28 Mart , 2024, 14:38:38

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - jeveuxin

1
Birçok kadın hamile kalmak için bitkisel yöntemleri tercih etmektedir. Özellikle meme tohumu tedavisi en etkili bitkisel tedavilerden biridir. Hayıt tohumlarının birçok sağlık ve doğurganlık yararına sahip olduğu bilinmektedir.

Kaynak: https://www.gebelikicin.com/hamile-kalmak-icin-hayit-tohumu-kullanilir/
2
Hamilelik döneminde hamile kadının denge merkezi kararsızdır ve giderek kilo alır. Bu nedenle dengesiz hareketlerden kaçınmak çok önemlidir. Peki hamilelikte merdiven çıkma riski var mı?

Anne adaylarının merdiven çıkarken aldıkları temel güvenlik önlemleri hem kendilerini hem de anne karnındaki bebeklerini koruyor.

Kaynak: https://www.gebelikicin.com/hamilelikte-merdiven-cikmak-guvenli-midir/
3
İkiz Gebelikte Beta HCG Değerleri

İkiz gebelikte beta HCG değerleri nasıl artar? Kandaki bu değerlerin yüksek çıkması ikiz gebeliği gösterir mi?
4
Hamileliğin İlk Haftalarında Alkol Almak
Hamile kadınlar hamileliğin hiçbir aşamasında alkollü içki içmemelidir. Bunun nedeni, bu maddenin tüketiminin hamileliğin tüm aylarında bebek için kötü sonuçları olabilmesidir.
5
Anne sütünün sağılması elle veya pompa ile yapılabilir. Her bir sağım yaklaşık 10 ila 15 dakika sürmeli ve gün içinde 2 ila 3 saatte bir ve gece en az bir kez yapılmalıdır. Sütü sağmadan 8 saatten fazla beklemeniz önerilmez.
6
24 haftalık gebelikte anne hamileliğin 6. ayında demektir. Bazı hamile kadınlar doğum için günleri sayar. Bu haftada yaklaşık olarak doğuma 110 gün var.
7
Erkek ve kız bebek için yumurtlama dönemi hesaplama ile ilgili uzmanlar da bazı açıklamalarda bulunmuştur. Yapılan araştırmalara göre ise erkek bebekler için yumurtlama tarihinden itibaren ilk 12 saat veya bir gün öncesinden ilişkiye girmenin daha fazla ihtimali artırdığını söylemektedirler. Aynı zamanda adetiniz bittikten sonra hemen ilk 5 gün içerisinde de gebe kalmanız dahilinde erkek cinsiyetinin olma şansı da daha yüksek bir ihtimal olarak görülebilmektedir.
8
Çin takvimi cinsiyet hesaplaması kadınlar arasında oldukça popüler bir uygulama. Sizce Çin takvimine göre cinsiyet hesaplaması gerçek mi?
9
Klomen kullanımında bebeğin ikiz olma olasılığı yüksek olduğunu söyleyen birçok kişi var.
Gerçekten de klomen kullanımında ikiz gebelik olasılığı yüksek mi?