Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Dilek&Yusuf

16
Valla BN tam hatirlamiyorum 4 sene oldu da sunu söylim geciktiginde kan tahlilimde 0.14 gibi bisey cikmsti adetm düzensiz olduğu için hamilelik  yok diye dusunmustm doktor hormonlara bakmak iiçin cagirmsti  BN hamileydm degerm yukselmsti
17
Tesekkur ederim arkadasm sagol dun bayaa kotuydum bugün daha iyiym ssukur kacnci haftada doğum yaptin?
18
Arkadaşlar 36. Haftadaym bebek asagiya baski yapiyor az hareket etse asagiya sanci yapiyor bu normal midir acaba?yoksa doğum belirtisi midir?tesekkur ediyorum simdiden :flowers:
19
İnşallah hayirli sonuçlar alirsin cnm bnde eylülde girecegm inşallah senin gibi skntisz atlatirim sütünü sagip birakms miydin?
20
Birbucukyil sen sinava girecektin öyle hatirliyorum girebildinz mi sinava? Bebek durdu mu?
21
Tesekkur ederim arkadaslar :flowers:
22
Sezeryan için kaç hafta öncesine gun veriyorlar?siz hangi haftada sezeryn oldunz?
23
Arkadaşlar benim bi oglum var ağustosta 4 yasini bitirecek bide hamileym kardeşi olacak son zamanlarda sürekli karniyla oynuyor arada bir göğüslerini inceliyor dokunuyor bunu baya sk yapmaya başladı ve yanina gittiğimizde utaniyor hemen karnini kapatiyor bunormal biseymi ggörmezden mi gelmeliyim yoksa konusmali miyim nasıl davranacagmi bilemedm yada o bunu neden yapiyor olabilir?
24
Doğum / sezeryan olanlar?
15 Haziran , 2014, 20:41:24
Arkadaşlar benim doğum 12 ağustos görünüyor ama sezeryan olunca bir iki hafta öncedenyapiliyorms ameliyat muhtemelen ne zamanolur Allahtan erken ddoğum falan olmazsa?ilk cocugm sezeryandi son ana kadar normal olduğu için gün falan vermemişlerdi?
25
Doğum / Ynt: doğuruyom beennnnnn
15 Haziran , 2014, 20:35:43
Duygucum çook sevindim ssağ salim bebeğine kavusmussun gözün aydin Allah anali Babali büyütsün inşallah.
26
Cinsiyeti kiz isimde Tugba düşünüyoruz bakalım belki bi isim daha koyarız siz düşündünüz mu? :k06:
28
Tesekkur ederim :flowers: en son 14 mayista gittim bu durumda yeni başladı doktor uzakta o yüzden herzamn gidemiyorum bakalım önümüzde ki hafta gitcm inşallah tekrar sagol sanada şimdidenhayirli ddoğumlar dilerim sezeryanmi normalmi doğum?
30
Tesekkur ederim sagolun :flowers: