19 Mayıs , 2024, 00:02:37

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

41
kızlar size bişey sorcam ben doğum yapalı bugun 32 gun oldu  :nazar: kızım emiyor şükür  :nazar: benim göğüsümün biri küçük biri buyuk nedenki küçük olanıda emziriyorum halbuki ama bi turlu diğerine göre küçük  :dontknow:
42
çok sıkıntılı ve zor durumda olan bir kişi benden rica etti 4444kere selavatı tecviyeye niyet etmiş benimde aklıma sizler geldiniz sizlerinde yardımınızı bekliyoruz elinizden geldiği kadarıyla yardım eder misiniz 
RABBİM KİMSEYİ SIKINTIDA VE DARDA KOYMASIN ALLAH HERKESE YARDIM ETSİN AMİN  :amin:
43
suni sancıyla 1-1,5 saat sanci cekmiş yaklasik 1 saattede almış kızını kucagina..  :nazar: :nazar: :hello2: :hello2:

:hello2: :hello2: :nazar: :nazar: ALLAH analı babalı buyutmenizi nasip etsin canım bol sütlü günleriniz olsun  :amin: :nazar: :hello2: :hello2: :hello2:
44
arkadaslar suan ecre 18 günlük ve dr ilk doğdugunda az bişey sarılık olduğunu söledi sonra kntrole gittik dr gectiğini söledi ama bebeğim uyuyo acıkınca bilşe kalkmıyor neden acaba gunduzleri uyuyo geceleri uyanık  :sad1: ben uyandırıp emziriyorum  :dontknow:
45
canım doğum günün kutlu olsun daha nice yaslaraaaaaaaaaaaaa :hieyt:
46
merhaba  :hello: arkadaslar ben doğum yapalı 10 gün oldu ve reglim bitti normalmi bu durum  :dontknow: :dontknow:
47
doğum gunun kutlu olsun daha nice yaslara  :hello2:
48
kızlar konyalı demin msj attı 3370 gr 49 cm olarak bebeğini kucagına almış ağrısı çokmuş ama umrunda olmadığını yazmış  ;D  :nazar: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :love9: darısı tum hamişlere  :amin:
bol sütlü ve gazsız günleri olsun inşallahhh  :amin:

CANIM ARKADASIM hayırlı olsun ALLAH ANALI BABALI BUYUTMENİZİ NASİP ETSİN  :amin: :love9: :love9: :hieyt: :hieyt:



  :nazar: HOŞGELDİN DÜNYAYA ZEREN BEBEK  :nazar:
49
kızlar dr şimdi geldik masallahh kızım 2400 gr olmuş gelişimi haftasına göre uyumlu dedi  :nazar: dr ama plesentam yaslanmış dedi  :y25: dr 38+0 ken almamız lazım bebeği dedi riske atamam  :honk: dedi hakkımızda hayırlısı olsun yani 16 ekimde inşallahhh esilam saglıklı sıhatlı kucagımda olcakmış  :nazar: :hello2: :love9: işte sonra nstye bagladı şükür bi sorun çıkmadı bakalım çarsamba gene cagırdı dr bizi nst için hayırlısı olsun  :amin: :amin:
50
 :nazar: :hello2: :hello2: :muzz: :muzz: 10 eylülde SEZERYANLA dunyaya gelmiş ALLAH ANALI BABALI BUYUTMEYİ NASİP ETSİN  :hello2: :nazar: :nazar:
51
doğum gunun kutlu olsun canım daha nice yıllaraaaa  :flowers: :hieyt: :hello2:
52
merhaba kızlar ablam domates aldı 1 kasa nasıl koyuyosunuz acaba tavsiyelerinizi bekliyoruz
53
CANIM RABBİM KUCAGINA ALMAYIDA NASİP ETSİN GÖZÜN AYDIN  :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: :hieyt:  :hieyt: :occasion5: :occasion5: :muzz: :muzz: ÇOOOK AMA ÇOOOOK SEVİNDİM ANLATAMAMMMM SANAAAA  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
KIZLAR 7 HAFTALIK HAMİLEYMİŞ  :hello2: :hello2:
54
daha nice yaslara doğum gunun kutlu olsun...
55
daha nice yaslara doğum gunun kutlu olsun  :love9:
56
 :hello2: :muzz: :muzz: arkadaslar esilamın mobilya takımını aldık 16 eylulde gelcek perdesinide diktiriyoruz oda bu persembe gelcek  :hello2: :hello2: duvar kagıdınıda alcaz yavas yavas tamamlanıyor  :hello2: :hello2:


BU KARDOLABIMIZ



BU KIZIMIN MAKYAJ YAPACAGI MASASI  :k06: :k06: ;D



BU BEŞİĞİMİZ AYNI ZAMANDA SONRADAN NORMAL YATAK OLUYO  :hello2:



BU DUVARA ASMAK İÇİN SÜS  :k06:



BUDA DİKTİRDİĞİMİZ PERDEMİZ  :hieyt:




BUDA UYKU SETİMİZ  :hello2:






kızlar bu duvar kağıdı alcam sadece 1 duvara bundan yapcam kalan 3 duvarıda hangi renk yapsam diye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum mesela su renk olur mu 3 duvarda çok mu koyu karanlık olur



baska önerilerinizi bekliyoruz  :k06:



İŞTE BU TAKIM KIZLAR  :hello2: :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
57


Malzemeler

1 yemek kaşığı salça
1 su bardağı sıcak su
1 çay bardağı kaşar peyniri rendesi

Patates püresi için
2 orta boy patates
yarım su bardağı süt
1 çay kaşığı tuz
yarım çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 yemek kaşığı tereyağ

Köftesi için:
500 gr çekilmiş et
1 orta boy soğan
2 diş sarmısak
3 dilim bayat ekmek içi (robotta çekilmiş)
1 adet yumurta
karabiber,kırmızı biber,kimyon, tuz




Hazırlanışı
Önce patates püresini hazırlayalım.Haşlanmış patateslerin kabuğunu soyduktan sonra derince bir kapta ezin. Üzerine süt, tereyağ,tuz ve kaşar peynirini ekleyerek iyice harmanlayın.

Köfteyi hazırlayalım. çekilmiş et, rendelenmiş soğan, ezilmiş sarmısak, ekmek içi, yumurta ve baharatları iyice yoğurun. Daha sonra iri ceviz büyüklüğünde parçalar alarak resimdeki gibi bardak şeklinde şekillendirin. Bütün köfteleri yaptıktan sonra köftelerin iç kısımlarını patates püresi ile doldurun.

1 yemek kaşığı salçayı, 1 su bardağı sıcak suyu ile ezin ve köftelerin olduğu tepsiye dökün. Fırına sürerek köfteler pişene kadar bekleyin daha sonra üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri ekleyin ve eriyene kadar fırında bekletin. Daha sonra pilav ile birlikte servis edebilirsiniz.

ALINTIDIR

KIZLAR ÇOK HOŞUMA GİTTİ SİZİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM BEN DENİCEM  :hungry: :hungry:
58
canım gözün aydın rabbim analı babalı buyutmenizi nasip etsin  :amin: :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: :hieyt: bol sütlü günleriniz olsun  :amin: :nazar:
59
 :hello2: :hello2: :muzz: :muzz: :muzz: doğum günün kutlu olsun daha nice yaslara  :hello2: :hello2: :love9: :love9: :opucuk:
60
 

:hungry: :hungry: :hungry: DAHA ŞİMDİ FIRINDAN ÇIKTI  :hungry: :hungry:

MALZEMELER:

1 SU BARDAĞI YOĞUT
1SU BARDAĞI SIVI YAĞ
2 SU BARDAĞI ILIK SU
YARIMDAN BİRAZ FAZLA YAS MAYA
1CAY KAŞIĞI ŞEKER
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
1 ADET YUMURTA

HAZIRLANIŞI:

Yoğurma kabına ılık suyu dökerek içerisinde maya,şeket,tuzu eritin.alabildiğince un ekleyerek hamuru yoğurun.Hamur kabının kapağını kapatarak kalın bir örtü ile sıcak kalmasını saglayarak hamuru 30dk bekletin.