29 Mart , 2024, 02:00:38

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - zeynep0655

1
slm kızlar. oğlum idrar yolu enfeksiyonu oldu. ona bağlı olarak karaciğer ve dalak büyüme yapıyormuş, safra kesesi zarar görüyormuş. 1 hafta boyunca hastanede yattık. çarşamba günü çıkardılar hastaneden. önümüzdeki çarşamba tekrar kontrolü var. inşallah herşey normal çıkar. bize dua edin kızlar.

çok zor geçirdik hastane günlerini oğlum 2 yaşında. yatmak istemiyo gece gündüz 1 elimde serum 1 elimde oğlum dolaşıp durduk. 3 gün aç bıraktılar yavrum yemek diye ağladı o ağladı ben ağladım.  :y25: :y25:

Allahım bütün hastaların yardımcısı olsun :amin:
2
kızlar 1 arkadaşım için 41 hamileden yasin topluyoruz. uzun zamandır bebek için uğraşıyor. ismi MERAL. yardımcı olurmusunuz.
3
slm kızlar. sabah oğlumun vücudunda (kolunda ve bacağında) kabartılar vardı. sağlık ocağına bi götüreyim dedim. kahvaltımızı yaptık biraz oyalandık. üzerini değiştirip çıkacaktım. soydum çocuğu kabartı falan kalmamış kaybolmuş hepsi. neydi bu acaba böyle bişey yaşayan varmı ??? ???
4
Din Bilgisi / çokmu günaha girerim bilemedimmm
15 Aralık , 2011, 23:06:11
babamla halam yaklaşık 2 senedir çok anlamsız bir tartışma yüzünden küsler. ve ikiside çok inatçı oldukları için birbirlerini aramıyorlar. aslında birbirlerini çok severler. babam bana sorar halanla konuşuyonmu iyimiymiş diye halamda babamı sorar. ben bunları barıştırmak istiyorum ama yalan söylemekten başka çare bulamıyorum. rüyamda dedemle babaannemi gördüm barışmanızı istiyolar diyecem(ikiside rahmetli). yoksa haklarını helal etmiyorlarmış size demeyi düşünüyorum. Ama yalan olduğu için söylesemmi söylemesemmi bilemedim. ama böyle bir yalan söylemezsem başka hiçbir şekilde barışmazlar inatçılıkları yüzünden. sonra Allah korusun birisine bişey olsa diğeri üzüntüden yaşayamaz.. sizce ne yapayım böyle bir yalanla çokmu günaha girerim yoksa..
5
Aslında 2 gün önce doğum yapmam gerekliydi ama ne bir sancım var nede başka bişeyim. ben bebeğime kavuşmak için can atıyorum ama bebişimin gelesi yok heralde :k06: neden benim sancım falan yok kızlar ya. offf
6
16. haftamdayım. 3 lü tarama testi (zeka testi) yaptırmıştım dün. bugün öğrenmeye gittim test sonucum kötü çıktı. sanırım karnımdan su alıp ikinci bi test daha yapılacak orda kesin belli olacak sonuç. elime verdikleri kağıtta bu sonuç aynı değerleri gösteren 50 kadından sadece 1rinde doğru çıkar yazıyo. 50de 1 ihtimal yani. ama yinede çok moralim bozuk  :crybaby2:. böyle bişey yaşayıp 2. testi güzel çıkan arkadaşlar varmı