29 Nisan , 2024, 08:38:13

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nermin.tural

1
ALLh hepimize yardimci olsun.
2
merhaba aynurcum nasilsin.neredesin canim dondunmu madride?bebisin nasil melek kizini op.nermin azerbeycandan.ya canim ne olur arada banada yaz
3
tesekkurler canim benim allah korusun cocuklarini aileni.canim bende endametrioz kistdi 52-23 mm  inanki cok kotuyum kaynanam ban hasta diyo.ya insan na kadar vahsi olur ya??
4
ben bir yildir evliyim hale cocugum olmuyo kistim var   bazi doktorlar diyoki olucak bazisi diyo asla olamaz ameliyyat lazim ne apacagimi bilmiyorum
bana dua edin ne olur
5
Merhaba kizlar.Yumurtaliginda kist olupda hamile kalan varmi?
6
selam kizlar.nasilsiniz.kizlar adetime 1 gun kaldi bilmiyom hamsisim yoksa yok.dun test yapdim negativ gosterdi.
7
merhaba kizlar.ben Nermin yeni katildim araniza.kizlar bir yildir artik evliyim hic bi problemim yok dusunuyom stresdendi.ya ne apalim.
8
kumsal59 canim kaynanan seninlemi oluyo
9
merhaba canim nasil takmiyalim.bazen cildiriyom
10
merhaba .kzilar stress hamileliye engel mola bilirmi?
11
merhaba canim.ben nermin azerbeycandan.benimde canim o kadar hablarim varki.inan 5 aydi hab iciyom hala bi hayrini gormedim.simdi burda azerbeycanda turk doktor buldum ona gidcem.
12
merhaba canim .ben nermin azerbaycandan.bende klomen kullandim aynen senin gibi 5 gun kulandim sora aybasinin 14 gunu iyneyle falekul desdi bide ayni seyi 18 gunu yapdi.2 ay oyle yapdim hic bi faydasi olmadi.canim benim lutfen iyi doktora gedin.ben insallah yeni turk doktora gidicem cok umid ediyorum.
13
MERHABA KIZLAR BEN NERMIN YENI KATILDIM ARANIZA.
14
Alıntı yapılan: B.ü.Ş.r.A - 17 Ekim , 2010, 17:13:08
Alıntı yapılan: ♥♥♥bebişim616161♥♥♥ - 17 Ekim , 2010, 16:48:14
BENM GİBİ UMUT ETMEKTEN BIKANLAR VE BUSEFER GELMESSEN GELME BU SEFER BEN İSTEMİYORUM DİYENLER VARMI ARAMIZDA BEN KENDİMİ EMEKLİYE AYIRDIM DAHA UMUT ETMİCAM BEBEK TE İSTEMİYORUJM

CANIM BENİM ÖÖLE SÖYLEME BENCE..BU SENİN İMTİHANIN..SEN ALLAHTAN İSTE HAYIRLISINI DİLE AMA İSYN TME EMİN OLKİ RABBİM WERECEGİ EN HAYIRLI ZAMANI BİLİR..SEN SADECE BİGÜN KUZUNUN MUTLAKA GELECEGİNİ DÜŞÜN ALLAHTAN İSTE GÖNLÜNÜ RAHAT TUT..EMİN OL BİGÜN İNŞALLAH GELECEK TÜM İTENLERİN KUZULARI..
merhaba kizlar inanin bende umudumu uzmusum.kahr olasi kaynanamdan kurtulmanin tek  bebeyim ola bilir
15
kizlar progestron kulananlar bura