Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - meltemk

1
Arkadaslar haftaya Belemir'in dogumgununde Barbekunun yanina 2-3 cesit kolay salata yapmak istiyorum. Bir patates salatasi yapacagim. Bunun yaninda soyle sebze agirlikli servisi kolay - herkese masada oturmayacak da - bir salata ariyorum.

Burada salata soguk yemek onerilerimizi paylasirsak belki herkese ilham olur ;)
2
Bu konuyu baslatmak icin cok erken oldugunu biliyorum ;)

Ama bugun bu sayfaya bakarken dayanamadim dedim bakalim hayirlisi bir baslatayim.....

Benim 7. aylik bir kuzum var. Bir de tahminen 4 -5 haftalik bir kuzu kesem var. Bugun yine doktora gidip hormon testi yaptiracagim. 1 hafta icinde bu hamilelik yolunda mi degilmi cikacak ortaya. Eger olmazsa kismet, artik bu sayfayi yeni sahiplerine birakirim...

En kisa zamanda gorusup tanismak uzere :flowers:
3
Bu aralar kizima birseyler oldu. 3.5 aylik olmak uzere. Ben diyordum ki hah tamam artik butun gece uyur diye, o uyanmalari arttirdi. Normalde 18:30 - 19:00 gibi uyur 1 - 4 - 7 kalkar emerdi. Simdi araya 22:30 uyanmasi soktu. Gecede bazen 2 saatte bir uyaniyor. Bugun 4. gun 22:30 da kalkiyor. Emzikle gecistirmeye calistim olmadi, anlasilan karni ac ve emziriyorum.

Sanirim artik cok acikiyor, ve de benim sutum yetmiyor. zaten bu aralar artik biberona iyice alistirmam lazim cunku 1 ay sonra falan 3 gunlugune Belemir'i birakip bir is seyahatine gidecegim. Mutlaka biberona alismasi lazim ve benim sagarak sutum cikacak gibi gozukmuyor. Sanirim yogun emzirmenin sonuna geliyorum. Ama olsun ne yapalim hersey bir arada olmuyor.

Sorum su mama takviyesi yapan arkadaslar genelde hangi ogunde ve nasil bir strateji ile veriyorlar. Ben 1 ogun falan simdilik vermek istiyorum ve sanirim gece uykularini duzenlemesi acisindan aksam uykusu oncesi once mama sonre meme iyi olur gibime geliyor. Ama cok da emin degil. Henuz DR ile konusma firsatim olmadi.