28 Mart , 2024, 13:51:48

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - babysticker

1
Selamlar,

Bildiğiniz gibi son zamanlarda web siteleri ile ilgili pek çok içerik paylaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince bu forumda. Bunların çoğunu yapmak için, başta bir web sitesine sahip olmalısınız tabii ki. Web sitesine sahip olmak için ise hosting ve domaine sahip olmanız gerek. Bu ikiliyi satın alabileceğiniz pek çok kaliteli firma var, bunlardan biri de Hostinger. Hostinger, aynı zamanda müşterilerine zaman zaman kupon kodu da dağıtıyor. https://www.domainkampanyakodu.com/hostinger-kupon-kodu/ adresinden erişebileceğiniz kuponlar sayesinde, alacağınız hizmeti daha ucuza alabilirsiniz.
2
''Blog Nasıl Açılır?'' sorusunun cevabı oldukça basit aslında. Öncelikle bir hosting ve domain alıyor ve birbirine bağlıyorsunuz. Bu işlemi yaptığınızda zaten bir websiteniz var diye kabul edebiliriz sizi. Bundan sonra Wordpress kuruyorsunuz ve işler bu noktadan sonra ilginçleşmeye başlıyor. Kendine ait bir dünyası olan Wordpress'te, yapabileceklerinizin sınırı yok ancak sistemi biraz kurcalamanız gerekiyor.

Kağıt üstünde hosting, domain ve Wordpress kurulumu; blog açmaya yetiyor. Sonrası sizin araştırma yeteneğinize ve azminize kalmış. Wordpress özelleştirmeleri ve detaylı blog açma rehberine ihtiyaç duyarsanız şu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://www.blogacmak.com/blog-nasil-acilir/
3
Teknik Yardımlaşma / En İyi Blog Siteleri
02 Kasım , 2021, 16:41:07
Altın Örümcek ve Social Media Awards sonuçlarına göre sırasız olarak listelenmiş sitelerdir.

  • Bodrumculuk
  • Göktuğ Can Baba
  • Meleklerin Payı
  • Canım İstanbul
  • Bebek.com
  • Evim Doğa
  • Minik Bavul

Daha detaylı içerik ve inceleme için: https://www.blogacmak.com/en-iyi-bloglar-ve-en-iyi-blog-siteleri/
4
Aranızda blog yazarlığı ile gelir elde etmek isteyenler varsa https://www.blogacmak.com/blog-yazarligi/ içeriğini okumalarını tavsiye ederim. Blog yazarlığı ile ne kadar gelir elde edebilebileceği, bu işin olumlu ve olumsuz yönleri, blog yazarlığında yazılabilecek örnek konular ve bu işe başvurabileceğiniz siteler listelenmiş.
5
Teknik Yardımlaşma / Blog Yazmak için Tavsiyeler
01 Kasım , 2021, 14:52:22
Eğer aranızda blog yazmayı düşünenler varsa, temellerini sağlam atmaları için https://www.blogacmak.com/blog-yazmak-icin-10-tavsiye/ içeriğini okumalarını şiddetle tavsiye ederim. Teknik anlamdan estetiğe kadar pek çok bağlamda bloglar ele alınmış ve blog açmayı düşünenlere kilit tavsiyeler verilmiş.
6
Teknik Yardımlaşma / Blog Nedir?
01 Kasım , 2021, 14:41:05
Blogun ne olduğu ile ilgili bana kısaca bilgi verebilecek olanlar var mıdır acaba? https://www.blogacmak.com/blog-nedir/ gibi makaleler okudum ve kapsamlı bilgiler aldım ancak daha önce tecrübesi olanlardan da birkaç tavsiye bekliyorum.
7
Chilling Adventures of Sabrina dizisinin konusu; yarı ölümlü yarı cadı olan Sabrina Spellman'ın kendisini ve ailesini tehdit eden güçlerle savaşı, aslında kim olduğunu keşfedişidir. Sabrina, kendisinden saklanan aile sırlarını bir bir öğrenirken ölümlü arkadaşları ve cadılığın cezbedici yanı arasında kalır.

Chilling Adventures of Sabrina konusu; 16'ncı yaşına basan Sabrina'nın ölümlü ve cadı hayatı arasında bir seçim yapmak zorunda kalması ve seçimlerinin sonuçlarının ona yeni maceralar yaşatmasıdır. Sabrina bir taraftan ergenliğini yaşamaya çalışırken diğer taraftan da başına büyük dert açacak yenilikçi kararlar alır. Babasının izinden giderek her iki dünyayı da beraber yaşamaya çalışır ve bunun için çoğu zaman hayatını bile riske atar.

Alıntıdır.
8
Lancome Genifigue Yeux Youth Activating Eye Crem
En iyi göz çevresi kremi listemizde üst sıralarda yer alan bu ürün göz çevresinde aydınlık bir ifadeyi vaat ederken bunun yanı sıra güzel bir nemlendirici görevi de görüyor. Bunun yanı sıra 35 yaş üzerinde oluşmaya başlayan ince kırışıklık ve kaz ayağı kırışıkları içinde tedavi niteliğinde kullanılmaktadır. Göz çevresini aydınlatması, nemlendirmesi ve kırışıklıkları gidermesi için bu ürüne şans verebilirsiniz. Lancome Genifigue Yeux Youth Activating Eye Cremin ortalama fiyatı 600 TL civarıdır.

Dermalogica Multivitamin Power Firm
Kremin içeriğinde birçok yenileyici ve onarıcı madde bulunurken bunun yanı sıra E vitamini, A vitamini ve C vitamini de kremin içeriğinde yer alıyor. Göz altının nem dengesini sağlarken bir koruma sağlıyor. Aynı zamanda bölgede bir esneklik ve pürüzsüzleştirme etkisi de mevcut. Dermalogica Multivitamin Power Firm fiyatı ise ortalama 580 TL civarıdır.

Benefit It's Potent Eve Cream
Benefit ülkemizde son yıllarda popüler hale gelmeye başlayan markalar arasında yer alıyor. Bu noktada koyu kıvamlı göz altı krem içeriği her ne kadar başta bir tereddüt yaratsa da cilt tarafından kolaylıkla emilebiliyor. Göz çevresinde ki mor halkaları yok edeceği şeklinde vaatleri bulunan kremin aynı zamanda aydınlık bir ifade verdiği de bilinmektedir. En iyi göz çevresi kremi arasında yer alan ve başarılı bir içeriğe sahip olan Benefit It's Potent Eve Cream'in ortalama fiyatı ise 420 TL civarıdır.

Alıntıdır ve doktor tavsiyesi değildir.
9
Kış aylarında istenmeyen tüyleri gizlemek kolay olabilir ancak yaz aylarında bunları gizlemek çok zor olur. Özellikle yüz bölgesinde çıkan istenmeyen kıllar için yaz kış gizlemek mümkün değildir ayrıca bu soruna çare bulunmadığı takdirde sosyal hayatımızı ve arkadaşlarımızla olan ilişkilerimizi derinden etkileyebilir. Bu duruma hiç düşmemek isteyen insanlar ip, yüz epilatörü ve ağda gibi yöntemlere başvurabilir. Biraz zahmetli olsa da cımbız kullanarak bunlardan kurtulmaya çalışanların sayısı da hayli fazladır.

Geçici önlemlerden sıkıldıysanız ve kökleri tamamen yok etmek istiyorsanız yüzdeki tüylerden kurtulma sorununa cevap arayanlardan birisiniz demektir. Bu şekilde kalıcı çözüm için genellikle lazer epilasyon önerilir. Ancak pahalı bir yöntem olması ve bazı uygulamalar sonucu hasar bırakabilmesi bu yöntemin az tercih edilmesinde ana sebeplerdir.

Alıntıdır ve doktor tavsiyesi değildir.

10
Bayanlar ilk şüphelerini adet gecikmesi ile duyarlar. Eğer uzun bir gecikme varsa ve mide bulantısı gibi diğer belirtilerde gösteriyorsa hamile olma olasılığınız yüksektir. Regl dönemleri insanı yanıltabilen dönemlerdir. Bayanların hamile olmadan da bazı durumlarda adetlerinde gecikme yaşanabilir ve yanlış sinyal olabilir. Düzenli adet olan biri ovulasyon dönemlerini bilebilir ve tahmin edebilir. Buna göre hamile olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Eğer bazı şüpheler yaşıyorsanız evde yapılan testler de hamile olup olmadığınızı anlayabilirsiniz.

Yumurtlama Gecikmesi Nedenleri

Normal bir adet dönemi 28- 32 gün arası olarak bilinir. Bazen günlerde oynama olabilir. Yumurtlama dönemi adetin ilk gününden 12 ila 16 gün aralığında yapılmaktadır. Genelde kadınlarda 11 ve 21. günler arasında yumurtlama olmaktadır. Hamilelikten şüphelenen doktor ilk olarak adet döngüsü ile ilgili sorular sormaktadır.

Hamile Olduğunuzu Test Yapmadan Nasıl Anlarsınız?

Bazı belirtiler hamile olduğunuzu gösterebilir.

Adet gecikmesi: İlk belirtilerden biri adet gecikmesidir.10 günden fazla gecikme fark ederseni hamilelik şüphenizde haklı olabilirsiniz. Bu durumdan emin olmak için mutlaka doktora gitmelisiniz.
Lekelenme: Adet döngüsü içinde yaşanılan ufak kanamalardır. Embriyonun rahim duvarına yerleşmesi sonucu ufak lekelenmeler görülebilir.
Bulantı ve kusma: Genel olarak hamileliğin önemli belirtilerinden biridir. hormonal değişiklikler sonucu bulantı durumu hamilelikte görülebilir.
Şişkinlik hissi: Karnınızda nedeni belirsiz bir şişkinlik hissedebilirsiniz. Regl döneminin belirtileri gibi küçük kramplar görülebilir.
Göğüs uçlarında hassasiyet: Bu zamanlarda göğüs uçlarında hassasiyet görülür. Gebeliğin belirtilerinde bu durum görülmektedir.
Sık idrara çıkma isteği: Hamileliğin belirtilerinden biridir. Kan akışına ve vücudun su tutmasına bağlı olarak 15 20 dakika da bir tuvalete çıkma ihtiyacı duyabilirsiniz. İleri dönemlerde bu belirtiler rahmin büyümesi ile daha fazlalaşacaktır.
Sırt ve bel ağrısı: Sakroiliak eklem bölgesinde olan ağrının nedenleri kilo hormonal değişim rahmin genişlemesi ile kaslardaki değişimler sonucu görülebilir.

Alıntıdır ve doktor tavsiyesi değildir.
11
Kolay hamile kalma yöntemleri arasında ilk sırada sağlık kontrolü bulunmaktadır. Hamile kalmayı planladığınız andan itibaren bir kadın doğum uzmanı ile görüşmeniz doğru bir adım olacaktır. Bu noktada gerekli sağlık kontrolleri yapılarak vücut bu dönem için hamileliğe hazırlanır. Eğer hamile kalmanızı engelleyecek bir durum var ise bunun tedavisi yapılarak sürece hazırlanabilirsiniz. Bu hem sizin hem de ilerde olacak bebeğinizin sağlığı için önemli bir adımdır.

Bunun yanı sıra yumurtlama döneminizi hesaplamalısınız. Hamile kalmak için düzenli bir cinsel ilişki şarttır. Bu noktada yumurtlama döneminizi hesaplayarak şansınızı arttırabilirsiniz. Bu dönem için birlikteliği arttırmanız halinde şansınız yükselecektir. Bu dönemin yaklaşmasın da, dönem içinde ve dönem sonrası bir iki günlük süreçte ilişkiye girmeniz halinde hamile kalma olasılığınız artacaktır.

Alıntıdır ve doktor tavsiyesi değildir.