Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - doğangüneş

1
Dua Paylaşımı / CANLARRRR.....
16 Mayıs , 2013, 00:35:22
Slm kızlar
Maalesef bu gun kötü bir haber aldım
Anneciğimin rahim kanseri oldugunu öğrendim  :y25: :y25: :y25:
Hamdolsunki ilk evrelerde tek tesellimiz bu
Rabb'imden gelene boynumuz kıldan ince
İnsallah çaresiz bırakmaz Rabbim derdi verdigi gibi dermaninida gönderir
En kısa zamanda ameliyat olacak rahim alınacak
Duamız diğer organlara yayılmamış olması
Sizden ricam annem icin dua eder misiniz??
Rabbim bu mübarek günler geceler yüzü suyu hürmetine geri çevirmez insallah dualarımızı  :amin: :amin:
Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum dualarınızla yanımda olacağınıza inanıyorum  :opucuk:
2
bilen bilir bende 3 çocuk var. :love9: çamaşır as topla bu aralar iice zorlanıyorum..kurutma makinesi alacağım inşallah..kullanan arkadaşlar tavsiye edeceğiniz markalar (fiyatıyla) nelerdir.. :flowers:
3
Sizin Seçtikleriniz / TESETTÜRLÜ HAMİLELER..
20 Nisan , 2011, 19:59:05
ARKADAŞLAR BEN 16 HAFTALIK HAMİLEYİM VE ARTIK DIŞARIDA GİYDİĞİM (KAP DENİYOR GALİBA DİZ ALTI PARDESÜ DİYİM BEN YİNEDE ) OLMUYOR..NETTEN BİRAZ BAKINDIM AMA BİŞEY BULAMIYORUM:(( SİZLER NE YAPIYORSUNUZ? VEYA BİLDİĞİNİZ MARKALARIN HAMİLE PARDESÜLERİ VAR MI? YOKSA SON ÇARE DİKTİRMELİMİYİM KAFAM İİCE KARIŞTI  :icon_scratch: :icon_scratch: FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR ANLAYACAĞINIZ..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER  :flowers:
4
Hamile Günlüğü / sürprizzzzz
19 Şubat , 2011, 17:06:21
hayatıma hiç beklemediğim bir anda katıldın.. şu an 8 haftalıksın ama ben hala şaşkınlığımı şokumu tam olarak atamadım üzerimden..
evimin 3. misafiri olmaya adaysın.. hep aklımın bir köşesindeydin ama acaba hangi ara yaparım ya da yaparmıyım, yapmazsam ilerde pişman olur muyum????? bir sürü soru işaretiydin bir zamanlar.. ama şimdi içimde atan çok tatlı bir kalbin var..bazen üzülüyorum seni daha çabuk sevip kabullenemedim diye:(( zaman geçtikçe pişmanlığım ve üzüntüm daha da artacak eminim buna..şimdi önümüzde çokkk uzun bir maraton var..inş herşeyi kolaylıkla ve keyifle aşarız bu uzun yolculukta..iki tane abin var evimizde, bakalım sende bu eve güzeller güzeli bir prenses olarak mı geleceksin yoksa 3 silahşörleri mi tamamlayacağız:)) hakkımızda en hayırlısı en güzeli olarak gel bu bize dünyaları bahşedecektir..hadi minik meleğim yolumuz açık olsun.. :love9: :love9: