Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - aybenim

1
cuma günü içimde parça kalıp kalmadığını öğrenmek için kontrole gittim sonuçta bebeğim kendiliğinden düştü kürtaj olmadım. çok şükürki parça kalmamış tamamen temizlenmiş. doktor sonucu 5 gün sonra çıkacak bi kan tahlili istemişti sebebini sorduğumda neden düşük yaptığını araştıralım dedi. anti rubella igG diye bi tahlil. neyse dün sonucunu aldım. ve hamileliğimde kızamıkçık geçirdiğim için bebeğim düşmüş. zaten sadece 1 kez geçiriliyormuş ve vücudum artık bağışıklık kazanmış. ve bi dahaki hamileliğimde sorun olmuycakmış çok şükür.
   Bebek düşünen arkadaşlara tavsiyem daha hamile kalmadan gidip bu tahlili yaptırın. benim yüreğim yandı başka annelerin yüreği yanmasın.eğer daha küçükken bu kızamıkçığı geçirdiyseniz sonuç pozitif çıkıyor.doktorlarınızla konuşup bu tahlili yaptırın lütfen.
2
Ben düşükten sonra kendimi toplayıp anne olmak isterken ablamın hamile olduğunu öğrendim. ve sanırım ikizlerimiz olacak......
3
idrar tahlili yaptırdım pozitif çıkmıştı evde de test yaptım pozitif çıktı. bugün kan tahlili yaptırdım adetim 11 gün geçmesine rağmen b-hcg 277,6 çıktı.sizce normalmi kızlar yorumlarınızı bekliyorum....
4
yaşasın kızlar bende hamileyim az önce doktordan geldik ve hamileyim mutluluktan ne diycemi bilmiyorum....