26 Nisan , 2024, 06:54:09

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - sibel28

2
arkadaşlar firmadan sıfır ürünler kapıda ödeme yapabilirsiniz..ÜRÜNLERİ GERİ İADE EDEBİLİRSİNİZ.....işte bir kaç resim özelden ulaşabilirsiniz...

BUNUN FİYATI 14 TL ARKADAŞLAR





BUNUN FİYATI 15


BUNUN FİYATI 15



BUNUN FİYATI 16


BUNUN FİYATI 25


BU TAKIM 27


BU TAKIM 29


EMZİRME ATLETLİ TAKIM 30


HAMİŞ TAKIM 35


HAMİŞ TAKIM 39


HAMİŞ TAKIM 44
3
arkadaşlar fiyatlar çok uygun isteyenlere özelden mesaj atsın...resim gönderebilirim...şekerler birinci sınıf badem şekeri çikolata kaplı...
4
Sizin Seçtikleriniz / BEDAVA PİZZA :)
25 Temmuz , 2013, 19:43:49
http://a.pgtb.me/rSrzrw?app_data=entry_id%253D29571423


PİZZA HOUSE 16 ARKADAINI GETİR İR BÜYÜK PİZZAYI KAP
5
özelden pm...atın inanın çok karlı bir iş....kafanızı dagıtmak için ve kendi ihtiyaclarınızı birebir karşılamanız için...
6
Sabah 11 de bir tokat attı hala sızlıyor..evi terk ettim..aramadı dahi beni..ailesinin yanındaymış ailesi dolduruyor ki görümcemde orda hemen beraber fotolarımızı görümcem faceden silmiş...bebeğimiz 6 aylık oldu hangi suratla gelcek görcek oğlumu
7
4 aralık doğumlu bebeğim daha 6 aya girmedik...emziriyorum doymuyor,formül mama veriyorum 1 saat sonra tekrar acıkıyor..meyve püresi vermeye korkuyorum katı gıdaları yutabilirmi.tok tutacak birşeyler vermem lazım?bu ay sadece 200 gram almış..
8
tansaşta indirim vardı..28 tlden 22 tlye düşmüş yanındada 3 paket temizleme havlusu veriyorlar..sadece temizleme havlusu yenidoğanlar için 12 tl idi..70 adet bez 10 tlye geliyor..haberiniz olsun..Bizim doğuma 1 ayımız var 2 paket aldık...
10
Satmak İsteyenler / SIFIR BİR ÜRÜN
11 Ekim , 2011, 15:35:57
çok güzel bir çalışma...

http://www.tablocu.com/dunyadan_tablo/sanzelize_yagliboya_tablo/resim/243/

Arkadaşlar fiyatı özelden görüşebiliririz..
11
Satmak İsteyenler / BEBEK BAKIM ÇANTASI TEMİZ
11 Ekim , 2011, 15:30:14
Elimde bebek bakım çantası var..az kullanılmış ve yendiden farkı yok....
bu ürünün siyah beyazı hem erkek bebekde hem kız ebebkde kullanabilirsiniz..

http://www.avviobaby.com/tr/bebek-cantalari/avvio-bebek-cantasi-a-1203-k.html
http://bakim-cantasi.ucuzu.com/avviobaby/a-1203-p43230850/

düşünen olursa özelden  mesaj atabilir
12
Arkadaşlar bu ürün hediye geldi kargo bana ait isteyen arkadaşlar olursa özelden görüşelim
http://www.tchibo.com.tr/plantum/urun/3lu_Kup_Raf/268236.html
bu ürün bendeki model olarak aynı sadece mavi..beyaz ve mavi...
13
Arkadaşlar elimde bu ürün mevcut mavi olanı
http://www.babyslingo.com/urunler/slingo-hug/
fiyat için özelden görüşelim çok uygun fiyata vercem

Ürün Özellikleri:

- %100 Koton
- Bebeği sırtta veya önde rahatlıkla taşıyabilirsiniz.
- Yeni doğandan itibaren kullanabilirsiniz.
- 15-16 kg'a kadar bebeğinizi gün boyu taşıyabilirsiniz

