27 Nisan , 2024, 15:21:22

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - HATDEV22

1
BUgün kan testi yaptırdım 94, çıktı düşmüş değer düşük yapıcaksın dedi doktor haftaya kadar bekliyelim düşmezse kürtaj yaparız dedi. çok kötüyüm kızlar bu 3 oldu neden oluşamıyor benim bebğim sorun ne bukadar güçsüz kalıyor.
2
Kızlar dün adet günümdü ve test yaptım normalde gecikir ama ben test yapmak istedim 2 çizgi var fakat biri hafif belli çok kırmızı değil ama çizgi gözüküyor sizce hamilelik olabilirmi benim gibi olan varmı bir test daha aldım bugün tekrar yapıcam. 11 gibi yapıcak idrar 4 saat geçsin öyle yapıcam.
3
mrb çoktandır forma girmiyordum. ben 4 yıllık evliyim 2 kere düşük yaptım ve şuanda araştırma yapılıyor geçen hafta hsg çektirdim ve tüpler açık fakat rahimde yapışıklık vardı yani ilk kürdajımdan kaynaklanıyor büyük ihtimal mart 8 inde çektirdim hsg yii şubatın 24 de de adet oldum ve bugün böyle pembe çizgi gibi kahverengi bri leke geldi sizce yerleşme kanamsı olabilirmi adet günü olur diyorlar benim 3 hafta oldu adet olalı yaklaşıkta 4,5 5 hafta adet oluyorum sizce bu leke ne olabilir beklicem sonra devam ederse doktora gidicem ama bilgilerinizden yararlanmak istiyorum.
4
arkadaşlar 21 ekimde adet oldum normaldede adetim bir kaçgün geçer ama 23 kasımda kahverengi bir leke geldi dün de bir ara çok az daha geldi sonra ses yok iki gündür adet oladım.. sizce ne olabilir eşimde spermler yavaş hareket ediyor diye ilaç kullanıyordu hamile olabilirmiyimm... sizceee yerleşme kanaması dedikleri nasıl birşeyyy bilgisi olan yardım etsin lütfenn...
5
kızlar göüs uçlarıma dokunamıyorum çok fena ağrıyor daha adetime 8 gün var bu şekilde benim gibi olupta adet olan oluyormu yoksa hamilelik beleritsimi
6
Anne Olmak İstiyorum / spegram testi.
30 Nisan , 2009, 13:38:21
arkadaşlar 1 yıldır çocuk istiyoruz 3 yıllık evliyim 1 .yıl düşükte olsa hamile kaldım.
ama eşime sprem testini yeni yaptırdık siperm sayısı yüksek çıktı ama hareketlilik oranı % 55 çıktı aranızda bilen varmı bu oran düşümküüü çünkü doktor normal yolla olamaz dedi doktor eşimi ürolojiye yönlendirdi. verikosel varmı dedi adını bile yeni duydum bakalım ne çıkıcak şimid ürolojiden. ben hep kendimden diye şimi hiç umursamadım.
7
ben başlıyorum 21 mart bakalım hangimiz önce güzel haber vereceğiz. öyle umut etmek isitiyorum.
8
arkadaşlar prengliy vurulucam bugün ama ne kadar sürede ilişkiye girmem gerekiyor. bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim..
9
arkadaşlar ben pko hastasıyım ve geçen ay klomene başlamıştım. ama olmadı bu ay klomeni iki katına çıkardı doktor ve yarın çatlama iğnesi olucam fakat doktor cumartesi gel labarutuarda eşinin sipermini alalım ve sanan şırınga edelim dedi baya da pahalı bir şey 750tl ye filan patlıyo sizede doktorlarınız yaptırdımı tutma olasılığı yüzde yüzde değil sizce çatlama iğnesi olduktan sonra normal ilişki yoluylada olmazmı olduktan sonra ne olur bana yardım edin... doktorlara bir sorun para aşırmak içinmi yoksa gereklimi