27 Nisan , 2024, 23:56:00

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - BaLPetegi

1
Alıntı yapılan: BaLPetegi - 17 Ağustos , 2014, 14:49:15
İlk öncellikle  merhabalar uzun süre iş yoğunluğu içinde olduğum için internete giremiyordum Nasılsınız kızlar hamilelikleriniz çok iyi geçiyordur umarım :) size güzel haberlerim var hazirand ayında hamile olduğumu buraya yazmıştım 2 kürtaj ve 1 doğumda bebeğim öldükten sonra 4. hamileliğim şuan çok iyi gidiyor Allahım nazarlar değmesin :) Güzel haber alınca ilk bu foruma yazıyorum şimdiki güzel haber de Bebeğimin cinsiyetini öğrendik Ultrason kontrolleri çok iyi geçti ve bir sorunumuz yokmuş Bir kızım olacakmışşş  :k06: Sizlerden isim önerisi istiyorum nasıl bir isim koyacağım hakkında hiç bir fikrim yok bana öneri paylaşırsanız içinden isim seçmem daha kolay olacak bana yardım ederseniz çok sevinirim kızlar :) Hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağızınıza alırsınız bebek bekleyen bütün annelerinde Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah  :amin:
Sanırım bana cevap vermek isteyen ve bebek isimleri önermek isteyen yok :)
2
İlk öncellikle  merhabalar uzun süre iş yoğunluğu içinde olduğum için internete giremiyordum Nasılsınız kızlar hamilelikleriniz çok iyi geçiyordur umarım :) size güzel haberlerim var hazirand ayında hamile olduğumu buraya yazmıştım 2 kürtaj ve 1 doğumda bebeğim öldükten sonra 4. hamileliğim şuan çok iyi gidiyor Allahım nazarlar değmesin :) Güzel haber alınca ilk bu foruma yazıyorum şimdiki güzel haber de Bebeğimin cinsiyetini öğrendik Ultrason kontrolleri çok iyi geçti ve bir sorunumuz yokmuş Bir kızım olacakmışşş  :k06: Sizlerden isim önerisi istiyorum nasıl bir isim koyacağım hakkında hiç bir fikrim yok bana öneri paylaşırsanız içinden isim seçmem daha kolay olacak bana yardım ederseniz çok sevinirim kızlar :) Hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağızınıza alırsınız bebek bekleyen bütün annelerinde Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah  :amin:
3
Alıntı yapılan: KasrıCinan - 08 Haziran , 2014, 09:00:50
canıım tebrik ederim çok sevindim...bak gördünmü nasıl geldi bebişin...hep rahat ol...hiç kötü şeyler düşünme.sana tavsiyem sonuna kadar ben bebeğimi sağlıklı sıhhatli bi şekilde doğuracağım diye düşün.bu senin solavganın olsun tamam mı?bize gebelik eğitiminde öyle öğrettiler.aynı şeyler başıma gelecekmi diye de hiç düşünme.hep pozitif ol.... :icon_thumright:  :nazar: :flowers:
Çok teşekkür ederim canım.. Evet gerçekten dediğiniz doğru çıktı rahatlamak stresten uzak durmak bana cok iyi geldi hamile kalacağımı düşünmüyordum ama Regl günüm geçince öğrendim her şeyi :) Gebeliğim boyunca hep bunu düşüneceğim tamam :) Herşey daha kolay geliyor endişem kalmadı bebeğimi korumaktan baska İnşallah sağlıklı birşekilde kucağıma alacağımm :) :icon_thumright:
5
Alıntı yapılan: duygucuk - 04 Haziran , 2014, 20:58:09
gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. aramıza bir hamiş daha katıldı ne güzellll
Çok teşekkür ederim inşallah :)
6
Herkese merhabalar tekrardan heyecandan ne yazacağımı bile bilmiyorum herseyi bugün öğrendim :) Daha önce benim yazdığım konuları gören arkadaşlar varsa durumumu biliyordur 2 düşük ve 1 yıl önce doğumda kaybettiğim bebeğimden sonra bir daha bebek yapmayı denememiştim ve içimde korkular vardı anne olmayı çok istiyordum Allah'ım dileklerimi dualarımı kabul etti yanan kalbimi gördü benim :( Ne kadar mutluyum bilemezsiniz kızlar Dediklerinizin hepsi doğruymuş sağlıklı bir hamilelik için stresten uzak durma en iyi anahtar bu sefer olduuuu olduuu Bebeğim benim meleğimm geldi başadımmm :) Adetim gecikmişti 5 haftalık hamile olduğumu öğrendimmmmmmmm  :hieyt:  :hello2: Darısı bebek bekleyen bütün annelerin başına inşallah hepimiz için dua ediyorum  ;D
7
Alıntı yapılan: mutluluk.mutlulugum - 12 Nisan , 2014, 19:57:12
Merhaba kızlar internete dolaşırken daha doğrusu sorunuma bir cevap ararken bu forumu tesadüfen buldum ilk öncelikle, Adım simay 19 yaşındayım 1 yıllık evliyim size sorunumdan bahsetmek istiyorum cevap verirseniz beni rahatlatcaksınız inşallah Sorunum; Bu ay regl'm 5 gün gecikti gecen ay gene gecikme olmuştu ama 2 gün gecikmeden sonra tekrar regl olmuştum bu ay cok fazla gecikti ve gebelik belirtileri yok bende! Hamile olmam gibi bir durum var mı? Regl düzensizliğim gibi bir sorunum hiç olmadı düm sadece karnıma bir ağrı girdi ve 1 saat sonra geçti lütfen bana yardımcı olurmusunuz korkumdan test bile yapamıyorum. Hamile olmamam benim için çok önemli Ama beni sakın yalnış anlamayın istemediğimden değil Eşim hep iş için genellikle yurt dışına çıkıyor ve ben eşim yokken annem ve kayınvalidemde kalıyorum Çalışıyorum ve okulum var ünv 1. sınıfım hayatımız genellikle yoğun geçiyor bebek için eşimle çok erken olduğunu düşünyoruz bu karmaşık hayatta evimde bile vakit geçiremezken bebeğimi kötü yetiştirmek istemiyorum :(
Öncellikle merhaba arkadaşım hoşgeldin aramıza :) Sorununa cevap veren olmamış ben sana cevap yazmak istedim cok yogun oldugum için pek giremiyorum foruma! Seni cok iyi anlıyorum senin durumuna benzer benim bir arkadaşımda yaşamıştı böyle olay ama bence korkmamalısın sen evlenmişsin tabiki hamile kalman çok normal ama daha erken demişsin peki eşin ile ilişki yaşarken korunmadınız mı canım? eğer korunmuş iseniz hamile olman çok düşük bir olasılık.. Korkmadan hamilelik testi yapmalısın ki gerçeği öğrenebilirsin. Okul ve bebek işleri yürütmek zordur bilirim ama Allahım ne verirse onu yaşarız biz Bence hiç üzülmemelisin erken yaşta anne olmak bile çok güzel duygu bu forumda anne olmayı bekleyen cok insan var benim gibi. Ben senden büyüğüm canım ve daha anne olamadım gelmeyen meleğimi bekliyorum Hamilelik testi, yaptın mı bilmiyorum cevabını bekliyorum eğer hamile isen bu konuyu eşin ile birlikte konuşmalısın ve Eminim doğru bir yol bulursunuz Allah yardımcın olsun canım :)
8
Cevaplarınız için teşekkür ederim aslında ne derseniz haklısınız daha önceki bebeklerimin ölmesini atlatamadım ve yeni bebeğim olursa eğer onada birsey olcakmış gibi hissediyorum. Sizin söylediğiniz sözleri eşim annem kayınvalidem'de söyledi Kendimi rahatlatmak ve olumlu yönde geliştirmekten başka çarem yok. Allah'ıma şükürler olsun hiç isyan etmedim artık hayır vardır diyip geçiyorum Gerçekten tekrar hamile kalmak ve anne olmak istiyorum. Bana neler önerirsiniz hangi yoldan başlamalıyım kendimi olumlu yönde geliştirmeye?
9
Alıntı yapılan: Nevaa - 31 Mart , 2014, 15:58:20
Zor bir durum kısa sürede hamile kalırsın inş. Sanırım bizim sorunumuz da biraz stres kaynaklı . Çok yoğun çalışıyor eşim ve oldukça stresli bende ikinci bebeği istiyorum olmuyor diye birazcık kafama takıyorum sanırım ister istemez yani. Sen doktorunun dinle rahatlamaya çalış kendini motive et. Sana iyi gelecek şeyler yap. Mutlu haberini de burdan yaz inşallah.
İnş. Teşekkür ederim Doktorumu dinlemeye calısıyorum ama Bir iki gün sonra tekrar eski depresif halime dönüyorum Düşünmekten birşeyler yapamamaktan cok sıkıldım artık Umutlu olayım derken karsıma baska sorunlar cıkıyor... Bu yönde ilerlemeye devam edersem sanırım son çarem psikiyatrist olcak.. Ve daha anne bile olamadım nasıl biriyim Allahım bennn  :crybaby2:  :-[  :y25:
10
Merhabalar arkadaşlar en son paylaştığım konuyu okuyan olduysa derdimi biliyorsunuzdur işlerim yoğun olduğu için foruma giremedim. 12 mart günü doktoruma gittim eşim ve bana tahliller testler yapıldı ikimizdede sorun çıkmadı Hamile kalamamamın sebebi bunca zaman tekrar hamile kalmamayı denemememk ve çok yüksek stres ve sıkıntı yaşadığım içinmiş. Doktorum dediklerimi yaparsan ve kontrollere düzenli gelirsen hamile kalabilirsin dedi İlk önce psikolojimi düzetlmem stres kurtulmam gerektiğini söyledi ve bir psikiyatriste sevk etti ama ben red ettim gitmedim. Aptallık ettim bunun farkındayıım Psikiyatriste gitmeden iyi olacağımı söyledim bana yumurtlama tarihlerimi söyledi denemeye başladık ama içim tekrar cok huzursuz yine stres yine korku var! Tekrar aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum hamile kalamayacakmışım gibime geliyor :(
11
Alıntı yapılan: elfo - 12 Mart , 2014, 16:44:23
düşük bebekler annelerini göbek bağlarından cennete götürürlermiş, ölü bebekler veya ölen evlatlarsa o anne baba için cehenneme perde olurlarmış. çok kısa zaman önce yakın bi arkadaşımın da bebeği karnında öldü ve çok zor bir doğumla o bebeği karnından çıkardılar. ilk duyduğu andan itibaren Rabbime hep teslimiyet gösterdi. verirken iyi de alınca mı kötü dedi. o da öncesinde bi düşük yapmıştı. inş. aynı sabrı sen de göstermişsindir. bu dünyada acı olduğu gibi mutluluk da vardır ve yaşadığın her bi acı günahlarında keffarettir inş. Rabbim şu saatten sonra sağlıklı bi gebelik yaşatsın ve o gebeliği hayırla sonuçlandırıp kucağına almayı nasip etsin.  :amin:  :opucuk:
Çok teşekkür ederim inşallah  :opucuk:
12
Alıntı yapılan: birbuçukyıl - 11 Mart , 2014, 12:50:26
Bence bu işi erteleme.Senin için daha da zorlaşır. Bir doktor kontrolünde tekrar yola çık.
Korkular hiç geçmiyor. Ben her doktora gidişimde kapıda dua ederdim inşallah hala yaşıyordur.
En ufak bir kanamamda veya ağrımda hemen ümitsizliğe kapılırdım.Doktora tekrar tekrar sorardım kalp atışı normal mi, diğer bacağı nerde, kordon falan var mı boynunda. Ama çok şükür şu anda herşey yolunda.
Psikolojim düzelsin,endişelerim azalsın, korkularım bitsin diye bekleme. Yeni bir bebeğin heyecanıyla herşey yoluna girer inşallah.Ama tabi ki bir doktor kontrolünde olsun herşey. :flowers:
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Yarın doktor randevum var tekrar denemek istiyoruz eşimle bugüm konuştum tamam dedi oda. Ama tekrar hamile kalırsam ve bu 4. bebeğimide kaybedersem ölürüm bu sefer dayanamam umarım ileride beni sağlıklı bir gebelik bekliyordur çok endişeliyim umarım doktorum kötü birseyler demez :(
13
Alıntı yapılan: huzurmelegi.77 - 01 Mart , 2014, 23:32:16
Merhaba arkadaşlar size kötü haberim var. 2. bebeğimde beni bıraktı bu seferde olmadı umudum vardı hersey iyiye gidiyordu ama olmadı  :y25: :y25: 3 gün önce şiddetli ağrım ve kanamam oldu eşim ile acil hastaneye gittik kese yerinden kaymış düşük yapıyorsun dedi doktor.. Çok üzgünüm içim kan ağlıyor bu gebeliğimde olmadı  :y25:  :y25: Ne zaman anne olacağım ben :crybaby2: Bundan sonraki gebeliklerimdede sorun olacakmış gibi hissediyorum moralim çok bozuk  :y25:
Canımm çok geçmiş olsun iletini daha yeni görüyorum. Umudunu sakın kaybetme isyanda etme bundada vardır bir hayır. Seni cok iyi anlıyorum Benim durumumuda biliyorsun daha kollarım boş anne olamadım bende! Elbetteki anne olacaksın sakın canını sıkma daha belki vakti var Rabbimiz bir yerden alıyorsa bir yerden veriyor güçlü durmaya çalış en kısa zamanda inşallah bir bebeğin olur anne duygusunu tadarsın. Allah yardımcın olsun  :flowers:  :amin:
14
Arkadaşlar merhaba sizden akıl almak için bu konuyu açtım düşünceleriniz söylerseniz çok sevinirim. Önceki iletimi okuyanlar varsa durumumu bilirsiniz 2 düşük ve 8 ay önce doğumda bebeğimi kaybettim. 8 aydır korktugum için ne doktora gittim nede tekrar hamile kalmak için bir yol denemedim. Her kadın gibi bende anne olmak istiyorum bu durumlardan sonra çok kuşkularım var korkularım arttı :( Arkadaşlar evet daha anne olmak istiyorum ama korkumu yenemiyorum sizce artık deneme zamanı geldimi? Yoksa psikolojim düzelene kadar biraz daha beklemelimiyim? O kadar çok korkum varki sanki bir daha bebeğim olmayacakmış gibime gelyor. Nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım? Kafam çok karışık ve dolu  :icon_scratch: Çocuklu anneleri görünce kendimi berbat hissediyorum aklımda hep neden anne olamıyorum sorusu var! Cevaplarınızla beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum. Cevap için Teşekkür ederim şimdiden
15
Alıntı yapılan: °º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º° - 04 Mart , 2014, 20:55:33
aramiza hosgeldin  :opucuk: hem kardesin icin hemde bebeklerin icin üzüldüm Allah bol sabir versin  :amin: bende almanyada yasiyorum  :) bende iki düsük yaptim herkesin basina gelebilcek seyler Allah bidaha yasatmasin  :amin: bence hamile kalmadan önce tepeden tirnaga esinde sende git kontrol ol nedenini arastir  :opucuk: bir iki düsük tesadüf olabiliyo ama 3. de dogumda kaybetmisin bence bi sebebi olabilir
Teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun. Sizede geçmiş olsun diyorum çok kötü duygu insanı kendinden alıyor Allahım bir daha bu acıyı yaşatmasın Anne olurmuyum bilmiyorum ama 8 ay kadar hiç denemedik eşimle oda bende korkuyoruz ya gene birsey olursa diye anne olmak istiyorum  ama elimde değil yapamıyorum psikolojik durumum iyi değil el vermiyor  :y25: Doktora görünmeyi düşünüyoruz eğer kendimizi toparlayıp deneyeceksez artık sorun istemiyoruz eşimde bende kendimizi iyi hissetmek istiyoruz artık.. Allahım anne olmayı bekleyen kişilere bebek nasip etsin kucağını boş bırakmasın inşallah  :amin: