26 Nisan , 2024, 00:09:49

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - deniz28

1
Bebeğimi Kaybettim :( / Bebegimin kalbi durmuş
02 Ağustos , 2015, 13:24:05
Bu nasıl bir acı tarifi yok imkansiz onca sene bekle her tedavin negatif olsun sonunda Rabbin sana bir mucize versin ve sonuç yine husran. Tüp bebek yöntemiyle hamile kalmistim 5. haftada keseyi 6. haftada kalp atışını gordum herşey yolundaydı cuma günü kontrole gittim 10 haftalık bebegimin kalbi 7. haftada durmuş 3 haftadır ölü bir bebekle yaşıyorum yarın alacaklar onu benden son umudumda bitmiş olacak boylece oysa ne kadar çok istemiştim ne çok beklemistim bebeğim için alışveriş yapmamak için zor tutuyordum kendimi önce cinsiyeti belli olsun diyordum hep.. Dayanamıyorum icim açıyor yüreğim parcalaniyor, ölüyorum  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
2
Merhaba bu siteye uzun zaman önce üye olmuştum baktım bebek olmuyor kendimi daha fazla uzmemek için girmiyordum bayadir. Neyse ben bu ay tüp bebek yaptırdım ayın 18 i test günüm ama ben dayanamadım dün predictor marka testle test yaptim erken sonuç veriyormus çünkü dünkü test 10 dk dan sonra çok silik çıktı bugün yine yaptim o daha belirgin ama o da hemen çıkmadı testin hatalı olma ihtimali varmı kullandığım ilaçlar sonucu etkilemiş olabilirmi bi de bu testi daha önce kullanan varmı  :)
3
gecen ay asılama için doktora gitmiştim 16. günümde yumurtam 14 mm di o yüzden doktor tedaviyi yarım bıraktı daha gelişmez dedi. bu ay adetimin 4. günü tekrar gittim doktora gecen ay gelişmeyen yumurtam sonradan kendiliğinden 27 mm olmus doktor dediki bu gecen aydan kalan yumurta bir işimize yaramaz daha da büyürse kist yapar dedi ve zamanında adet olabilmem için düzenleyici verdi. şimdi benim aklıma takılan bişey var bu yumurta catlatma iğnesi yapılarak catlatılamazmıydı ya da kendiliğinden catlarmı. bi fikri olan varmı bu konuda  :dontknow:
4
yarın doktora gidiyorum kızlar asılama tedavisi için.. çok heyecanlıyım umarım basarılı bir tedavi süreci geçiririm bana bol bol dua edin  :amin: :amin: :amin:
5
kızlar ben bu ay 10 gün sogan kürü uyguladım ve adetim 3 gün gecikti.. normalde zaten düzensiz oluyordum ama son iki ayda tam 28 günde olmustum bu ay niye gecikti anlamadım  :icon_scratch: 2 gün önce test yaptım negatif cıktı.. bide benim adet dönemlerimde hiç belirtim olmaz ne göğüslerde şişlik ne de sancı sadece 2-3 gün önceden lekelenmelerim olurdu ama simdi hiçbir şey yok.. ama gebelik belirtileri de yok sadece sarı akıntım var bunun da soğan kürü yüzünden oldugunu düşünüyorum.. benim gibi sogan kürü uygulayıpta adeti geciken varmı aranızda???
6
Anne Olmak İstiyorum / yerleşme kanaması
09 Mayıs , 2011, 17:35:56
özellikle hamile arkadasların yardımını bekliyorum yerleşme kanaması nezaman olur adet tarihinden öncemi sonramı ve nasıl bi kanamadır bu  :icon_scratch: benim cuma günü regl tarihim dün aksam camasırımda biraz lekelenme vardı kahverengi gibi.. yerlesme kanaması deyince pembe renkli 1-2 damla kan gelirdi aklıma ama benimki öyle değil bi de adet tarihine yakın süt gibi akıntı olurmus bu hepinizde oldumu  :icon_scratch:
7
Anne Olmak İstiyorum / mutsuzum,umutsuzum...
29 Nisan , 2011, 21:38:44
arkadaslar 3.5 yılın sonunda dogru düzgün doktora gitmeye karar verdik özel hastaneye gidiyoruz daha önce klomen le tedaviye cevap alamadığımız için daha farklı bir ilac kullandım.. bnde pko var yumurtlamam yok ve bu ay ilk defa 2 tane yumurtam oldu.. bugün yine doktordaydım biz 1 yumurta hedeflerken 2 yumurtan olmus bu da cok iyi bir sonuc dedi doktorum catlatma iğnesi yazdı... neyse bn sevincle doktora ikiz olma ihtimali varmı diye sordum doktor da olabilir dedi e benim agzım kulaklarımda tabi.. sonra eşimin test sonucunu sordum doktor bilgisayarına baktı ve basımdan asağı kaynar sular döküldü eşimin sperm sonucu iyi değilmiş hareketli sperm oranı düşükmüş eğer bu ay hamile kalamazsam önümüzdeki ay asılama yapılacakmıs çok üzüldüm çok agladım beklemiyordum böyle birşeyi bütün umutlarım tükendi oysa bu ay gebe kalacagıma o kadar inanmıstım ki... NEDEN HİÇBİR ŞEY YOLUNDA GİTMİYOR ANLAMIYORUM  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :y25: :y25: :y25:
8
kızlar adetime 2-3 gün var test yaptım ilk önce tek cizgi cıktı yarım saat sonra ikinci çizgi çok hafif cıktı hamile olabilirmiyim varmı böyle bir ihtimal  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: lütfen cevap yazın...