Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - HASRET!M S@N@

41
Protesto / 3 kardeşinede tecavüz
02 Şubat , 2012, 10:16:04
3 kardeşine de tecavüz etmiş!
Ankara Sincan'da yaşanan olayda, İ.S. (32) adlı gencin, kız kardeşleri B.S. (22), Ş.S. (19) ve S.Z.'ye (18) tecavüz ettiği ortaya çıktı
02 Şubat 2012 - 02:30
Yorum Yaz (38) 0
inShareDiğer

ANKARA Milliyet

Olay, kız kardeşlerden S.Z.'nin, evlendiği E.Z. adlı gençle girdiği gerdek gecesinde bakire olmadığının görülmesiyle anlaşıldı. Ağabey İ.S., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Milliyet'in aldığı bilgiye göre, Sincan Yenikent'teki yaşanan olay, 4 Ocak'ta gerçekleşen evlilik töreniyle günışığına çıktı. E.Z. adlı gençle evlenen 4 kardeşin en küçüğü olan S.Z., nikâhın ardından damat E.Z.'ye bakire olmadığını açıkladı. Genç kadın başından geçen olayları anlatınca E.Z., Sincan'daki Fatih Polis Merkezi'ne giderek eşinin ağabeyi İ.S.'nin gerçekleştirdiği iddia edilen tecavüz olayıyla ilgili şikayetçi oldu.




Ailesine anlatamadı
Polise ifade veren E.Z., eşinin özağabeyi İ.S.'nin 3-4 yıl evlerinde S.Z.'ye tecavüz ettiğini anlattı. E.Z., olayın ardından İ.S.'nin kardeşini ölümle tehdit ettiğini ve bu nedenle aile büyüklerine olayı anlatamadığını söyledi. Psikolojik destekle başından geçenleri olduğu gibi polise anlatan S.Z., ağabeyinin kendi evlerinde cinsel ilişkiye girdiğini anlattı. Genç kadın, ağabeyi İ.S.'nin 2009'da kendisiyle iki kez cinsel ilişkiye girdiğini, şikayetçi olup olmama konusunda kararsız olduğunu belirtti.
Bu ifadenin ardından savcılık talimatıyla soruşturmayı genişleten polis, E.Z.'nin halen ailesiyle birlikte yaşayan iki ablasının da ifadesine başvurdu. Genç kadının iki ablası B.S. ile Ş.S., avukat huzurunda polise ifade verdi.
İki kız kardeş, İ.S.'nin geçmişte kendileriyle de cinsel ilişkide bulunduğunu anlattı. Bu ifadeler doğrultusunda Sincan Emniyeti görevlileri şüpheli İ.S.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Sorgusunda kız kardeşlerinin iddialarını dolaylı olarak kabul eden İ.S. tutuklandı.


:caca: :caca: :caca: :cussing: :cussing: :cussing: :violent1: :violent1: :violent1: :cildir: :cildir:
ne günlere kaldık rabbim sen ıslah et
42
Öyküler / 20 kurus
01 Şubat , 2012, 16:05:20
Camii'nin birine yeni bir imam gönderilmiş. Adam şehre gitmek için hep aynı otobüse biniyor ve çoğu zaman da aynı söföre rastlıyormuş. Bir gün, bilet alırken şoför yanlışlıkla 20 kuruş fazla vermiş. İmam yanlışlığı oturup da parasını sayınca fark etmiş. Kendi kendine "20 kuruşu geri versem mi şöföre?" diye düşünüyormuş. Ama içinden bir ses diyormuş ki "çok gülünç bir para ve şoförün umurunda değil. Otobüs şirketi çok para kazanıyor zaten... Sadece 20 kuruş onlara bir şey yapmaz." Bu parayı saklayabilirim diye düşünmüş, ALLAH'tan gelen bir hediye gibi.. İnecegi durağa gelince, imam kalkmış ve fikrini değiştirmiş, inmeden önce şoförün yanına gitmiş, 20 kuruşu geri vermiş ve demiş ki: "Paranın üstünü fazla verdiniz." Şöför gülümsemiş ve demiş ki : "Siz caminin yeni imamısınız değil mi? Aslında uzun zamandır sizi caminizde ziyaret etmek istiyordum, islamı öğrenmek için. Bu yüzden bilerek size fazla para verdim. Nasıl tepki vereceğinizi görmek istedim." İnerken imam artık bacaklarını hissetmiyormuş, yere yığılacakmış neredeyse, bir direğe tutunmuş ve kendine gelmeye çalışmış. Gözlerinden yaşlar dökülerek demiş ki: "ALLAH'ım az daha İslamı 20 kuruşa satıyordum!. .."

Unutmayin ki siz belki de müslüman olmayan insanlar için dinimizi tanıtan kişilerdensiniz, bu yüzden hareketlerinize dikkat edin. Maalesef insanlar sizinle birlikte dinimizi de yargılayacaklardır!
44
Karikatürler / Resimler / komik karikatürler
20 Aralık , 2011, 14:17:15
45
canım arkadasım cok mutluyum  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :hello2: :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: :hieyt: sonunda seninde geldi meleğin allahım uzun ömürlü sahlıklı sıhhatli etsin meleğini cok mutluyum cokkkkkkkk  :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav:
46
kızlar ben bir ay önce düşük yaptım tam 15 gün kanamam devam etti simdi ben ne zaman regli olucam düşük gerceklestiği yani kanama basladıgı tarihi mi baz alıcam bittiği tarihimi düşük yapan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim cünkü kafam cok karısık tekrar hamile kalırsam hemen tedbirini alıyım ona göre diye soruyorum cünkü birgün bile gecikse test yapmak zorundayım artık ikinci bebeğimide bu yüzen kaybetmek istemiyorum
47
Anne Olmak İstiyorum / bebeğimi göremedim
10 Kasım , 2011, 10:37:54
kızlar doktora gittim ne kese göründü nede bebek tekrar kan tahlili verdik ben cok kötüyüm doktor inş gec döllenmedir de ondan görünmüyordur dedi ben cok kötüyüm  :y25: :y25: :y25:
48
Öyküler / ANNELİK...
31 Ekim , 2011, 11:54:44
GERÇEK BİR OLAYDAN ALINTIDIR!..

JAPONYADA OLAN BİR DEPREMDE KURTARMA EKİBİ GENÇ BİR KADININ YAŞADIĞI ENKAZA ULAŞIRLAR. YIKINTILARIN ARASINDA KADININ CESEDİNE ULAŞIRLAR. KADININ ENKAZ ALTINDAKİ POZİSYONU BİRAZ İLGİNÇTİR SANKİ ELLERİNDE BİRŞEY TUTARAK İŞ YAPARKEN DİZLERİNİN ÜZERİNE ÇOKMÜŞ HALDEDİR. BU ESNADA SANKİ EV ÜZERİNE YIKILMIŞ GİBİDİR. KURTARMA EKİBİNİN LİDERİ YİNE DE CANLI OLMA ÜMİDİ İLE KA...DINA ULAŞMAYA ÇALIŞIR, MAALESEF KADIN ÇOKTAN ÖLMÜŞTÜR.
EKİP ORADAN BAŞKA BİR ENKAZA HAREKET ETMEK ÜZERE İKEN BİR SEBEPTEN DOLAYI EKİP LİDERİ AÇTIĞI DELİKTEN İÇERİ DOĞRU KADININ CESEDİNİN ALTINA DOĞRU BAKAR VE SESLENİR ! "BİR ÇOCUK!..BİR ÇOCUK VAR!" DER.
EKİP UZUN BİR ÇALIŞMADAN SONRA ÇİÇEKLİ BİR BATTANİYE İÇİNDE ÖLÜ KADININ CESEDİNİN ALTINDA 3 AYLIK BİR ÇOCUK BULURLAR. KADIN SON BİR HAMLE İLE ÇOCUĞUNU KURTARMAK İÇİN BEDENİNİ ONA SİPER YAPMIŞTIR. EKİP ÇOCUĞA ULAŞTIĞINDA HALA BEBEK UYUMAKTADIR.
DOKTOR ÇABUCAK GELİR VE ÇOCUĞU MUAYENE EDER. BATTANİYEYİ AÇTIĞINDA İÇİNDE BİR CEP TELEFONU BULUR. EKRANDA YAZILI BİR MESAJ VARDIR. MESAJDA ŞU YAZIYORDUR!.." EĞER KURTARILDIYSAN, SENİ SEVDİĞİMİ HATIRLA!"
BİR ANNENİN ÇOCUĞUNA OLAN SEVGİSİNİ ÖLÜM ANINDA BİLE ONA ANLATMA ÇABASININ EN GÜZEL ÖRNEĞİ BENCE !..

ALLAH'IN ANNELERE VERDİĞİ BU SEVGİ VE MERHAMET İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN !..
49
Protesto / YİNE HAKKARİ YİNE SEHİT
19 Ekim , 2011, 09:38:07
Çukurca'da çatışma: 24 ŞEHİT VAR
Çukurca'yı gece saat 01:00'de baskın düzenleyen PKK'lı teröristler uzun namlulu tüfek ve roketatarlarla saldırdı. Sabahın ilk ışıkları ile yüreğimizi yakan tablo ortaya çıktı: 24 şehit var 18 asker de yaralı.
Genelkurmay Başkanı bölgeye hareket etti. Çevrede hava harekatı başlatıldı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, terör örgütü mensupları emniyet ve jandarma binalarına ateş açtı.

PKK'lıların askeri birliğe roketatarlı silahlarla saldırdığı belirtiliyor.

Ağırlıklı olarak tugaya dönük saldırı sırasında yardım gelmemesi için tüm askeri ve polis noktaları da ateş altında tutuldu.

Şu ana kadar resmi bir açıklama gelmedi. Ancak bölgeden ulaşan bilgiler yaralılar arasında durumu ağır olanların bulunduğu ve şehit sayısının artabileceği bilgisi geliyor.


Olay Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Genelkurmay Başkanı Kuvvet Komutanları ile bölgeye gitti.

EŞZAMANLI SALDIRDILAR

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde bir grup PKK'lı terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

PKK'lı terörist grubu saat 01.00 sıralarında Çukurca'da güvenlik güçlerinin bulunduğu binaları uzun namlulu silahlarla yoğun ateş altına tuttu. Teröristlere polis ve askerler de anında karşılık verdi.

Ağır silahların kullanıldığı ilçe merkezindeki çatışma 30 dakikayı aşkın süredir aralıksız devam ederken, ölü ve yarala konusunda henüz bilgi alınamadı. İlçenin her kesiminden duyulan yoğun silah sesleri halk arasında büyük endişeye neden oldu.

Bu arada, Hakkari'deki polis telsizlerinden tüm polislerin çelik yelek giymeleri ve tam
SEREFSİZLER YİNE YAPTI YAPACAĞINI SÖZÜN BİTTİĞİ YER COK KÖTÜYÜM KIZLAR COK AGLIYORUM ÖYLE KİMLERİN CANI YANDI AHHH AHH BİR KÖKÜNÜ KURUTAMADILAR SU SEREFSZİLERİN   :y25: :y25: :y25: ALLAH BELALARINI VERSİN HEPSİNİN  :cussing: :cussing: :cussing: :violent1: :violent1: :violent1: :BangHead: :BangHead: :BangHead:
50
Dua Paylaşımı / cüz alabilir misiniz
18 Ekim , 2011, 09:18:05
kızlar 13. ve 14. cüzlerin acil okunması gerekiyor yani iki üç gün içerisinde yardımcı olursanız cok sevinirim cok yogunum okumaya fırsat bulamıyorum evde bile calısıyorum kızlar alırsanız duacınız olurum
51
SON ZAMANLARDA SEVEREK İZLİYORUM YADA BASKA BİRSEY OLMADIGI İÇİN SİMDİLİK DİĞER BAZI FOX FİLİMLERİ GİBİ SACMALIKLAR YOK
İLERLEYEN DÖNEMLERDE NE OLACAK BİLMİYORUM
52
ben tutturamadım cnm ya bu cinsiyet işlerini tuturamıyorum nedense içime hep kız olacakmıs gibi doguyordu
neyseki saglıklı sıhhatli olsun da tek
tebrik ediyorum gülüm inş sağ salim paşamızı kucagına alırsınnnnnn
oooooooooohhhhhhhhhhhhhhh bir paşa daha  :love9: :love9: :love9: geliyooooooooooooooo  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav:
53
kızlar dün esimle birlikte olduk ve kanama gördüm iç çamasırımda abdest almaya gittiğimde
devamı gelmedi henüz ve ben cok korkuyorum kötü birsey yoktur demi adetim bittiğinden
beri akıntım vardı ve dün kanama olustu simdide karnımda ve belimde agrı var sizce
bu neyden olabilir yardım edin netten okuduklarım beni cok korkuttu en kısa sürede doktora gitmeyi düşünüyorum
adet sancısı gibi sancım var suanda
54
kızlar gittim doktora yumurtalarım gelişmemiş
bu ayda olmadı doktor ilaç verdi serophane diye adetinin 3.günü basla
5 gün iç bittikten 3 gün sonra gel dedi
esimede gelecek ay tamam derim inş demiş
cok kötüyüm kızlar ister istemez moralim bozuldu
doktor teselli etti korkmayın sorun yok gelecek ay olur diye
en azından simdiden öğrendim adet olacagımı
ama yinede aglamadan duramıyorum ya
55
ben ayın 5inde adet oldum işte adet bitince doktora gittik doktor yumurtalarımın cdok güzel oldugunu söyledi ve ilaç vermeye gerek
görmedi ilaç verirsem cogul gebelik olur dedi persembe cuma ilişki önermişti salıdan sonrada hergün demişti cumartesi pazar col kasıgıma inanılmaz bir agrı girdi ve yürüyemedim
o günden beride vücudumda inanılmaz ates var hasta değilim ama yanıyorum esim bile yanımda yatamıyor atesimden bu nedir acaba yumurtladım mı ki
ben atesim ondan mı bu kadar yüksek hiç bu kadar olmamıstı iilk kez bu ay bu kadar sey oldu ayın 24ünde doktr randevumda bir fikriniz var mı 
ve netten baktım bugünden sonra baslıyormus yumurtlama günlerim
inanılmaz atesim var suanda ama hasta değilim deidğim gibi ilk kez oldugu için ize sormak istedim
56
 :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :alkış: :alkış: :alkış: :alkış: alkış: :alkış: :alkış: alkış: :alkış: :alkış: alkış: :alkış: :alkış: alkış: :alkış: :alkış: alkış: :alkış: :alkış: alkış: :alkış: :alkış: alkış: :alkış: :alkış: alkış: :alkış: :alkış: alkış: :alkış: :alkış:  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz::muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz::muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz::muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz::muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz::muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz::muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz::muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz::muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:   :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:   :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:   :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:   :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: CANIM ARKADASIM COK TEBRİK EDERİM İNŞ BU SFER KUCAGINA ALIRSIN İNŞ MELEĞİN BU SEFER SANA TAM OLARAK TUTUNUR DEĞERİN 13.6 CIKMIS AMA SEN TAKMA KAFANA DAHA YÜKSELECEK İNŞ İÇİNİ RAHBAT TUT GÜZEL ARKADASIM İNAN SUAN COK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM KENDİM OLMUS KADAR COK SEVİNDİM GÖZÜN AYDIN BİTANEM MELEĞİN GELDİ SONUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
57
Avustralya'da, 2 yaşındaki öz kızını bıçakla öldürdüğünü itiraf eden Türk baba Ramazan Acar'ın, cinayeti Facebook'ta ayrıntılarıyla anlattığı ortaya çıktı.

Melbourne'da bu sabah çıkarıldığı mahkemede kızını öldürdüğünü itiraf eden Acar'ın (24), cinayetle ilgili ayrıntıları cep telefonuyla Facebook sayfasına saniye saniye yazdığı ortaya çıktı

. Kızı Yazmina'yı geçen Kasım ayında ayrıldığı sevgilisinin evinden alan Acar, daha sonra kızıyla beraber kayıplara karışmıştı. Bıçaklanarak öldürülen Yazmina'nın cesedi, cinayetten sekiz gün sonra 18 Kasım'da Greenvale bölgesindeki yeşillik bir alanda bulunmuştu.


'KIZIMI ÖLDÜRMEK ÜZEREYİM'
Cinayetle ilgili yeni açıklanan mahkeme tutanaklarında, Acar'ın cinayetten hemen önce saat 19.23'te Facebook duvarına "Kızımı öldürmek üzereyim" diye yazdığı, bundan 11 dakika sonra "Bedelini ödedin sürtük" notu bıraktığı bildirildi.

Acar, 23.20'de de Facebook duvarına, kızının aile içindeki adıyla seslenerek "Seni seviyorum Mimi" yazdı.

Acar'ın eski sevgilisi Rachelle D'Argent'e de mesajla "Kızımı benden uzaklaştırmak istedin, beni hapse attırmak istedin, bağımsız olmak istedin, kızımın vesayetini almak istedin, beni öldürmek istedin. Şimdi mutlu oldun mu söyle?" yazdığı belirtildi.

Acar daha sonra, D'Argent'e art arda gönderdiği mesajlarda "Bitti, yaptım", "Seni vurdum", "Şimdi cenette ve kendimi çok kötü hissediyorum" diye yazdı.

Katil babanın, telefonda eski sevgilisine kızını araba kazasıyla mı yoksa bıçaklayarak mı öldüreceğini bilmediğini söylediği de ifade edildi.

Avustralya'yı şoke eden cinayetin ardından kullandığı aracı da ateşe veren Ramazan Acar, olaydan birkaç gün sonra yakalanmıştı.

Mahkeme çıkışında gazetecilere konuşan Rechelle D'Argent, Acar'ın itirafıyla adaletin yerini bulacağına inandığını söyledi. D'Argent, Acar ceza alıncaya kadar davalara katılmaya devam edeceğini belirtti.


allah belanı versin nasıl kıydın güzelim cocuguna ya vicdanım sızladı sen nasıl yaptın minicik bebeğe bide bunu paylasmıs kansızzzzzzzzzzzz  :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:
58
Protesto / EMNİYETTEN COK ÖNEMLİ UYARI
29 Nisan , 2011, 09:32:12
Bölgesel bir yolda akşam üzeri eve dönerken, battaniyeye sarılmış bir çocuğun, b...ir araba koltuğunda yol kenarında terkedildiğini gördüm. Nedenini bile sorgulayamadım, neden de pek önemli değildi zaten, kafam da karma karışık olmasına rağmen duraklamadan yola devam ettim. Yerime ulaştıktan sonra, telefonla bilgi verdiğim polis karakolunca konunun derhal inceleneceği söylendi. Olay yerine gitmeden önce bana verdikleri uyarı çok ilginç....

"Yasadığımız devirde, bilmemiz lüzumlu şeyler çok önemli ...Çeteler ve gangsterler bir araba sürücüsünün (özellikle bayanlar) arabasını durdurup ve ıssız kimsesiz yerde de olsa arabasından inerek yardım sağlayacak taktikler bulmakta çok ustalar. "Yerel polisin raporuna göre bazı gangsterlerin tercihen kullandıkları yöntem de, bir araba koltuğuna yapay bir bebeği oturtmak ve ıssız yol kenarına terk etmek... ve - kuskusuz - bir bayanın "terkedilmiş" bebeği görmeden yola devam edemeyeceği umuduyla". "Ya bir orman kenarı, ya da otları uzamış çimenliklerden geçen yollara bırakıyorlar. Arabasından inen sürücü - kazara bir bayan - ormana sürüklenir, dövülür, cinsel tecavüze uğrar, acımaksızın da ölüme terk edilir. Bu şanssız, bir erkekse yiyeceği dayağı tasavvur edemezsiniz, üstünde kıymetli ne varsa hepsi alınır, o da yine ölümle ödüllendirilir (!) Hiçbir hal ve sebeple asla durmayın!!! Hemen 155 (polis numarası) telefon edin. VE,"NE GÖRDÜĞÜNÜZÜ, NASIL OLUŞTUĞUNU DÜŞÜNÜNÜN, ANIMSAYIN, SAKIN YAVAŞLAMAYIN ve yolunuza devam edin.

SIK GÖRÜLEN BAŞKA BIR SENARYO : "Eğer akşam üzeri arabanızla gezinti yapıyorsanız, aniden arabanın camına YUMURTALAR atıldıysa, arabanızı kontrol için de olsa SAKIN DURMAYIN ve CAM SİLECEKLERİNİ ÇALIŞTIRMAYIN, NE CAM SİLECEK SIVI, NE DE SU İLE YIKAMAYIN; ÇÜNKÜ YUMURTALARA YAPIŞKAN BIR MADDE SÜRÜLMÜŞ OLDUĞUNDAN ÖN CAM %90 GÖRÜNMEZ HALE GELİR. İSTER İSTEMEZ ARABADAN ÇIKMAK ZORUNDA KALIRSINIZ VE CANİLERE YEM OLURSUNUZ. İŞTE KULLANDIKLARI BELLİ BAŞLI TEKNİKLER.

LÜTFEN AİLENİZİ ve DOSTLARINIZI BİLGİLENDİRİN.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
59
►Yemeğe tuz ile başlanırsa beyin tarafından gönderilen bir uyarı sayesinde, mi...dede mukus denilen sindirimi kolaylaştırıcı bir tabaka oluşturduğunu ve midenin sindirime hazırlıksız yakalanmasını önlediğini...

►Yemek yerken yerde oturarak sol ayağı katlayıp sağ ayağı karna çekerek oturulup yenildiğinde, su ile doldur...ulmuş balon şeklinde olan midenin çıkış kısmını kapatarak yenilen gıdanın tam sindirilmeden bağırsaklara kaçmasını önleyeceğini ve mide dolunca da doygunluk hissi vererek çok fazla yemeden kalkılacağını...

►Yemek yerken yemeğin ortasında su içildiğinde içilen suyun yenilen gıdaların sindirilmesine, gerekli vitaminlerin emilmesine katkıda bulunduğunu ve midede doygunluk hissi vererek az yemeye vesile olduğunu...

►Oturularak ve en az 3 yudumda içilen su, dil ve ağız bölgesinde daha fazla duraksadığından tükürük bezleri için gerekli olan suyun emilimini artırıp anti bakteriyel ve antioksidan etkiye sahip tükürüğün salgılanmasını artırarak ağız ve diş sağlığına katkıda bulunduğunu..

►Uyurken sağ yana dönüp yatıldığında solda olan kalbimizin daha rahat çalışmasına neden olarak, kalbi yormadan dinlenmiş bir vaziyette kalkılabileceğini...

►Tuvalete girerken sol ayakla ilk adım atıldığında kaygan olan zeminde ayağın kayması durumunda sola göre daha güçlü olan sağ ayağın düşmeyi engelleyerek vücudu dengelediğini..

► Banyo yaptıktan sonra ayaklara soğuk su dökmenin kan dolaşımını hızlandırıp sıcak sudan dolayı genleşmiş olan damarların içindeki kanın aktivasyonunu artırarak tansiyon düşüklüğünü önlediğini ve savunma mekanizmasını güçlendirdiğini...

►Kesintisiz uyunan uzun gece uykularının, damarlarda vazodilatasyona neden olduğunu, uyku ortalarında kalkıp el yüz yıkamak (ör: abdest almak) az yorucu egzersizler yapmanın (ör: teheccüd namazı) vazodilatasyonu engellediğini ve daha zinde kalkılabileceğini...

►Bütün bunların, 1500 sene evvel Peygamberimiz (sav) in yaptığı ve ümmeti için de tavsiye ettiği sünnet-i seniyyeler olduğunu biliyormuydunuz...?
60
Fıkralar / TAKSİMETRE :)
28 Nisan , 2011, 11:40:55
Kayserili'nin bindiği taksinin yokuşta frenleri patlamış, araba müthiş bir hızla... aşağıya doğru iniyor. Kayserili müşteri bağırıyor:
-"Durdursana kardeşim şu arabayı!"
Şoför panik içinde:
...-"Durduramıyorum! Frenler patladı!"


Kayserili:
-"Bari taksimetreyi kapat!"