---

HUG, Asya tarzı bebek taşıyıcılarının modern versiyonudur. Rahatınız için ince süngerle desteklenmiş omuz ve bel askılarına dikilmiş, kare şeklinde bir üründür. Bebeğin ağırlığını dengeli bir şekilde her iki omzunuza ve kalçalarınıza dağıtır. Bu da Slingo HUG 'ı bebek taşıma ürünlerinin içinde en rahat bebek taşıyıcısı yapıyor
14
Arkadaşlar 30.haftamıza girdik.Bez ve ıslak mendillerini incelemeye başladım..araştırmamı sizlerlede paylaşmak istedim.ilk aylarda parfümlü vb maddeler içeren ıslak mendil kullanılmaması tavsiye ediliyor..özelikle ıslak mendillerle bebeklerin el,yüz ve agız temizliği yapılmaması gerekiyor.ıslak mendil tercihim yenidoğan..huggıes ve uni baby'de var..sadece saf su ve organik pamuk'dan üretilmiş..içerisinde parfüm vb maddeler yok..ilk 2 ay bu ürünleri kullanıp sonra normal ıslak mendile geçmeyi düşünüyorum.Bebek bezinide fazla stoklamanızı tavsiye etmem..kızkardeşimden biliyorum prima,huggıes,molfix tüm bezleri kullandık hepsi pişik yaptı..sadece can bebe onun poposuna iyi gelmişti..Her bebeğin cildi farklı oluyor.. en kaliteli bezler sizin bebeğinizin cildine uymayabiliyor..Ben sadece bir paket aldım bebişim severse devamını o zaman alacağım..
15
Anne adaylarinin göz ardi etmemesi gereken tehlike de burada baslamaktadir. Anne adayinin sahip oldugu kafein yikimini saglayan metabolizma, bebek ve plasentasinda bulunmamaktadir. Bu yüzden de yikimi saglanamayan kafein, bebekte daha yüksek düzeylerde bulunabilmektedir. Annenin metabolik özellikleri; bebege geçen kafein miktarini etkilemektedir, kafein metabolizmasi genetik ve çevresel faktörlerden(nikotin gibi) etkilenerek bireysel farkliliklar gösterebilmektedir. Kafeini hizli bir sekilde metabolize ederek yikan bir anne adayi ile geç metabolize eden bir anne adayi, ayni miktarda kafeini alsalar dahi, bebeklerine geçen kafein miktari farkli olmaktadir."

KAFENININ HER MILIGRAMI BEBEGIN KILOSUNDAN ÇALIYOR

Uzun süre kafein alan anne adaylarinin bebeklerinde, gelisme geriligi görüldügünü belirten Prof. Kadanali, "Alinan kafein miktarinin, bebek gelisimini nasil etkiledigi ise cevaplanmasi zor bir sorudur. Annenin bireysel, metabolik, çevresel ve genetik faktörlerinin degisken olmasi net bir cevap vermeyi zorlastiran etkenlerdir" diyor ve söyle devam ediyor:

"Konu ile ilgili olarak yayinlanan bilimsel bir çalismanin sonuçlarina göre; günde 200 mg kafein alindiginda bebek kilosundaki azalma 60-70 gr olmaktadir. Ayni arastirmada gebelik öncesi günde 300 mg kafein alan; ancak gebelik sürecinde bu miktari günde 50 mg a düsüren anne adaylari ile kafein miktari alimini 300 mg de devam ettiren anne adaylarinin bebeklerinin de agirliklari karsilastirilmistir. Kafein alimini azaltmayan anne adaylarinin bebeklerinin agirliklarinda 160 gr. azalma saptanmistir. Öne çikan baska bir veri de kafein alimi arttikça orantisal olarak bebekteki gelisme geriliginin de artmasidir; yani her mg kafein, bebek gelisimine olumsuz yönde etkili olmaktadir.

SAGLIKLI BEBEGIN IKI DÜSMANI: ALKOL VE KAFEIN

Kafein alimi alkol alimina benzer sekilde bebekte gelisme geriligi yapmaktadir; hatta her ikisinin birlikte alinmasi bu olumsuz etkiyi kat kat artirmaktadir. Vücuttaki nikotin miktari da bu süreçte, kafeinin bebek üzerindeki olumsuz etkilerini de adeta siddetlendirmektedir. (Nikotin miktari sigara içimi ile direkt ilgili oldugu bilinmektedir.) Toplumumuzda da sigara ile çay ve kahvenin siklikla birlikte tüketildigi düsünülürse; bu konu gebelik planlayan anne adaylarinin dikkat etmesi gereken bir noktadir; çünkü bebeklerinin gelisimini etkileyecek olan bir riskle karsi karsiya kalabilirler."

DEMIR EMILIMINI DE BOZUYOR

Gebelikte demir ihtiyacinin arttigini, kafeinin olumsuz etkilerinden birinin de demir emilimine oldugunu vurgulayan Prof. Kadanali, kafeinin gebelikte demir emilimini yüzde 40'lara varan ölçülerde bozdugunu belirtiyor. "Kisacasi bir anne adayinin; demir ihtiyacini saglamak amaciyla aldigi demir içeren gida ve ilaçlarin saglayacagi fayda, tüketilen kafein nedeniyle engellenmektedir" diye konusan Kadanali, anne adaylarina su uyarilarda bulunuyor:

ÇAY, ÇIKOLATA VE ASITLI IÇECEKLERIN BILINMEYEN YÜZÜ

"Kafein alimini saglayan tek suçlu sanildiginin aksine kahve degildir. Günlük olarak alinan kafeinin ancak yüzde 20 ile 40'ini kahve saglamaktadir. Özelikle ülkemizde, bu konuda masum gibi görünen suçlularin basinda çay gelmektedir. Çayi, 60 graminda 10-50 mg kafein yer alan çikolata ve kola gibi kafeinli mesrubatlar takip etmektedir.

YESIL ÇAY DA MASUM DEGIL

Günlük olarak tükettigimiz yiyecek ve içeceklerin kafein içerigine bakmak en iyi yol olarak gözükmektedir. Bu yol ummadigimiz içecek ve yiyeceklerde kafein miktarlarini da ögrenmemizi saglamaktadir. Örnegin; "siyah çayda kafein var; yerine yesil çay içeyim" diyen çogu kisi yesil çayin da azimsanmayacak oranda kafein içerdigini bilmemektedir.

Bu açidan bakildiginda her anne adayi kendi yeme içme aliskanligini gözden geçirerek almakta oldugu günlük kafein miktarinin farkina varmalidir. Anne adayi, gebe kalmayi düsündügü zaman kafeini mümkünse diyetinden kaldirmali ya da en azindan yariya düsürmelidir. Ingiltere ve Amerika'da kadinlarin hamilelik planladiklarinda ve hamileliklerinde günlük kafein alimini 300 mg altinda tutmalari önerilmektedir.

Sonuç olarak kafein; gebelik sürecinde bebekte gelisme geriligi yapan ve tüketim miktarinin artirilmasiyla da bebekte görülen olumsuz etkiyi de pekistiren bir maddedir. Gebelik öncesi ve sirasinda kafeini, diyetinizde bulunan hangi yiyecek ve içeceklerle aldiginizin farkina vararak; kafeini mümkün oldugunca en düsük miktarda tüketmek ve gebelikte bu aliskanliklariniz üzerinde düzenlemeler yapmaniz bebeginizin gelisimi üzerinde olumlu etki yaratacaktir."

HANGI KAHVEDE NE KADAR KAFEIN VAR?

Iste bu konuda size yol gösterecek olan günlük yasantimizdaki yiyecek ve içeceklere ait kafein oranlari;

1 fincan filtre kahve 135-200 mg

1 fincan espresso 100 mg

1 fincan cappuccino 100 mg

1 fincan türk kahvesi 57 mg

150 cc hazir kahve 57 mg

150 cc dekafeine kahve 5 mg

175 cc demleme çay 20 - 110 mg

330 cc buzlu çay 70 mg

200 cc hazir çay 30 mg

1 kutu kola 30 - 56 mg

1 kutu diyet kola 38 - 45 mg

1 kutu mesrubat 50 mg civari

1 kutu meyveli gazoz 0 mg

1 bardak çay 50 mg

1teneke kutu 'enerji' verici içecek 80 mg

50 g agirliginda çikolata 50 mg

100 gr sütlü çikolata 20 mg

16
hamile kaldığım günden itibaren oğluşum sağ tarafımda yatıyor..oynuyor fakat yerini değiştirmiyor..sağ böbreğime iyice yüklenmiş..sağ böbregim sıkışmış ultrasonda simsiyah görünüyor.25. haftadayız doktor kortizon ignesine başladı.bebegimin cigerleri 2 hafta içinde gelişsin alırlarsa solunum sorunu çıkmasın diye..inşallah gerek duymazlar..cuma günü üroloji doktoru böbreğimin durumunu inceleyecek.ona  göre karar vercek..ne kadar daha bekletebiliiriz diye...yoksa sağ böbreğim tehlikeye girermiş...dualarınızı esirgemeyin...
17
Arkadaşlar elimde 3 paket sıfır hello kity oyuncagı var lisanslı...bakmak isterseniz resmine burdan bakabilirsiniz...satmayı düşünüyorum önce foruma konu açayım dedim...
http://www.yumurcakdunyam.com/336-hello-kitty-pelu-bebek-27-cm.html
18
Satmak İsteyenler / BONCUK SALON TAKIMLARI
03 Mart , 2011, 17:57:14
Arkadaşlar çok uygun fiyata yapıyorum..kir tutmuyor bezle silmeniz yeterli.ve salonda çok hoş duruyor...

her renk yapılır...



19
Satmak İsteyenler / KARACA İPEK EŞARP
18 Şubat , 2011, 16:45:07
Arkadaşlar bu eşarp hediye geldi..fiyatı 80 tl civarında...fakat çok fazla eşarbım var...bunu satmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir...eşarbı yakanızın içine katarak kullanıyorsanız çok farklı geometrik desenler çıkıyor..
kargo bana ait arkadaşlar...FİYATI 30 TL ARKADAŞLAR....


Uploaded with ImageShack.us


20
çok güzel hediyelik havlular...Bebek odalarında kapının üzerine atabilirsiniz..sünnetler için mükemmel süsleme
http://imageshack.us/photo/my-images/442/mkemmel.jpg/