımcı oldun allahımda sana yardımcı olsun tabiiki diğer arkadaşalarımada aynı dileklerimde bulunuyorum.derin iyişallah bitereceğim ama işte biraz daha gayret edersem bitecek iyişallah arkadaşlarım ailem kayınvalidem sizler herkes bitirmeye çabalıyor.iyişallah bitireceğiz cenabı allahımmın izniyle öp. :opucuk:
8
derin seni gördüğüme çok sevindim.benim için yaptığın her şeye teşşekkürler umarım 100 eksiğimi tamamlayabilirim eğer ramazanın içinde tamamlarsam kadir gecesi bağışlayacağız.allah kısmet nasip ederse iyişallah olur.derin umarım bana kırılmamışsındır.öp. :opucuk:
9
canım arkadaşlarım beni unuttunuz ne olur bitirmeme yardım edin 100 eksiğim kaldı derin hani beni bırakmayacaktın derin beni unuttun tüm gayrettimle bitirmeye çalışıyorum ama olmadı ve biyerde tıkandım.derin ve diğer arkadaşlarımıa sesleniyorum.lütfen allah rızası için bana yardım edin ama tabikide zorlada değil ya neyse saçmaladım neyse kızlar niyetim kimseyi kırmak ve incitmek istemem ama elim kolum bağlanınca üzülüyorum.ama yinede çabalrınız için teşşekkğrler iyi geceler herkese hayırlı ramazanlar
10
vadi şimdiden teşekkürler allahım binlerce kez razı olsun.amin
11
derin :amin:aleyna :amin:nuraleyna :amin:vadi :amin:canım arkadaşlarım seyahatten bu gün döndüm ve hemen siteyi açtım daha henüz tamamlanmadı ama tamamlamak için ben sizler ve ailem tüm gayretimizle tamamlamamaya çalışıyoruz.iyişallah olacak.200 eksiğimiz var.bana yardım için tün arkadaşlarımdan allah razı olsun iyişallah tüm dilekleriniz kabul olur.sizleri çok seviyorum. :opucuk:
12
aleyna çok teşşekkürler sana ve eşine canım çok sağol allah ne muradın varsa versin canım arkadaşalarım 7 günlüğüne eşimle seyahate çıkıyoruz siteye giremiye bilirim bu yüzden kim ne yapmış göremem ama gelir gelmez bakıcam canım arkadaşlarım biliyorum çok duyarlısınız allahımmın izniyle tamamlayacağım herkese teşşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :amin:
13
gonca ilkay aleyna çok sağolunu allahım binlerce razı olsun yardımlarınıza allahım ne isterseniz olsun her zaman dua ediyorum.çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sağolun
14
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: yardım edinnn
06 Ağustos , 2009, 02:19:59
zeynepcim merhaba lütfen kötü düşünme her zaman relaxs ol olki allahım her zaman yardım eder şükret ve sabır daha yenisin ben 3 senedir yoğun çabalar peşindeyim ve allahım nasip kısmet ederse ekim ayında tüp bebek yaptırmak istiyorum.o yüzden gönlünü ferah tut. :hieyt: :amin:
15
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: SLM ARKADAŞLAR
06 Ağustos , 2009, 02:11:32
canım merhaba senin ve tüm müslümanlarında mübarek kandilleri hayırlı olsun ve mutlu olsun iyişallah tüm dualarımız kabul olur bu mübarek gecede  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: