Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - deniz28

1
Bebeğimi Kaybettim :( / Bebegimin kalbi durmuş
02 Ağustos , 2015, 13:24:05
Bu nasıl bir acı tarifi yok imkansiz onca sene bekle her tedavin negatif olsun sonunda Rabbin sana bir mucize versin ve sonuç yine husran. Tüp bebek yöntemiyle hamile kalmistim 5. haftada keseyi 6. haftada kalp atışını gordum herşey yolundaydı cuma günü kontrole gittim 10 haftalık bebegimin kalbi 7. haftada durmuş 3 haftadır ölü bir bebekle yaşıyorum yarın alacaklar onu benden son umudumda bitmiş olacak boylece oysa ne kadar çok istemiştim ne çok beklemistim bebeğim için alışveriş yapmamak için zor tutuyordum kendimi önce cinsiyeti belli olsun diyordum hep.. Dayanamıyorum icim açıyor yüreğim parcalaniyor, ölüyorum  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
2
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 19 Haziran , 2015, 12:17:41
Alıntı yapılan: deniz28 - 19 Haziran , 2015, 11:16:40
Bugün tekrar kan verdim bakalım sonuç ne olacak.. Ama ben hiç birşey hissetmiyorum hamileyim diyemiyorum o kadar çok negatif gordumki artık olsa da doğana kadar inanmam herhalde hamile olduğuma
İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. şu anda belirtiler için erken.
253.4 bugünkü degerim 2 gün sonra tekrar kan vericem Rabbim aratmasin isteyen herkese versin insallah
3
Bugün tekrar kan verdim bakalım sonuç ne olacak.. Ama ben hiç birşey hissetmiyorum hamileyim diyemiyorum o kadar çok negatif gordumki artık olsa da doğana kadar inanmam herhalde hamile olduğuma
4
Amin inşallah bu sonucu gormek için 8 sene bekledim ama 2 gün daha nasıl beklerim bilemiyorum
5
Sonucumu aldım 113.9 tedavi gördüğüm hastaneyi aradım sonucun güzel ama 2 gün sonra kan testini tekrarla dedi tüp bebekte değerler onemliymis.. Şimdi sonuç olarak ben hamile miyim değil miyim  :icon_scratch:
6
Kan verdim bugün 3 den sonra alicam sonucu keşke testte tek çizgi çıksaydı umutlanmazdim bosuna
7
Merhaba bu siteye uzun zaman önce üye olmuştum baktım bebek olmuyor kendimi daha fazla uzmemek için girmiyordum bayadir. Neyse ben bu ay tüp bebek yaptırdım ayın 18 i test günüm ama ben dayanamadım dün predictor marka testle test yaptim erken sonuç veriyormus çünkü dünkü test 10 dk dan sonra çok silik çıktı bugün yine yaptim o daha belirgin ama o da hemen çıkmadı testin hatalı olma ihtimali varmı kullandığım ilaçlar sonucu etkilemiş olabilirmi bi de bu testi daha önce kullanan varmı  :)
8
ben bu listeye 2 sene önce girmiştim o zaman baya bi gerilerdeydim maşallah benden önceki herkes hamile sanırım  :nazar: yas 28 oldu evlilik 7 isteme süresi 6 yıla cıktı ve hala ne gelen var ne de giden.. bu gidişle benden sonrakiler de beni gecer herhalde.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı şekilde versin insallah  :amin:
9
Bitki / Ynt: FATMA ANAMIZIN ELİNİ BİLEN VARMI?
24 Ağustos , 2012, 21:30:26
kızlar bu otu hamile kalamayanlar da kullanıyormus bilginiz var mı bu konuda.. ablamın arkadasının annesi umreye gitmişti o getirmiş 4 kişiye vermiş üçünden hamile haberi almıs birine henüz ulasamamıs ablam bana da gönderecek merak ettim bu sekilde hamile kalan varmı??
10
neslihanın listesi yarım mı kaldı en son perşembe günü okunmus sanırım eğer listeyi devam ettirirseniz ben de okurum..
11
ben cüzlerimi okudum..
12
zeynepsude için 1 haziranda okurum ben..
13
Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 28 Mayıs , 2012, 08:49:50
cnm testi sabah ilk idrarınla tekrarla
yine yanlış alarm  :tongue3: bugün 12. günüm testi tekrarladım ve tek çizgi  :icon_pale: anlasılan ilac kullanmadığım sürece adet olamicam ben.. zaten bundan sonra test falan yapmayı düşünmüyorum bu ay 8 tane test aldım  :suclu: hatta doğum sancılarım baslayana kadar hamile olduğuma bile inanmicam  :ehi:
14
Alıntı yapılan: ayse_etiskenece - 27 Mayıs , 2012, 10:01:23
adetine 2-3 gün varken silik çıkmasında bişey vardır bence canım adet gününü bekle erim o zaman yaparsın bi de test...inş bbeişin vardırrrrrrrrr :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:
canım sen ilk mesajı okumussun o daha önce basıma gelmişti 2010 da ozaman konu acmıstım yine aynı seyi yasıyorum diye ikinci bir konu acmadım adetim 10 gün gecti ve silik çizgi sanırım hamile değilim zaten ufacık bi gebelik belirtim bile yok çünkü  :sad1:
15
aynı durum yine basıma geldi.. ben pko luyum ve ilac kullanmadıgım sürece düzenli adet göremiyorum. bu ay 28 günü baz alarak hesapladım adet günümü ve 4. gün test yaptım cıkmadı 8. gün yaptım yine cıkmadı bugün 10. günüm sabah tekrarladım testi ilk dakikada tek çizgi vardı testi bıraktım banyoda aradan en fazla 10 dakika gecti hatta gecmedi bile cöpe atmak için gittiğimde 2. çizgi hafif vardı hatta hala var gecmedi ama daha da silik acaba diyorum yine mi aynı seyi yasıyorum ama 10 gün gecti eger gebelik olmus olsaydı çizginin net olması gerekmezmiydi  :icon_scratch: