Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Emine

361
10 yıllık evliyim kayınvalidemi çok seviyorum. Bir gün bile tartışmamız olmamıştır. Nazar değmesin. Yakın oturuyoruz hamileyken her gün yemeğimi yapar gönderirdi kayınpederimle. Durmadan birşeyler örer bana , kızı yok hiç çok istemiş zamanında beni kızı yerine koyduğunu söyler. Dertleşiriz, sohbet ederiz kafamız çok uyar. Her hafta mutlaka gideriz. Eşimle çocuklarla bir yere gideceksek onu da alırız yanımıza çocuklar çok seviyorlar babaannelerini. Çocukların eğitiminde, beslenmesinde onlara bıraktığımda herşeyi benim istediğim şekilde yapar. Çok zarif, görgülü ve merhametlidir. Görenler beni onun kızı zannediyorlar dışarıda. Çok iyi bir insan olduğunu kendisine de sık sık söylerim o da karşılıklı olduğunu söyler. Kafama taktığım konularda beni rahatlatır destekler, kimsenin dedikodusunu yapmaz. Allah herkese nasip etsin.
362
Her insanın kişiliği farklıdır elbette ama hep karşı taraftan beklediğimiz için böyle olabilir diye düşünüyorum ilk adımı sen atsan sen sarıl öp annecim de onun da sana karşı tavırlarında farklılık olacaktır. Eleştirdiğinde de alttan al senden öğrenecek çok şeyim var de çünkü sen de ters cevap verdikçe bu böyle sürer gider bir yerde olumlu tepki verirsen o da bir süre sonra seni üzmek istemeyecektir.
363
Hiç bir neden yokken sadece arayıp onu sevdiğini söylesen, birlikte olduğun zamanlar nedensiz sarılsan belki düzelirsiniz. Karşılıklı eleştirme ve eski günleri tekrar tekrar gündeme getirme kimseye bir fayda sağlamaz. Bir anneye söylenebilecek en ağır laf bugüne kadar benim için ne yaptın demektir. Hiç birşey yapmış olmasa bile 9 ay karnında taşıyıp belli bir yaşa getirme hakkını bile ödeyemeyiz. Ne anneler var çocuğunu satan işkence yapan iyi taraflarını görmeye çalışıp översen takdir edersen , bir iyiliği karşısında iyi ki varsın dersen emin ol düzelir aranız.
364
Up 'ı biz de izledik güzeldi bu akşam Sevimli Hayvanları izledik konu itibariyle mesaj veren bir film ama sıkıcıydı biraz kızım da bitse de uyusam modundaydı pek sevmedim



Yukarı Bak (UP)
Hayatı boyunca yaşamak istediği macera hayalini gerçekleştirmek için evine binlerce balon bağlayıp Güney Amerika'nın vahşi doğasına doğru yolculuğa çıkan 78 yaşındaki baloncu Carl Fredricksen'ın hikayesinin anlatıldığı komedi yüklü bir film...
365


Her Çocuk Özeldir - Yerdeki yıldızlar - Taare Zameen Par

Disleksi bir çocuğun yaşadığı sorunları ve bir öğretmeni sayesinde hayatının değişimini anlatan bir film.

Yorumum: Her anne, baba, öğretmen ve çocuğun mutlaka ama mutlaka izlemesi gereken bir film. Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden 10 üzerinden 10
366


Cennetin Çocukları (Children Of Heaven)

Ali ve Zehra, kıt kanaat geçinen bir ailenin iki çocuğudur. Zehra'nın ayakkabılarını tamirciden aldıktan sonra kaybeden Ali, kendi ayakkabılarını kardeşiyle paylaşmak zorunda kalır. Bir gün okullar arası koşu yarışması yapılacağını, ve üçüncülük ödülünün bir spor ayakkabısı olduğunu öğrenen Ali, sırf ayakkabıyı kazanabilmek için yarışa katılır....
Orijinal Adı
Children Of Heaven
Oyuncular
Amir Farrokh HASHEMIAN , Bahare SEDDIQI
Yönetmen
Majid MAJIDI

Yorumum: Çocuklara paylaşmanın önemini ve kanaat etmeyi öğreten süper bir film.
367
Film / Çocuklarla birlikte izlenebilecek filmler
03 Mayıs , 2013, 20:50:16
Biz her cuma kızlarımla sinema saati yapıyoruz ve 3,5 ve 7 yaşlarındalar. Buradan ailecek izlenebilecek filmleri paylaşalım.
368
Yenile artık biz de son halini görmüş oluruz :)
369
Ayşegülcüm seni tekrar burada gördüğüme çok sevindim, özlemişim.  :opucuk: Ne güzel parka çıkabilmeniz. Bizim okul sabahtan akşama kadar olduğundan anca hafta sonu açık hava faaliyetlerinde bulunabiliyoruz. Okulun bahçesinde çocuk parkı var öğle teneffüsünde orada oynuyorlarmış.  Okuma bayramı için de henüz bir ücret istenmedi. Okulun konferans salonunda olur sanıyorum kıyafet gerekecek mi bilmiyorum henüz bir ses yok. 23 Nisan da sadece sınıfı süsleyip bir şiir ezberlediler okulda bir tören oldu ama 1. sınıflara herhangi bir şey yaptırmadılar gösteri vs.
370
Evet güle güle danışın inceleyin  :k06:
371
Sen neden erkekleri istemiyorsun dediğimde bana "çünkü babam erkek sen babama iyi davranıyorsun hep, ama bize kızıyorsun" dedi.  :D
372
Evet canım bizim site. www.bilisimruzgari.com Bu da bizim teknoloji hakkında bişeye ihtiyaç duyarsan onu da incelersin :)
373
Benim kız da henüz böyle birşey olmadı tam tersi erkeklere gıcık. O erkek oyuncağı istemem o erkek rengi o çizgi filmde erkek var izlemem . Takmış durumda herşey pembe olsun istiyor.
374
Senin yeni pozisyonun da hayırlı olsun canım. Okuma bayramı tüm okullarda aynı zamanda mı oluyor acaba? Bizim henüz olmadı bu ay olacak sanırım. Sınıfı 3 e bölmüşler 3 te biri jimnastik gösterisi 3 te biri ingilizce şarkı mı şiir mi öyle birşeyler 3 te biri de Türkçe şiir okuyacak. Ceylin jimnastik gösterisinde. Müzik öğretmenleri de bir şarkı öğretmiş onu ezberliyorlar hep birlikte söyleyeceklermiş. 1. Sınıflarıda 2 şube 2 şube olarak bölmüşler öyle kutlanacak. Sizin kutlandı mı neler yapıyorsunuz?
375
Tvden günü gününe izleyemesem de internetten takip ettiklerim şu an Muhteşem Yüzyıl, Merhamet, İntikam, Galip Derviş son bölümlerini güncel takip ettiklerim. Yalan Dünya, İşler Güçler, Kuzey Güney ve Huzur Sokağı'nda bayağı geriden gelmekle birlikte sonuna kadar izleyeceğim birikti bayağı  :ehi: Denk geldikçe yarım yamalak izlediğimde 20 dk ama konuya hakim oldum izlediğim kadarıyla  :D