28 Nisan , 2024, 04:39:39

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - RANAM

1
Başka Kahramanmaraşlı yok herhalde bu sitede....en az  biziz ona göre....
2
Benim  yoğurdu günlük mayalama gibi  şansım yoktu.Hazır yoğurt yedi hep kızım.Annem mayalarken  söyledi bana.Sütü mayalarken,maya olarak kullanacağınız yoğurgun içine   biraz tuz katıp karıştırın.tatlımsı bi yoğurt oluyo.deneyin bence...
3
Rose26  çok üzüldüm.Allah sabırlar versin.Ne diyeceğimi bilemiyorum...
4
3 gün kesintisiz ağladım bende..ama sonraki zamanlarda da  doktorumun dediği aklıma geldi.o an  söylenen hiç bi şeyi fark edemiyoruz ama, hadi 4-5 aylıktan büyük olsa ve doktor  sakatlık var dese naparız.Aldırsan bi türlü aldırmasan.Ben aldırmazdım ama..o çocuğun geleceği nasıl olurdu bi düşünün.Çünkü  sorunlu gebelikler  olumsuz sonuç veriyormuş.bunları düşününce  allaha şükrediyorum.Dua ederken demiyor muyuz; Allahım hayırlıysa nasip et diye!   
5
Mucize,  yazını okudum da şimdi...sanki ben yazmışım gibi geldi.sadece fark benimkisi 8 haftalıkken kalp atışları durmuştu.18 gün oldu.Benim kızımda 7 yaşında ve çok sevinmişti.Önüne gelen herkese söylemiş.Birşey olduğu zaman  ben artık ablayım diyordu.Bu olay çok sarstı onu.odasına gidip  gizli gizli ağlamalar falan...konuşmakla çözdük gibi ama...bir daha bekliyor bakalım... inşallah  isteyen herkese allah  hayırlısıyla nasip etsin...
6
Ben ocak 29 da kürtaj olmuştum.Kayınvalidem 2 saatlik uzaklıkta olduğu halde gelmedi ve arayıp da  bi geçmiş olsun bile demedi.siz olsaydınız ne tepki verirdiniz? Sevgi,saygı da iki taraflı olmalı, sen ne kadar iyi olursan ol,karşındaki kötüyse  sende kötüsündür.
7
Baba Oluyorum / Ynt: baba olacağım
16 Şubat , 2010, 10:49:54
Sor kardeş ne soracaksan.Bizde  eşimle çalışan anne babayız.Zamanla eşim de baktı bebeğimize.şimdi 7 yaşında.Yeri geldi altını aldı,mamasını yedirdi.Uykusuz kaldı..sabır işi..allah sabrını veriyor.
8
İslampaşa ve gülbaharda oturdum.Siz nerede oturuyorsunuz?Aslen K.Maraşlı'yım.
9
Merhabalar.Beni de kabul eder misiniz?Karadenizli ve Erzurumlu değilim ama..4 yıl  Rizede kaldık.Kızım orada doğdu.Çok güzel bi yer Rize.İnsanın canı hiç sıkılmıyor.Yapacak çok şey var orda...Özlediiiiimmmm valla....
10
Merhabalar bende Kahramanmaraşlıyım.Ama görev icabı Kırıkkaledeyim.Memleketimi çooooookkkkkkk özledim.Yaza inş.gideceğim. :hieyt:
11
Devlet hastanelerinde ücret almıyorlar.Ben 29 ocakta oldum.9 haftalık bebeğimi aldılar.Kalbi durmuştu.Anesteziyle  kürtaj oldum.Buna  dikkat edin bazı doktorlar  canlı canlı alıyorlarmış.Siz doktorunuza hatırlatın lütfen.zaten  o esnada duygusal çöküntü içinde oluyorsunuz.Birde  canınız
yanmasın.
12
Bebeğimi Kaybettim :( / Ynt: o artık yok :((
14 Şubat , 2010, 23:19:45
tekrar ne kadar sürede gbe kaldın canımm

ilk düşüğüm  2005 yılında olmuştu.2009 a kadar ara verdik.2009 yılının ağustos ayında da  karar verdik ve 2 ay 20 gün sonra hamile kaldım.
13
Bebeğimi Kaybettim :( / Ynt: o artık yok :((
13 Şubat , 2010, 18:48:04
 Merhabalar.. yeni üye oldum.Bende 29  ocakta  kürtaj oldum.8.haftada kalp atışları durmuştu.Allah  kimseye  yaşatmasın bu duyguyu.Benim başıma  2.defa geldi.İnsanın içinde bi  tedirginlik oluyo acaba bi daha olursa  o da mı  böyle olur diye.Ne olur  moral verici şeyler yazın bana.Çoğu bayanın başına geliyor.Yüce rabbim tekrarını yaşatmasın bir daha..