28 Mart , 2024, 17:09:19

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - ยรlคภ๓คz göภlüm

1
Yaşasın Hamileyim :) / Saadet (Mutluluk) Hamile
15 Eylül , 2015, 08:05:15
Eski üyeler bilir, Saadet  hamile. Bunca yıl bekledi, kayıpları oldu inşallah bu defa sağlıkla bebeğini kucağını alır.
:hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: :hello2: :hello2:   :hieyt:  :hieyt: :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt:
2
Anne Olmak İstiyorum / Kist Ameliyatı
09 Mayıs , 2015, 10:48:57
Dün aniden fenalaştım doktor acil ameliyata aldı. Sağ tarafta onüç cm kist varmış ve yumurtalıga  zarar vermiş kistle birlikte yumurtalıği da aldılar. Sorana bebeksiz sezeryan oldum diyorum.  :ehi: :ehi:
3
Eski üyeler bilir Suzan  hamile. Canım arkadaşım  öğrendiğimde  çok sevindim.11 haftalık olmuş inşallah bu defa sağlıkla kucağına alır. Allahım sabrın karşılığında inşallah onu annelikle ödüllendirecek.  :flowers: :flowers: :flowers:

Forumun eski üyelerinden hep güzel haberler geliyor ne güzel. sıra umarım bana gelmemiştir  :ehi: :ehi: :ehi:
4
Aynur arkadaşım hamile. Azra abla olacak inşallah.  Şafak arkadaşım, tertibim, geçen sefer bebişler için birlikte şafak saymıştık bu defa ben yokum ona göre :) :) :)
5
          Masal12 de hamile... Kan değeri de iyi çıkmış maşallah
Armağan arkadaşımız bebişi geliyorum diye haber vermiş... Buradaki kızlar için dua ederken mutlaka adıyla dua ettiklerimdendin.
Çok bekledin, neler yaşadığını az çok biliyorum sonunda muradına erdin...Canım benim çok sevindim inşallah bebişini sekiz ay sonra kucağına alırsın
.

:hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:
6
Bebişlerimiz alti ayı doldurdu.
7
Bebeğim Doğdu :) / Oğluşum Artık Aramızda
20 Ocak , 2014, 12:41:43
Kizlar bebis oldu yanima gelmedi henuz
8
Evet 2013-2014 kış anneleri bebişler doğunca burda toplanalım... :flowers:
9
Bu gün kan sonucunu aldı 500 çıkmış. 
canım benim çok sevindim,hep bu haberi bekliyordum.İnşallah bu defa bebişini sağlıcakla kucağına alırsın. Oğluşuma hemşeri geliyor oley  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:

o benim konumu açmıştı çok şükür sıra bana geldi
:occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16:

:wav: :wav:
10
Sayfanız hayırlı olsun. İnşallah  bebiş isteyen tüm bayanlar burada toplanır  :flowers: :flowers:
11
Sağlık Haberleri / Son Beş Gün Dikkat
26 Kasım , 2013, 11:22:17
Avuç izi olmayan kişiler özel hastanelerde tedavi olamayacak. Bunun için de son 5 gün kaldı. Biyometrik kimlik doğrulama sistemine dahil olmanız gerekli.
Sosyal Güvenlik Kurumu'nun başlattığı Biyometrik Kimlik Doğrulama Sistemi için son 5 gün kaldı.

1 Aralık 2013 tarihinden itibaren özel hastanelerde avuç izi olmayan SGK'lıların tedavileri yapılmayacak. Bu sebeple bu ay sonuna kadar avuç izi tanımlamasına geçmiş olmanız gerekiyor.

12 Nisan 2013 tarihinden bugüne yaklaşık 1 milyon 200 bin kişi biyometrik kimlik ile kayıt altına alındı. Yine bu yöntemle yaklaşık 4 milyon 400 bin başvuru doğrulandı. Kurumun bu sistem sayesinde tedavi harcamalarında önemli oranlarda tasarrufa geçmeye başladığı öğrenildi.

1 ARALIK SON GÜN

Özel sağlık tesislerinde 01.12.2013 tarihi itibariyle biyometrik kimlik doğrulaması yapılmadan muayene provizyonu verilmeyecek. Bu da demek oluyor ki avuç izini tanımlatmayan hastalar özel hastanelerde sıkıntı yaşayacak.

Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü, 12.04.2013 tarihindeki duyurusu sonrasındaki ilk başta 20 pilot ilde uygulanan biyometrik doğrulama sistemi, 01.09.2013 tarihinden itibaren ise özel sağlık tesislerinde olmak üzere tüm Türkiye'de geçildi. Biyometrik kimlik doğrulama sistemine üniversitelere bağlı hastanelerde de 01.09.2014 tarihine kadar geçilmiş olacak. 01.12.2013 tarihi itibariyle yine 2. Basamak özel sağlık tesislerinde biyometrik kimlik doğrulaması yapılmadan muayene provizyonu verilmeyecek.

BİYOMETRİK KİMLİK NASIL ALINACAK?

Biyometrik kimlik almak için neler gerekli?

*TC kimlik numarası olan nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi, pasaport gerekli.

NEREDEN ALINIR?

BİYOMETRİK kimliğinizi hastane bankolarına kurulan Biyometrik Kimlik Doğrulama Ünitesinde (BKDÜ) oluşturabiliyorsunuz. BKDÜ'de her iki ele ait biyometrik avuç içi verisi SGK kayıt sistemine geçiriliyor.

BU UYGULAMA NİYE VAR?

SGK,  T.C. Kimlik numarasıyla yapılan usulsüzlükleri engellemek amacıyla, biyometrik yöntemlerle kimlik doğrulama sistemlerini kullanma yoluna gitti. SGK, biyometrik yöntemlerle kimlik doğrulanması ile sağlık hizmetinin sunulması sırasında vatandaşın gerçekten hastanede olup olmadığından emin oluyor.

DÜNYADA BİR İLK

Her insana özgü olarak var olan, kopyalanması kesinlikle mümkün olmayan ve sadece canlı olarak hastanın bizatihi kendisinin sağlık hizmet sunucusunda olması ile alınabilen biyometrik damar izi, dünyada da ilk olarak ve bu kadar büyük bir çapta SGK tarafından hayata geçirildi. Kurum yetkilileri, bu projenin dünya çapında bir başarı öyküsü olduğunun altını çizerek, gerek ülke ekonomisi, gerekse dünya ülkeleri ekonomileri açısından kayıp kaçakla mücadelede stratejik bir araç olarak çok önemli katkılar sağlayacağına dikkat çekti.

12
Aslı hamile... Her zaman aklımda ve dualarımdaydın, inşallah bu defa bebeğini kucağına alacaksın...  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
13
Sekiz yıl önce bugün yuvamıza seninle gelen mutluluk senin büyüdüğünü gördükçe daha da artıyor... hayatın boyunca gözlerinin ışığı hiç sönmesin...Seni çok seviyorum canımıniçi
15
   
Hareketli Doğum Günü Gifleri - Birthday Gifs




Hareketli Doğum Günü Gifleri - Birthday Gifs





Hareketli Doğum Günü Gifleri - Birthday GifsHareketli Doğum Günü Gifleri - Birthday GifsHareketli Doğum Günü Gifleri - Birthday GifsHareketli Doğum Günü Gifleri - Birthday GifsHareketli Doğum Günü Gifleri - Birthday GifsHareketli Doğum Günü Gifleri - Birthday Gifs












17
Doğum günü kartları doğum günü e kart doğum günü kartı resimleri3.jpg


pasta yolla   

Eşinle, kızınla birlikte nice mutlu yıllara 
18
 

Anneler Günü ile ilgili resimler

   

 

anneler-gunu-icin-gifler (1)



19
Tebrikler - Kutlamalar / Şampiyon Cimbom
07 Mayıs , 2013, 15:33:19
Galatasaray Şampiyonluğa 19.kez adını yazdırdı.

Galatasaray şampiyon oldu
     .   galatasaray_sampiyon
20
 DOGUM-GUNU-KARTLARI-(2)    Doğum Günü
  Beyaz Lilyum, Beyaz Gül ve Madlen Çikolata