28 Nisan , 2024, 16:54:58

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - aysenur83

1
Yaklaşık iki ay önce kocama varikosel teşhisi konmuştu.
Doktor ameliyat olmadan çocuk olması pek mümkün deil dedi.

Biz herşeyi bırakıp ameliyat hazırlıklarıyla uğraşırken rabbim bize bir mucize verdi.
:hello2:  :hello2:  :hello2:
:hieyt:   :hieyt:   :hieyt:

....HAMİLEYİM.....

Hamile kalmak için ne yaptın diye sorarsanız yapılmaması gereken herşeyi yaptım.
Tek öğrendiğim şey ne zaman olacağını sadece rabbimin bildiği.

Dualarım bebek isteyen herekezle birlikte.

İnşşallah sizlerinde hayırlı haberlerini alırız.
2
bebek istemeye başlayalı bu 7. ayımız  ve geçen ay doktora gittim 1 sene denemene lazım dedi alttan ultrasona baktı herşey normal dedi ama bu 7 aydır sol kasığım ağrıyo ve bazan ciiden çok ağrıyo daha önce böyle bi problemim yoktu yoksa kendimimi dinliyorrum ya bu süreç zormuş bu gün 16. günüm sanırım yumurtlama haftam bitti bu ay olmuştur inş. beklemek zor beklemek zor adet düzensizliğim yok bu arda
3
yaklaşık 2 senelik evliyim bir buçuk bir buçuk senedir korunuyoduk istemeye başlayalı bu 6. ayımız geçen ay doktora gittim jinekolojik muayene yaptı ve herşey normal dedi tedavi için 1 seneyi doldurmanız lazım dedi ya her şeyim normalse niye olmuyo bırakınca hemen olacakmış gibi geliyodu ben nasıl beklicem eşime sperm analizide yaptırmak istiyorum nasıl oluyo bilen var mı? bide yarın adet olucam çok kötüyüm kendimi çok kötü hissediyorum dostlara ihtiyacım var :honk: