21 Mayıs , 2024, 16:19:53

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - cute552

91
Alıntı yapılan: ahmetfatma - 20 Kasım , 2012, 23:07:03
şöyle söyliyim canım benimde pembemsi akıntım gelmişti buraya sordugumda nişanın gelmiş doğum yaklaştı demişlerdi ondan sonra 1 haftaya doğum oldu idi yanlış hatırlamıyosamm

senin de bitmiş sayılır Allah kolaylık versin bir avazda inşş :amin:
amin canım benimki renksiz pembe falan değil işte suni sancıya gerek kalmadan kendiliğinden gelsin istiyorum ama nasip neyse o olsun diyorum  :amin:
92
kızlar bildiğiniz üzere 39+4 günlük hamileyim benden birkaçgündür uzayan şeffaf akıntı geliyor yumurta akı kıvamında renksiz peçeteye sildikçe geliyor doğum haftasındayım yani son hafta kendiliğinden gelmezse suni sancı takıcaklar bu akıntı nedir acaba?
93
36-40
39+4 :muzz:  :muzz:    :muzz:         :muzz:   sona çok az kaldı  :hieyt: :hieyt: :hieyt:
94
saolun kızlar allah razı olsun dualarınız için hamileliğimde hep dua ettim isteyen herkese versin diye allahım. doğumdada hep aklımda dualarımda olucaksınız allah kabul ederse  :amin:
95
Burç Yorumları / Ynt: Burçlara göre anneler
19 Kasım , 2012, 17:39:29
BOĞA
Çocukları büyüdükçe biraz "tatlı sert" olsa da bu anneler şefkatli ve koruyucudur. Yıllar içinde çocuklar için iyi bir arkadaş kılacaktır.
96
Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 19 Kasım , 2012, 16:40:31
Allah hayırlı kolay dogum nasip etsin, korka iri bebekde doğuyor normal yolla betüşüm dediği gibi Allah Sabri'ni veriyor  :amin:
AMİN İNŞALLAH KOLAYCANA ÇIKARTI VERİRİRİM İNŞALLAH  :amin:
97
Alıntı yapılan: ♥gözbebeğim♥ - 19 Kasım , 2012, 16:16:38
Allah sabrını veriyor canım sen düşünme şimdi bunları
ben 8 saat normal sancı çektim gelmedi bebiş, 6 saat suni verdiler aldım kucağıma  :amin:
inan bebeğin yüzünü görünce o ağrı sancı hepsi bitiyor, doğal ağrı kesici bu minnoşlar  :love9:
DOĞRUDUR BENDE HEP BUNUN GÜZELLİĞİYLE AVUTUYORUM SAĞLIKLI GELSİNDE BAŞKA BİŞEY İSTEMİYORUM.
98
NORMAL SANCIDAN FARKLI DİYOLAR DAHA ÇOK ACIYOMUŞ DEDİĞİN GİBİ OLMADI EPÜDUREL İSTERİM EGER DAYANAMAZSAM EN ÇOK KORKTUĞUMDA SANCIYA RAĞMEN AÇILMAM OLMAZSA DİYE HERŞEYİDE DÜŞÜNMEYİM DİYORUM KURMAYIM KAFAMDA DİYORUM AMA YİNEDE DÜŞÜNMEDEN DE EDEMİYORUM HAKKIMDA HAYIRLISI OLSUN  :amin:
99
EVET GELİCEK KISMETSE ÇOK HEYECANLIYIM EŞİMLE BİRBİRİMİZE BAKIP BAKIP SIRITIYORUZ ODA ÇOK HEYECANLANDI ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH
100
KIZLAR BUGÜN KONTROLÜM VARDI NST YE GİRDİM HERZAMANKİ GİBİ HERŞEY NORMAL YANİ SANCI YOK PERŞEMBE GÜNÜ YİNE GİDİCEM NST YE GİRMEK İÇİN EĞER KENDİSİ GELMEZSE HAFTA SONUNA KADAR MÜDDETİ VAR SONRASINDA SUNİ SANCI VERİCEKLER HAYIRLISIYLA DOGURUCAM KIZIMI EN GEÇ PAZARTESİYE ALIRIZ DEDİ DOKTOR.
KIZIMDA MAŞALLAHI VAR DOKTORUMUZ 4108GR ÖLÇTÜ BEN FAZLA ÖLÇMÜŞ OLABİLİRİM DEDİ KARNINA BAKILIRSA 3750GR VAR DEDİ HAFTA SONUNA KADARDA ALIRSA KİLO NASIL ÇIKARICAM BİLMEM.
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN KIZLAR ACAYİP HEYECAN BASTI BENİ BİRAZDA KORKUYORUM SUNİ SANCI NORMAL SANCIDAN DAHA FAZLA ACIYORMUŞ HAYIRLISI ARTIK.  :amin: :amin: :amin:
101
bu firuzenin ensesindeki dövme ne iş şimdi yeni frağmanını izledim acaba ajandı falanmı acaba?
102
Alıntı yapılan: Sır_Çiçegi - 16 Kasım , 2012, 19:21:08
maşallah sema az kalmış kızına kavuşmana  :nazar: :nazar:
evet az kaldı seninkide büyümüştür baya arada face fotolarını koy görelim nasıl olmuş diye çok tatlı maşallah.
103
Alıntı yapılan: meleğimi istiyorum - 16 Kasım , 2012, 18:20:04
inşallah canım ya ama ben muayene oldum ve hamile kalman için bi sorun yok dedi yumurtalıklarda dahil
ne kadar süredir korunmadan istiyorsunuz eşin sperm testi yaptırdımı hiç sen hormon tahlili rahim filmi falan yaptırdınmı? bazen her iki tarafta hiç bir sebep yokken olmayabiliyor oda allahın işi işte bişey yapamıyorsun doktorlarda zaten ya aşılama yada tüp bebek yapıyolar.
104
çok normal sperm bir zaman sonra sıvılaşıyor  o gördüğümüz beyaz koyu kıvamlı şey aslında sadece sperm hücrelerini taşıyor sperm hücreleri içeri boşaldıktan sonra o gördüğümüz beyaz sıvı spermleri taşıdıktan sonra sıvılaşıp geri geliyormuş biraz karmaşık oldu ama geri gelmesi normal döllenme için sadece tek bir sperm hücresi yeter yeterki orda bekleyen bir yumurtan olsun okadar kolay ama bi okadar zor denk getirebilmek oda allahın elinde. hakkında hayırlısı inşallah
105
Alıntı yapılan: serserim - 16 Kasım , 2012, 16:53:57
tabi canım hayırlısı ben sezeryan istiyom ama hiçç belli olmaz hayırlısıyla alalımda canım kucağımıza inşallahhhhhh :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
:amin: :amin: :amin: