Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - _nilgun_

1
Arkadaşlar hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim. Size yazdıktan sonra ilk defa bilgisayarı açtım. Hala kendimi toparlayabilmiş değilim. Toparlanabilmek için profesyonel destek alıyorum ama sanırım çok uzun zaman alacak.
Bazı arkadaşlar bir daha hamile kalmamla ilgili dileklerde bulunmuşlar ama inanın bir daha hamile kalıp 9 ay boyunca acaba yine doğumda bir şey olur mu korkusunu kaldıramam.. Allahım düşmanınım başına bile vermesin bu acıyı.
2
Merhabalar.Hamile kaldığımdan bu yana bu forumdayım. İyi kötü bir sürü şey paylaştık. Allah kimseye benim başıma geleni yaşatmasın.

2 hafta önce sezeyan için hastaneye gittim. Sabah erkenden doğuma alındım. Doğum sırasında ayıktım. Doğum gerçekleşti fakat, doğumun olacağı günün gecesi bebeğimin boynuna kordon dolanmış ve doğumdan kısa bir süre önce karnımda ...........  Ameliyat ekibi paniklediğinde bir şeylerin ters gittiğini anlamıştım ama böyle olduğu aklımın ucundan bile geçmemişti.  Günlerdir ilk defa yatağımdan bugün çıktım.

Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın....
3
teşekkür ederim :)
4
Bana da doktorum spinal anesteziyi önerdi. Bebek için de daha iiyiymiş. Birde doğum sonrası ağrılar daha az oluyormuş, kendimde olacağım için de bebeğimle hemen ilgilenebilecekmişim. Her şey bir yana ben bebeğimin doğum anına şahit olmak istiyorum. Onu ilk ben görmek istiyorum.Normal doğum şansım olmadığı için bunda karar kıldık.

Ama insanın kafası karışmıyor değil, hem doğum yapanlar hem de doktorlar hep farklı görüşteler.
5
son 6 günüm :)
6
Doğum / Ynt: Spinal Anestezi ile Sezeryan olanlar
31 Aralık , 2012, 14:56:32
Ben genel anestezi almak istemedim. Epidurali normal doğumda kullanıyorlar, sezeryan doğumlarda spinal anestezi uyguluyorlarmış
7
Doğum / Spinal Anestezi ile Sezeryan olanlar
31 Aralık , 2012, 14:06:26
Selam kızlar, spinal anestezi ile sezeryan olanlar tecrübelerinizi, yaşadıklarınızı paylaşır mısınız? Memnun kaldınız mı, hastanede nelere ihtiyacınız oldu? Benim gibi bu yöntemle doğum yapacaklar tecrübelerinizden faydalanmış olur
8
Selam kızlarr. Sayfadaki aktiflik baya azalmış, herkes kavuşuyor bir bir bebeğine. Allah hepimize kısmet eder inşallah. Benim bebeğim de 10 ocakda gelecek. Çok heyecanlıyım :)
9
Şimdilik 12 günüm kaldı. Son kontrolde doktor tarihi değiştirmezse tabi :)
11
Doğum / Ynt: DOĞUM ÇANTASI
22 Aralık , 2012, 18:40:44
Ozaman ilk zamanlar için yüksek belli iç çamaşırı almak gerekiyor. Hastane için de ilk gün giuymek için ince bi gecelik alayım, 2. gün içinde polar bi eşofman takımı.
12
Doğum / Ynt: DOĞUM ÇANTASI
21 Aralık , 2012, 16:59:55
teşekkür ederim bu arada Nevresim takımı lazım oluyor mu?
13
Doğum / DOĞUM ÇANTASI
21 Aralık , 2012, 16:52:01
Selam kızlar.Doğumuma az bi süre kaldı.Bebeğimin her şeyi hazır.Şimdi kendiminkini tamamlıyorum. Sizlerden fikir almak istedim. Doğumum sezeryan olacak, gecelik mi pijama takımı mı rahat oluyor(ocak da doğum yapacağım için kara veremedim, ince bi kumaş mı tercih etmeliyim yoksa polar tarzı sıcak tutanlardan mı).İç çamaşırı yüksek bel mi normal mi kullanmak gerekiyor, onun dışında nelere ihtiyaç oluyor? Tecrbelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
14
Ben 33. haftama girdim. 7 kilo almışız
15
İnşallah zamanında sağ salim alırsın cnm kucağına canm.