Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - GülnurARSLAN

1
Anne Olmak İstiyorum / bel acısı
28 Ağustos , 2014, 22:51:57
Kızlar belim çok kötü oturduğum yaptığım yerden yardımla kalkıyorum kuyruk sokumu ve çevresi çok acıyo neden olabilir tay tay gidiyorum evin içinde bişiler kopuyo belimde hamilelikte normalmi ama ben daha kotulesiyorum :crybaby2:  :sad1:
2
Anne Olmak İstiyorum / mide bulantısı
21 Ağustos , 2014, 21:51:16
Hamisler kızlar mide bulantisini nası geçircez  :icon_pale: :sad1: çok kötüyüm devamlı cikariyom yatakla bir bütün oldum doktorada dedim su bile goremiyom diye çok iyi dedi bana :BangHead: ne bişi iciyom nede yiyiyom 9+3 olduk kalp atışınıda duyduk allah isteyenlerede versin :amin:
3
Anne Olmak İstiyorum / kafam karıştı
24 Temmuz , 2014, 10:43:34
 :dontknow:Muayeneden geliyorum simdi ultrason da kese göründü bebek yok gelişimi geç geliyo dedi bebeği göremedik bayram sonra tekrar bakcak tahlilde yapmadı kandan bakmadı nolcek şimdi normal mi
4
Anne Olmak İstiyorum / kızlar yardım
23 Temmuz , 2014, 08:45:52
 Kızlar bişi isteyeceğim sizden teyzem rahatsız 10 gündür hastanede yatiyoruz bende refakatciyim sizden duanizi esirgememenizi istiyorum tatile geldiler hastanelik oldu birde hamilelik çıktı onunda benimde cok kötü durumda ilaçları kestiler ayaklar daha kötüye gitti 2 ayakta da trombo lenfanjit var kılcal damar tıkanıklığı ayağa kalkamiyor ben yardım ediyorum allah rızası için dualarinizi eksik etmeyin hayati tehlikesi var
5
Anne Olmak İstiyorum / kızlar bi bakın hele
22 Temmuz , 2014, 10:15:47
Kizlar doktor clexanla progynex igne verdi haftada bir bu ne için bilenler bana açıklayın kullananlar kafam karıştı  :-[
6
Anne Olmak İstiyorum / Hayıt otu
17 Temmuz , 2014, 22:13:42
Kızlar sizlerle paylaşmak istedim sizlerede faydam olsun istiyorum ben 3 düşük yaptım 2 düşüğümü bir kac arkadaşınız formdan biliyor pıhtılaşmam ve guatrm va guatrdan dolayı hamile kalamiyordum pıhtılaşmamdan da düşüklerim oldu bu 4. Gebeligim ve normal yoldan Hayıt otuyla hamile kaldım saka gibi geliyo hatta bana inanmiyacaksiniz ama ben bir profesörle görüştüm kimya profuymus cok ilgilendi saolsun ve bitkileri çok iyi biliyor bir ay kullan dedi bana bak ne kadar faydasını göreceksin dedi ve sen hamile kalacaksin dedi bir sisede 2 aylık kapsül var ve bir ay oldu adet gormedim ve korktum ben gene adet olamiyorum diye aklima gelmefi test yaptım çift çizgi gördüm kizlar kesinlikle alin kapsül sekilde kullanin bana doktorun dedigi kızın da kist varmış hamile kalamiyormus bunu kullandirmis tastikledim ve onayliyorum kizlar şifa niyetine faydam olursa cok sevinir allah isteyenlerede versin
7
Yaşasın Hamileyim :) / hamileyim
17 Temmuz , 2014, 21:59:54
Kızlar hamileyimm uzun bi aradan sonra hamileyim ve buradayım çok şükür sağlıklı bir gebeluk geçiriyorum allah isteyenlerede versin :hieyt: :hieyt: :cildir: :binkybaby:
8
Anne Olmak İstiyorum / dış gebelik
16 Kasım , 2013, 17:07:17
kızlar dış gebelik geçirenler bana yardımcı olabilirmi. dün acillik oldum kızlar sancıyla kan tahlili yaptı doktor 150 çıktı ama bebek görünmüyo dış gebelik olabilir dedi adetim kesilmedi adetin 12. gün artık bugün ve daha çoğaldı. bugün kontrole çaırdı gittim 300 e çıkmış gene görünmüyo dedi pazartesi çağırdı böyle olan varmı bana yardım edin dış gebelikte noluyo pek doktorda anlamadı pazartesi başka doktora randevu aldım ona gideceğim yardım kızlar  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :y25: :y25: :y25: :sad1:
9
kızlar nasılsınız. bizdede uzun zamandır bebiş yok. doktora başladım. klomen verdi çatlama iğnesi yaptım perşembe akşamı. 3 tane yumoşum olmuş. kızlar bu çatlama iğnesi hepsinimi çatlatır? crinone verdi klomen kuruluk ve tahriş yaptı. jelin sizde nasıl bir etkisi oldu. ayağa kalktımmı yürüdümmü ağrım oluyo ama sağ tarafımda sadece benim yumoşlar sağda kesik gibi ilaçmı öyle anlayamadım  .acaba yumurtlamadanmıdır bir bilginiz varmı :icon_scratch: :dontknow: ??? ??? :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :amin: :amin: :amin:
10
adeti bekliyeceğim artık < 0.100 ama ağrılarım bulantılarım var ozaman neden oluyo bu ya  :icon_scratch: :dontknow:
11
kızlar ya devlet hastanesinde acilde gebelik testi yapıyolarmı kan testi :icon_scratch: eğer daha kötü olursam acile gitmeyi düşünüyorum :sad1: :sad1:
12
kızlar hamilelikte yada önceeden suprax kullanan varmı yada bu ilacı bilen varmı antibiyotik bu yardım edin kızlar  :icon_scratch: :dontknow: :honk:

doktor bunu verdi. bende hamile kalmak istiyom . sinir etti doktor zaten yeni yetme nolcek  :BangHead: :caca: :cussing:
:director: :director: :director: :director:
13
dün dr. gittim kızlar gene kafam karıştı benim ya buda farklı dedi ya nisanda korunmayı bırakın dedi iğneleri kullanmıcan dedi bizim kafalar iyice karştı  :dontknow: :dontknow: :icon_scratch: :icon_scratch: :y25: :crybaby2:  artık iyice kafam karıştı coraspin belki yeterli gelebilir dedi ama diğer doktorlar kesinlikle iğne kullanman gerekli demişti  :-\ :'( bu doktorda düşüğe sebep olursa onun diplomalarını kafasına geçircem duvardaki  :violent1: :violent1: :violent1: :BangHead: :BangHead: :caca: :caca: çıldırmak üzereyim ya  :cildir: :cildir: hamile kalınca gelecen hemen dedi. saf doktor bide alttan baktı kızlar kaşıntım ve yanma var napcam bennnnnnnnnnn  :toothy10: :toothy10: yidim parmağı  :suclu: :suclu: adam ne aradısa artık  :ehi: :ehi: ultrasonlada baktı kaşıntım ve yanma var şimdi off ya  :y25: :honk: bide prof. napcam ben kızlar  :dontknow: :dontknow:
14
yada muadillerini kullanan varmı yardım kızlar emla pahalı muadilleri var spreyler falan var nasıl sizce  :dontknow: :dontknow: :icon_scratch: :cildir: :opucuk:
15
İnşallah hamile kalırsın mide bulantısından kalkamazsın.
İştahın açılsında kokular tutsun senide mutfağa gireme ve krakerlerle geçirirsin ilk aylarını.
inşallah başın dönerde yataktan çıkmazsın.
tez zamanda hamile kalırsın inşallah da göbüşün çıktıkça giremezsin kıyafetlerine.kilo aldıkça kıprdayamazsın yerinden inşallah.
inşallah hamile kalırsın bebişin kıpırdadıkça seninle olduğunu hep hissedersin.
inşallah hamile kalırsında aşermelerin yaşarsın gece gündüz.
inşallah hamile kalırsında uykudan açammazsın gözlerini.
hamile kalırsın inşallah da 9 ay sonra kucağına alırsın bebeğini AMİNNNNNNN. :k06: :toothy10: :toothy10:
:binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
:love9: :love9: :love9: :love9: