Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - huzurmelegi.77

1
Başın sağ olsun fulya Gerçekten çok büyük acılar yaşamışsın bebeğini doğumda kaybetmek daha acı bir durum bende 2 düşük yaşadım anne olamadım Allah'ım göz yaşlarını ve acını dindirsin inşallah bir daha kayıp yaşamazsın canım Eminim Rabbim bebek bekleyen her anneyi görüyordur hepizime bu duyguyu tatdırsın inşallah  :amin:  :crybaby2:
2
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Bundada bir hayır var diyorum 2. kez düşük yapmak gerçekten çok kötü durum her anne gibi bende anne olmak istiyorum Umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalırım  :y25:
3
Teşekkür ederim arkadaşlar böyle olacağını hiç düşünmemiştim. Kollarım yeniden boş kaldı  :y25:
4
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 01 Mart , 2014, 23:39:41
cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda anne olacaksin
Teşekkür ederim canım allahım nasip ederse inşallah  :amin:  :y25:
5
Merhaba arkadaşlar size kötü haberim var. 2. bebeğimde beni bıraktı bu seferde olmadı umudum vardı hersey iyiye gidiyordu ama olmadı  :y25: :y25: 3 gün önce şiddetli ağrım ve kanamam oldu eşim ile acil hastaneye gittik kese yerinden kaymış düşük yapıyorsun dedi doktor.. Çok üzgünüm içim kan ağlıyor bu gebeliğimde olmadı  :y25:  :y25: Ne zaman anne olacağım ben :crybaby2: Bundan sonraki gebeliklerimdede sorun olacakmış gibi hissediyorum moralim çok bozuk  :y25:
6
Teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için..
7
Alıntı yapılan: kelebegimm - 19 Şubat , 2014, 00:49:50
Hamilesin demek oluyo canım  :) tebrik ederim :opucuk:
Teşekkür ederim canım :opucuk:
8
Alıntı yapılan: KasrıCinan - 19 Şubat , 2014, 07:42:55
canım gözün aydın.benim de ilk gebeliğimde silik çıkmıştı hep.gözün aydın hamilesin :flowers: :flowers:
Teşekkür ederim canım bugün haberi aldım evet hamileyim :)
9
Arkadaşlar tekrardan merhaba diyorum :) Dün idrar testi yaptım regl günüm 10 günden fazla geçmişti bu kadar kısa bir süre sonra sonuç alacağım aklıma bile gelmezdi hem çok şaşkınım hem de çok mutluyum bugün doktoruma kontrol için gittim gebelik testi beni yanıltmadı Hamileyimm :) Allah'ım bana bunuda nasip etti 4.5 ay önce bir bebeğimi kaybettim şimdide tekrar hamileyim çok çok mutluyum dualarınız eksik etmeyin.. Bu forumda bebek bekleyen herkes için dua edeceğim Darısı anne olmak isteyenlerin başına inşallaaah :)  :amin:  :hieyt:
10
Alıntı yapılan: ponçik - 18 Şubat , 2014, 07:16:01
Tabiki kalabilirsin, neden idrar testi alip yapmiyorsun  :icon_thumright:
Bugün akşam eve gelirken idrar testi alıp yaptım 1 çizgi tam çıktı ikinci çizgi hafif belirdi silik bir şekilde bu ne demek oluyor ki?  :honk: ???
11
Merhaba arkadaşlar size birsey danısmak istiyorum. Benim regl günüm  gecikti en son ocak ayının 9. günü bitti her ay gecikme olmadan ben regl olurdum ama bu ay fazla gecikti sanki.. En son doktora 6 şubatta gittim doktor hamileliğim için sorun yok deneyebilirsiniz demişti ama bu kadar kısa bir sürede sonuç almam mümkün değil sanırım! Hamilelik belirtileri falan yok neden böyle oldu bilmiyorum bu kadar kısa sürede hamile kalmam mümkün mü?  :honk:
12
Hayırlı olsun. Umarım sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsin Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah  :amin:  :)
13
Alıntı yapılan: birbuçukyıl - 08 Şubat , 2014, 08:09:28
Alıntı yapılan: huzurmelegi.77 - 07 Şubat , 2014, 19:36:33
Alıntı yapılan: birbuçukyıl - 07 Şubat , 2014, 11:18:19
İnşallah Rabbim çok bekletmez, çabucak beklenen meleğinizi kucağınıza verir. Bana da doktor kürtajdan sonra üç ay korunma süresi vermişti. Sonra deneyebilirsiniz dediği ay minik oğulcuğuma hamile kaldım. O kadar zamandır denedik olmuyordu, demek ki doktorun deneyin demesi gerekiyormuş. :k06:
İnşallah çok teşekkür ederim. korunma süresinden hemen o ay hamile kalman çok güzel olmuş :) Benimde öyle olurmu acaba? Endişelerim var biraz :(

Hiç endişelenme ne kadar rahat olursan o kadar kolay oluyor.Ye, iç, gez, dolaş, kafanı dağıt, başka şeylerle ilgilen bi bakmışsın çift çizgi :-ooo
Umarım öyle olur :) Kendimi rahat tutmaya çalışıyorum diğer ay sonuç alırmıyım acaba? Çok heyecanlıyım  :k06:
14
Alıntı yapılan: ponçik - 07 Şubat , 2014, 11:58:18
Ooooo  :hello2: gerçekten çok güzel bir haber
inşallah "anne oluyorum" başlığını da görürüz canım  :flowers:
Çok teşekkür ederim. İnşallah hemen hamile kalırımda o müjdeyi verebileyim çok endişem var Herşeyin hayırlısı olsun inşallah  :amin:  :D
15
Alıntı yapılan: birbuçukyıl - 07 Şubat , 2014, 11:18:19
İnşallah Rabbim çok bekletmez, çabucak beklenen meleğinizi kucağınıza verir. Bana da doktor kürtajdan sonra üç ay korunma süresi vermişti. Sonra deneyebilirsiniz dediği ay minik oğulcuğuma hamile kaldım. O kadar zamandır denedik olmuyordu, demek ki doktorun deneyin demesi gerekiyormuş. :k06:
İnşallah çok teşekkür ederim. korunma süresinden hemen o ay hamile kalman çok güzel olmuş :) Benimde öyle olurmu acaba? Endişelerim var biraz :(