Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Dilek&Yusuf

1
Eğitim / Ynt: kpss önlisans?
01 Ekim , 2014, 18:35:29
Evet cnm bende girdim matematikle tarih zordu çok  fazla yapamadim matematikten bekledigim gibi geçmedi yani hakkimizda hayirlisi.
2
Eğitim / kpss önlisans?
01 Ekim , 2014, 14:00:27
Önlisans kpss sinavina giren var mi nasil geçti ?
3
Çok sağol cnm oda sicakligindaykn bbebege verirkn isitmak gerekiyor mu ?
4
Kizlar yarin sinava girecegmde sinav 2 saat hic sütümü sagip birakmadm nasıl yapmaliyim veya mama alip ondanmi verdirsm ?
5
Müdahale etmemek gerekiyormus evet ama durmuyor yoksa sürekli agliyor emmek bile istemiyor ne yapacgmi bilmiyorum doğrusu hala yapamiyor yani
6
Biberon simdilik kullanmiyorum eğer kullanirsam ondan alirim canm ;)
7
Sağol  canim tesekkur ederim inşallah atlatiriz bu durumlari :amin:
8
Kizim bir buçuk aylik oldu cok gazi oluyor ve iki gündür kendi basina kakasini yapamiyor ben bezini acip bacaklarıyla hareket yaptiriyorum öyle yapiyor yoksa aglayip duruyor bu gaz için ve kakasini yapabilmesi için ne önerirsiniz ?sab simplex kullaniyorum ama sanirm pek faydasi olmuyor.
9
Sagolun arkadaşlar yazmissinz ben yeni gördüm geçti şükür doktora gitmeme gerek kalmadi.
10
Arkadaşlar doğum yapali bir ay oldu ameliyat yerimin tam ortasında bi yer var kesik gibi sürekli kan geliyor oradan asiri değil ama oluyor sizce bu skntili bi durummu doktora gitmeli miyim ?
11
Cook sevindm gozunuZ aydin. Kizimin adi Hüma Tugba   :k06:
12
Kizlar doğum yapali 5 gün oldu sezeryan oldum koltugumun altında findik büyüklügünde sert bisey cikti ilk çocukta gogsumde mastit olmuştu bu sut kirilmasi midir farkli bisey midir?
13
Tesekkur ederim inşallah cnm :flowers:
14
Doğdu cnm bi kizim oldu agrim oluyor arada toparlamaya calisiyorum göğüs ccatlaklariyla ugrasiyorum :y25:sen ne yaptn uzun zamandır gorusemedk iyisin insallah
15
Merhaba arkadaşlar  nasipse ağustos2de ssezeryanla bebeğim dunyaya gelecek ddoğum annemlerde olack kendi evim 4 saat uzaklıkta ddoğumdan ne kadar sonra evime arabayla gidebilirm acaba?