Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - songulaygn

1
Dilekcim o saydığın malzemelerin resmini koyabilirmisin bi ara ve fiyatları ne kadar tutuyor
2
Yaşasın Hamileyim :) / Ynt: Bende Hamileyimmmmmmm
05 Kasım , 2009, 12:55:31
Hayırlı olsun canım Allah tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hamileler coğalıyo yaşasınnn ben de 12 haftalık hamileyim.. Bende cok istiyodum şükürler olsun Rabbime isteyene veriyo :nazar:
3
CANLARIM BENİM ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNÜZE GÖRE VERİR İNŞALLAH BİR ZAMANLAR BEN DE SİZLER GİBİYDİM YAZILARINIZI OKUYUNCA COK DUYGULANDIM GÖZ YAŞLARIMI TUTAMADIM ÖZÜR DİLERİM RABBİM İNŞALLAH SİZLERE DE HAMİLELİĞİ YAŞATIR KUCAĞINIZA O MİİCİK YAVRUNUZU ALMANIZI NASİP EDER SİZLER İÇİN DE TÜM EVLAT HASRETİ ÇEKENLER İÇİN DE COOKK DUA EDİYORUM RABBİM KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN HERKESE İSTEYENLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN İNŞALLAH :amin:
4
Twşwkkür ederim canlarım Rabbim tüm isteyenlere anneliği nasip etsin cok değişik bir duygu ya kelimelere sığmıyo simdi bebişim 7 hafta 1 günlük :nazar:
5
Selam sekerler epeydir bu sayfamda yoktu beni tanıyanlar bilir ben de o kadar uğrasmama rağmen cocuğu olmayanlardandım. Bu bayram bana en güzel hediyesi ile geldi 6 haftalık hamileyim bebişimi ultrosonda gördüm minnacık yavrum 1 sene aradan sonra artık umudumu kestim derken bi baktım hamileyim. 1 ay öncesinden adetim 4 gün gecmişti sonra oldum 2 gün sürdü ondan sonra ağustos ayında da hiç adetim olmadı 10 ağustosta olmam gerekirken kahverengi akıntım ve 2 damla kanımdan baska hiç olmadım sahurda test yaptım 2 çizgi cıktı hemen sağlık ocağına gittim sonra doktora ultrosana gittim gördüm Allah herkese nasip etsin cok dua ettim kim ne dediyse yaptım sonunda oldu cookkk sevinçliyim :nazar: :hello2:
6
Ya alllooooo hanımlar neden kimse soruma cevap yazmıyooooo ne oluyo anlamadım catlıycam meraktan hala o dediğim belirtiler vaarrr
7
Kızlar bişey sorcam akıl verin.. Gecen ay yani nisan da 27 gün aradan sonra adet oldum 2 gün sürdü ve cookk azcık geldi 28 günlük aradan sonra gecen 26 mayısta bi daha adet oldum normal 5 gün oldum amaaa temizleneli 11 gün gecti 2-3 gündür benden koyu kahverengi akıntılar gelmeye basladı sanki adet olcakmısım gibi karnım ve belim ağrıyo arada bir midem bulanıyo tansiyonum öncekilerime bakarak cok düşük boyna karnım acıkıyo.... gibi tuhaf belirtilerim var acaba üstüne görme diye bir olay varmıs hamileyken adet olunabiliyomus acaba hamile miyim neden oluyor bunlar bilenler varsa beni bilgilendirsin ve ne yapmam gerekiyo bana yardım edin..
   Bu arada facebook ta songül ay aygün diye girerseniz beni arkadas olarak ekleyebilirsiniz ben sizlerden geldiğini anlarım böylece daha rahat iletişim kurabiliriz :flowers:
8
Aramıza hoşgeldin canım ben Songül 23 yasındayım 10 aylık evliyim ben de senin gibi cocuk isteyenlerdenim
9
RABBİM BEN DE OLMAK ÜZERE TÜM ANNE OLMAK İSTEYENLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH. ALLAH A HEP DUA EDELİM KISLAR DEMEK Kİ RIZIKLARININ GELMESİNE DAHA VAR RABBİMİZ KENDİSİNE ACILAN ELİ GERİ CEVİRMEZ DUALARIMIZI KABUL EYLER İNŞALLAH AMA VAKTİNİ SABIRLA BEKLEYELİM ALLAH IM TÜM İSTEYENLERE HAYIRLISI-SAĞLIKLISIYLA ANNELİK-BABALIK DUYGUSUNU YASATMAYI NASİP EYLE AAAMMMİİİNNNNNN..... :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
10
Armicim ben 23 yasındayım yaklasık 11 aylık evliyim ve evlendiğim ilk günden beri bebek düşünüyom eşimle ama korunmadığım halde olmuyo hayırlısı bakalım artık eskisi kadar dert etmiyorum sana yeni yazmıs olduğun baslığına yazı gönderdim onu da okuyuver olur mu canım benim adım songül ya senin?
11
Ya canım benim karısmak gibi olmasın ama aşılama yaptırmak için daha erken bak 18 yas altı evlenenlerde bebek gec olur benim bildiğim ben 23 yasındayım öle bişey denemedim bence 20 yasına kadar bekle bide soğan suyunu denedin mi ne olur ne olmaz 2 su bardağı suya 1 soğanı 4 e bölcen kaynatcan ılık yada soğuk farketmez sabah-aksam ac karnına içecen 15 gün boyunca bide onu dene bakam bazı arkadaslar adet gününden 7 gün sonra baslanması uygun olur diyolar sen bide onu dene hemen asılama yöntemine baslama bence olur mu bitanem :icon_thumright:
12
3-4 gibi kalkiyim gideyim arkidişlerimin yanına aksam 8 gibi kocisim işten gelince şöööyyyllleee bi gezintiye cıkalım aksam da evimize gidelim soonnrraaa aksam romantik bir gece gecireyim kocişimle artık düşünmeyecem nnnnnnnnnnnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ssssssstttttttttttttttrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeessssssssss YYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSS BBBBBBBBBBEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBİİİİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :basardim: :basardim: :basardim: :basardim: :basardim: :basardim: :love3: :love3: :love3: :love3: :love9: :love9: :love9:
13
Kıslaaarr ben de 9 gün sonra adet olcam en gec 25 inde oldu oldum olmadım hamileyim demektir inşallah hasta olmam ama 5 gün önce kan tahlili yaptırdım o zaman önceki adetimden o zamana 13. gündü sonuc negatif cıktı ben 25-27 gün arası oluyorum acaba o zaman belli olmadımıyki????? :icon_scratch:  ooofff yaaaa her ay ha hasta değilimdir ha hamileyimdir diye düşünmekten kafayı tırlatacam :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
14
Herkese tünaayydııınnnnnn göbecik atmaya devam diiimimmiii kıııssllaaarrr  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :occasion5: :occasion5: :occasion5: :occasion5: :occasion5:  ooohhh ooohhhhhhhhhhhhhhhhhh
15
Benim için de coookkk dua edin gerci ben daha sizin aranızda yeniyim ama sanki daha önceden beri tanıyomusum gibi geliyo bana. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin dualarınıza beni de katın ben de anne olmak istiyorum Rabbim ben de dahil herkese tüm anne olmak isteyenlere bebiş nasip etsin AAAMMMMİİNNN... :amin: :amin: :amin: