27 Nisan , 2024, 20:29:54

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - gökçe58

1
bende inşallah en kısa zamanda olurum canım.. :opucuk:
2
Alıntı yapılan: serserim - 13 Mart , 2013, 19:04:35
canım bende 4 ay oldu sezeryan olalı bende adet olmadım dr um normal dedi endişelenme kızın nasıl canım sağlığı iyimi  :opucuk:


çok şükür iyi teyzesi yaramaz biraz huysuz düzelir inşallah. sağlıklı sıhhatli ya allahıma çok şükür huysuzluğuda olsun gözümde yok senin fıstık nasıl
3
hepinize çok teşekkür ederim içim rahatladı endişelenmeye başlamıştım neden olmadım diye. iyiki varsınız tekrar teşekkür ederim. :opucuk: :opucuk:   :opucuk:   :opucuk:
4
doğum yapalı 4ay oldu ve ben hala adet olmadım bu normal mi sezeryanla doğum yaptım
5
Alıntı yapılan: Sır_Çiçegi - 10 Şubat , 2013, 13:35:57
humana içtim ilk başlarda işe yaradı ama şimdi faydası yok :(
helvada işe yaramıyo artık ne yapacagımı şaşırdım yardım edin tecrübeli anneler
3 ay 12 günlük baham en azından 6 ay sade annesütü alsa iyi ama mamalara başlasam mı
1 saatte 5 kez emdiriyorum emiyor gögsümde uyuyo yatagına koyuyorum aglıyo bidaha emziriyorum sanki hiç wermemiş gibi emiyo :(



benim kızımda aynı canım sürekli gögsümde durmak istiyor uyuyor yerine koyuyorum hemen uyanıyor sastım bende elimi kolumu bağlıyor kucağa mı alıştı dıymuyor mu bilmiyorum  ilk başlarda iştahla içtiği mamadan midesi bulanıor bende sastım valla
6
canım aynı seyi bende yasadım sıcak su kullandım  sürekli geçti ama zaman zaman oluyor yine kabuz olmamaya calış.
7
allah hepinizden razı olsun rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.
8
Doğum Hikayeleri / Ynt: Doğum Hikayeleriniz
15 Aralık , 2012, 16:16:36
bende sezeryan oldum 3-4 saatte sancı çektim normal doğum sancısı sezrryna olacam diye seviniyordum tam 1 ayı geçti sezeryan olalı daha düzelemedim yaram iltihaplandı çok kötüyüm keşke normal doğum yapsaydım diyorum sezeryan daha zor yada benim vücudumun iyileşmesi yavaş bilmiyorum normal doğuranlar ertesi gün ayaklanyor 1 ay oldu iki büklüm dolanıyorum.
9
2 li ve 3 lü testin mağduru olarak sunları söyleyeyim 9 ayım zindan oldu hiçbirşeyden zevk alamadım. testlerin ikiside ciddi anlamda riskli çıktı 3 lü 50 de 1 ihtimal çıktı. yıkıldım resmen üzüntüden bebeğim gelişmedi bile 2500 kg doğdu. doğumda neyle karşılasacam diye aklım çıkıyordu. çok dua ettim rabbim de kabul etti kızım sağsağlim doğdu rabbime şükürler olsun. nler demediler ki ultrasonda testlerde. sakın takılma bu testlere allaha emanetler sadece dua et rabbime sığın.
10
Bebeğim Doğdu :) / Ynt: MELEĞİMİZ DOĞURDU
28 Kasım , 2012, 18:44:38
meleğim canımmm gözünaydın olsun. rabbim sizlere bağışlasın.
11
gözünaydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah...
12
Doğum Hikayeleri / Ynt: Doğum Hikayeleriniz
22 Kasım , 2012, 22:55:27
amin çok sağolun rabbim cümlesinin evladını bağışlasın...
13
Doğum Hikayeleri / Ynt: Doğum Hikayeleriniz
22 Kasım , 2012, 12:33:25
Alıntı yapılan: ♥~ NÜRREM ~♥ - 22 Kasım , 2012, 12:09:29
ay ağlattın beni gökçe :y25:


bende çok çokkk ağladım rabbim sonunu güzel eyledi şükürler olsun.
14
AYNEN CANIM CANIM HİÇBİŞEY İSTEMİYORDU İYİ BESLENEMEDİM SIKINTIM YOKTU BEBEĞİM GELİŞMEDİ.
15
Doğum Hikayeleri / Ynt: Doğum Hikayeleriniz
22 Kasım , 2012, 12:00:12
38 haftalık çok stresli çok sıkıntı hamilelik sürecinden sonra yasadığım mutluluğu bende anlatayım size.
    belki hatırlarsınız benim 2li ve 3 lü testlerimde riskli çıkmıştı 3lü testim 50 de 1 ihtimal çıkmıştı. ve hamileliğim zehir olmaya başlamıştı. durup duruken ağlamalarım vardı namaz kılarken ağlıyordum televizyon izlerken ağlıyordum vs vs. amniyosentez yaptır dediler yaptırmadım biliyordum ki rabbim herşeyi yapmaya kadirdi iyi çıksada kötü çıksada sonuç içim rahat etmeyecekti.tek yapabildiğim duaydı hergün yasin okumaya çalıştım dua ettim. bazen rahatlıyordum bazen yerim yurdum ateş oluyor ne yapacağımı bilmiyordum.
    36 haftalıkken sancılandım ve acile gittim 1 cm açıklık var dediler erken doğum riskin var dediler bebek küçük 1-2 hafta engelleyelim dedi doktor 2 gün hastanede yattım 2660 gr dı kızım . haftaya kontrole gel dedi gittim 38. haftanda doğurmn laazım risli gebesin suyun azalmış dedi ve 2400 bebeğin dedi 1 haftada ne değisebilirdi. dünyamız başıma yıkıldı eşimle. bebeğinin gelişimi durmuş karın cevresi 3-4 hafta geri dedi. ordan çıktık özel hastaneye gittik en erken randevu öğleden sonraydı  duramadık bşka bi hastaneye gittik orda da aynı seyler söylendi.içim yanıyordu aksilik birde kız çocuğu durmazmı karşımda başladım ağlamaya rabbim kimseye yaşatmasın çok ama çok zor. yine inanmak istemiyoruz başka bi doktora gittik oda aynı seyleri söyledi bi profösör önerdi hemen randevu aldık 12 kasım pazartesi gününe. çok güzel konuştu testlerimi ultrason kağıtlarımı hep inceledi 2500 kilosu dedi kordon boynuna dolanmış dedi bu çok sorun değil sıkı değil gevsek dedi ama bebek zayıf sancıyı kaldıramayabilir dedi yarın 9 da sezeryana alalım dedi tamm dedik.
      ilk önce annemlere gittik annem üzüldü gününü bekleseydin vs. sonra kaynanamlara gittik oda üzüldü sezeryan vs diye sabah 7,30 gibi hazır ol dedik çıktık evden. ben gidip banyo yaptım yasin okudum gece 12 den sonra yemek yeme dedi bişeyler atıştırdım öncesinde hersey yolundaydı tv izliyordum bi sağa döneyim dedim akıntı geldiğini hissettim bi daha döndüm sular gidiyor benden şok oldum kızkardeşim ebe onu aradım panik yapma normal doğumun başlamış dedi.doktoru aradım ben hasaneyi arıyorum gidin hemen dedi eşim ben kardeşim düştük yollara gırgır samata gidiyoruz. sancımda başladı yatırdılar beni doktor sabaha alacaz sezeryana demiş 12 den 4 e kadar sancı çektim dyaanamıyorum artık asisatanına diyorum doktorun sallamıyor beni normal doğum değil benimki niye bebeği sıkıntıya sokuyorsunuz dedim sabaha senin sezeryan diyor eşimle mesajlaşıyoruz dedim dayanamıyorum ben ara doktoru doktoru aramış hemen geliyorum demiş. bi hareektlilik başladı sonda vs takıldı sadece eşim ben kardeşim var. rahattım annem olmadığı için ameliyat haneye gittik  hazırladılar beni nefesin kesilecek narkozdan dediler hazırlıklı ol dediler dua ettim o arada rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar ver diye. nefesim kesildi başka bişey hatırlamıyorum.
    sedyeyle odaya getiriyorlar beni bağırıyorum ben eşimi kayınpederimi gördüm. yatağa aldılar beni tek dediğim baba sağlıklı mı dedim iki defa sağlıklı sen kendine bak dediler. ameliyat haneyi inletmiş kızım sesinden kendime gelemiyorum göremedim kızımı kardeşim gösterdi sağlıklı hiçbişy yok dediler. sırf doğunca neyle karşılasacağımı bilmediğim için genel anestezi oldum.tam 2500 kiloydu ve 44 cmdi. el kadardı.
    rabbim kimseyi evladıyla sınmasın çok zor bi süreçti. sonu iyi oldu şükürler olsun. rabbim cümlesin evladını korusun içindede benim..
    VEEE İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN.. :amin:   :amin: