Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ***^^elif^^***

1
benim 13. haftada kıza benziyor dedi 18. haftada %100 kız dedi...
2
evet cnm ilk hamileliğim bütün hamileler sagsalim bebeklerimizi kucağımıza alırız inş. iyi dilekleriniz için teşekkürler.. :D :D
3
az az sık sık yemek iyi geliyor ve sıvı ağırlıklı deil de daha cok mideyi bastırabilcek hafif ve tuzlu yiyecekler tüketmek iyi geliyor. hamur işi ve makarnaya fazla yüklenmeyin.
ben 2. ayımda asla makarna yiyemedim ne zaman yesem çıkardım.
daha yeni yeni yiyebiliyorum. umarım en kısa zamanda atlatır yeni hamileleler benim 2.ayım zehir olmuştu bulantı kusmalar yüzünden....Allah yardımcınız olsun.
4
ben kocama bakarım gerisi teferruattır..... kocamla evliyim diğerleri sınırı geçemez...!
5
hiçkimse cevizden bahsetmemiş ben 3. ay başladığından yani bulantılarım geçtiğinden beri hergün 4-5 cevizi kırıp  taze taze yiyorum. bebeğin zeka gelişimine çok faydalıymış. ayrıca hergün 1 kaşık pekmezimi içiyorum. 3 porsiyon meyvemi  yiyorum. sabah vitamin akşam demir hapımı alıyorum. haftada en az 1 gün balık ve et tüketiyorum  ve de son olarak hergün 2 bazen 3 bardak süt içiyorum. maşallah bebeğimin gelişimi çok ii doktor haftasına göre çok iyi diyor her kontrolde... bence hiçbir hamile bu önemli gıdaları almayı ihmal etmesin kendiniz için deil o içinizdeki size muhtaç o masum yavrunuz için ihmal etmeyin hepimize kolay gelsin..! :D :D
6
buna ek olarak kız bebbekler ilk solda seyirme yaparmış bu doğru,
                              ve bebek kızsa vücudunuzdaki tüyler cok yavas uzarmış bu da doğru
                              ve de bebek kızsa tatlı değil tuzlu/ ekşi yenirmiş doğru normalde tatlıyı cok severdim ama hamileyken hiç yiyemiyorum tatlı şeyler :D :D :D
7
Hemşeriler :) / Ynt: BALIKESİRLİLER
17 Kasım , 2009, 17:22:13
hasretçim ben balıkesirliyim ama manisada oturuyorum babam memurdu emekli oldu buraya yerleşti bede buraya evlendim. balıkesirlileri çağırmışsın bende bugün üye oldum hemen yaziim dedim hemşom kalmış tek başına görüşmek üzere... :hıhı: :D
8
Alıntı yapılan: vuslat - 17 Kasım , 2009, 17:07:26
Alıntı yapılan: ***^^elif^^*** - 17 Kasım , 2009, 16:56:03
merhaba bayanlar ben 19 haftalık hamileyim hamilelikle ilgili ve ileride inşallah bebeğimle ilgili konuları buradan takip edip bilgi edinmek için kafama takılan konularda benimle aynı şeyleri yaşayan hemcinslerimle paylaşımlarda bulunmak için aranıza katıldım hepinize tekrardan merhabalar :hello2: :) :) :) :)
merhaba elifçim.. aramıza hoşgeldin.. bende tugba 23 yaşındayım henüz bebşim yok ne karnımda ne kucağımda..  :k06: allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasb etsin cnm.. güzel paylaşımlarda görüşmek dleğiyle  :opucuk: :opucuk:



tuğbacım iyi dileklerin için çok teşekkürler ... bilmiyorum bebek istiyor musun ama eğer istiyorsan hayırlısıyla insallah sende bu muhteşem duyguyu tadarsın görüşmek üzere:):)
9
hepinize benden kocamaaaan hoşbuldukk :director: :D :D
10
merhaba bayanlar ben 19 haftalık hamileyim hamilelikle ilgili ve ileride inşallah bebeğimle ilgili konuları buradan takip edip bilgi edinmek için kafama takılan konularda benimle aynı şeyleri yaşayan hemcinslerimle paylaşımlarda bulunmak için aranıza katıldım hepinize tekrardan merhabalar :hello2: :) :) :) :)
11
benim ikili test sonucumda beta hcg 69 du % 100 kız dedi doktor galiba bu tez doğru ve cinsiyet tahmininde % 99 doğru sonuç veriyor bana saçma gelmişti ama yaşayınca inandımsizde inanın tecrübe ;) :)
12
ben hamileliğimin 20. haftasındayım 55 klioyla hamile kaldım. 5 kilo aldım şimdiye kadar ama snki yemeği biraz fazla kaçırmışım gibi bi göbeğim var çıksın istiyorum ama malesef yok  :-\ etraftakiler hiç hamile gibi deilsin ne güzel diolar ama ben biraz belli olsun istiyorum bakalım ilerleyen haftalarda ne olcak cok merak ediyorummm :) :)
13
ilk ufaktan bi seyirme oldu 12. haftamdaydım solda seyirdi (( hatta kız olurmuş ilk seyirme sol tarafta olunca doğru çıktı kızım olcak :D)) ilk hamileliğim. ilk hamilelikte 20._22. haftayı bulur hareketleri hissetmeniz diyor doktorlar ama ben ilk  bebeğim olmasına rağmen 16. haftada hissettim ilk hareketlerini. mısır patlyormuş gibiydi karnımın içinde çok hareketli bi bebek zaten doktor kontrolde bu ayda ilk defa bu kadar hareketli bi bebek görüyorum dedi :laughing7: şu anda 20. haftadayım ve akşam 8 den gece 11 -12 ye kadar çok hareketli ufak tekmeler hissediyorum artık bilmiyorum 8.-9. ayda halim ne olcak galiba içimde narin bi kız deil de ninja ruhlu bi kız büyüyor ;D ;D ;D
14
süryanice'de bolluk bereket anlamına geliyormuş. zaten nisan ayı en cok yağmur yağan ayımızdır ve yağmur da bolluk berekettir. burdan bi çağrışım yapmıştır heralde  :)ve cennet dili de süryanice olucakmış yani cennet dilinde kızımın adının anlamı bolluk bereket olucak bu da daha başka bir anlam baya araştırma yaptım körü körüne isim koyanlara kızdığım için araştırmamı sağlam yaptım. sonuçta ömrü boyunca 1 isimle anılıyor insanlar mantıklı bi anlamı olmalı ve kulağa hoş gelmeli ;) ;) ;) ;)
15
BİZİM İNŞ. 2010  NİSAN 9 'UNA KADAR  KIZIMIZ DÜNYAYA GELCEK NİSANDA DOĞAR DİE ADINI ^NİSAN^DÜŞÜNDÜK . KIZLAR ERKEN GELİR MARTTADA DOĞABİLİR DİYENLER OLDU AMA BİZ NE ZAMAN DOĞARSA DOĞSUN ADINI NİSAN KOYCAZ.  ÇÜNKÜ ANNEMLERDE KAYINVALİDEMLER,  EŞİM ,GÖRÜMCELERİM KABULLENDİ BEBEĞİMDEN BAHSEDERKEN HEPSİ 'NİSAN NASIL KIPIRDIYORMU? NİSANA SUNU ALICAZ NİSANA ŞUNU ÖRDÜK' DEMEYE BAŞLADILAR:) HEMDE BOLLUK BEREKET ANLAMI DA VARMIŞ... KIZIM EVİMİZE BİR NEVİ BOLLUK BEREKET OLACAĞI İÇİN ADI KESİNLEŞTİ ARTIK.     NİSANIMIZI 4 GÖZLE BEKLİYORUZ :)