27 Nisan , 2024, 22:50:14

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - **fatoş**

196
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
18 Kasım , 2013, 09:33:10
Alıntı yapılan: ponçik - 18 Kasım , 2013, 09:30:34
Ayşecim Allah kolaylık versin sana  :opucuk:
Fatoş sen bu gidişle "başlarım diyete de rejime de..." deyip işin içinden çıkacaksın sanki  :ehi: ben sana daha geçen gün sopa sallamadım mı  :caca:
Zeyno kendini zorlama , bebeiş yakında gelince sigarayı mecburen bırakacaksın nasıl olsa  :k06:
Ben dün akşam kızçemin beslenme çantası için börek yapmıştım, sabah löp löp götürdüm vallahi  :laughing7: oooh yarasın kuzuma  :toothy10:

goncacım haklısın içimden öyle geliyo rest çekesim var ama yookk yapmıyorum cumadan berii tekrar düzene girdim diyetimdeki zorlukları söylüyorum ben evde eli boş oturmak diyetimi sabote ettiriyor ama bak dün eşime tahinli çörek yaptım ama yemedim bayılırım normald ene kadar iradeliyim anla eşimin hiç bir abur cuburuna dönüp bakmıyorum  :toothy10: :muzz:
197
Diyet / Ynt: zeyno ve fatonun diyet günlüğü :)
18 Kasım , 2013, 09:30:46
diyete iki hafta devma edeyim sonra fotoğrafımı koyucam kendi topic imize :k06: bakalım neler olmuş tartım da yok tartılamıycma ama kendini bilir insan bakınc abelli olur
198
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
18 Kasım , 2013, 09:28:22
 :k06: :k06: ohh bebeişteki keyfe baksen ben yerim o popoyu ben banyo filan yaptıktan sonra bayılırım bebeğin poposuna ısırırım öperim ohh misi gibii olurlar :k06:
199
Diyet / Ynt: zeyno ve fatonun diyet günlüğü :)
18 Kasım , 2013, 09:24:15
geçen de dedim bu su harika bişeymiş eşim yine alttan alttan laf sokuyo sen yine diyettemisin bilmem ne sana kilo almışsın filanmı diyen oldu diyo :ehi: yok deidm kendiside ölüyor zayıflamak için ama diyet filan yapamaz o geçen gün mağazaya gititk spor bi deri ceket alıcaktı giydi dar geldi olanını bulduk ama çok morali bozuldu eve gelmiş ben nasıl kilo verice yaa diyo dedim işte bak bende istediğim kıyafet olmayınca böyle oluyorum anladınmı şimdi
200
Diyet / Ynt: zeyno ve fatonun diyet günlüğü :)
18 Kasım , 2013, 09:16:35
Alıntı yapılan: zen_s - 18 Kasım , 2013, 09:14:41
zayıflatır tabi yağ mağ kalmaz çekiverirler hepiciğini  :laughing7:

ohh ne güzelmiş niye boşuna uğraşıyoruzya diyet miyet  :ehi:bide ben suyumu ılık içiyorum hep hafif sıcak ve inanılmaz derecede bağırsak hareketlerim düzeldi kabılık hiç yok normalde çok olurum suyun etkisinden sanırım
201
Diyet / Ynt: zeyno ve fatonun diyet günlüğü :)
18 Kasım , 2013, 09:12:52
 :ehi: :ehi: allah iyiliğni versin doktorun şişkinlik alma gibi bi özelliği olduğunu bilmiyordum bend egitsem kiloları alırmı dersin :toothy10:
202
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
18 Kasım , 2013, 09:11:14
hamdolsun iyiyim bu sabahta yeni kararlar yeni bir günle başladı yine  :k06:çok sıkıcı günler geçiriyorum kışın hele hep evdeyim nerdeyse konu komşu kimse yok hiç bi faaliyet yok evde delirmek üzereyim vakit geçmiyo sanırım ben birazda yapıcka bişi olmadığı için yemek yiyorum diyete uyamıyorum :icon_scratch: ben bişeylerle meşgulken örneğin iş filan yaparken akşama kadar ağzıma lokma koymam ama sair zamanda sürekli dolapları karıştırıyorum atıştırıcak ne var diye :cildir:
203
Diyet / Ynt: zeyno ve fatonun diyet günlüğü :)
18 Kasım , 2013, 09:08:23
Alıntı yapılan: zen_s - 18 Kasım , 2013, 09:05:45
selamlar canım dönmene sevindim hafta sonu pek giremiyorum bende dikkat ettim hafta sonu ama hafta içi daha düzenli gidiyorum
sabah ilk defa tarçınlı süt içtim tadı çok hoşuma gitti diğerleri rutin yiyecekler
öğlen evde ne varsa artık yada salata
bende akşamlarımı hafif geçirmeye çalışıyorum esas olan bu
adetde olamadım onun şişkinliğide  var inan tartılmak istemiyorum

h.g balım sen benden daha dikkatliydin bence 3 5 kilo vermişsindir bence neden adet olamadın anlamadım doktora gitmedinmi gebelikte yoksa tarçınlı süte bayılırım genel olarak tarçın çok severim sabah akşam çucuk tarçını azıcık balla demletip iç inanılmaz etkisi oluyor
204
yine haberlerdne bahsedicem de kimisi bebeği olsun diye neler yapıyor ne çarelere başvuruyor yıllarca sabredip dua ediyor kimiside kıymet bilmeyip bebeğini öldürüyo cnm hayırlısı olsun allah neyi ne zaman takdir ettiyse  ancak ozaman vukuu bulur inş sizide görecektir dularımız seninle hayırlı haberlerini alırız umarım :amin:
205
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
18 Kasım , 2013, 08:56:54
malesef yurdumuzun gerçekleri ama çok gerildim haftaya kötü başladım yaa hayırlısı olsun senin bebişin nasıl goncam bebişinin hareketsizliğinden yakınmışsın tatlım hergün kıpır kıpır olamazki arada duruyordur kötü bişi olduğunu sanmıyorum anneler biraz pimpirğikli oluyor ben bu yüzden hamileyken kaç kez doktora gittim kıpırdamıyor diye en son doktorum azarladı beni valla  :laughing7:
206
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
18 Kasım , 2013, 08:53:22
günaydın cnm hayırlı haftalar olsun bu sabah sinirlerim bozuldu tv deki haberlerden sonra  :cildir:
207
'Kafasını kopardığımı 2 gün sonra fark ettim'
Denizli'de kaldığı öğrenci yurdunun tuvaletinde bebeğini dünyaya getirdikten sonra boğazını kesip 4 gün boyunca elbise dolabında saklayan Ü.T.'nin ifadesi kan dondurdu:

"Kendimde değildim, bebek ölü doğdu. Kafasını kopardığımı 2 gün sonra fark ettim. Niye kopardım, bilmiyorum."
Denizli'de Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) tuvaletinde doğurduğu bebeğinin başını koparıp 4 gün boyunca dolabında saklayan Pamukkale Üniversitesi Kimya Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Ü.T., emniyetteki ilk ifadesinde, "Kendimde değildim, bebek ölü doğdu. Kafasını kopardığımı 2 gün sonra fark ettim. Niye kopardım, niye sakladım bilmiyorum" dedi.  Ü.T. (21), KYK yurdunun kantininde çalışan F.C. (20) ile sevgili oldu. Arkadaşlıkları 8 ay devam etti, ardından F.C. askere gitti. Hamile kalan Ü.T., durumu ailesinden gizledi. İçine kapanan, arkadaşlarından uzaklaşan ve agresif davranmaya başlayan Ü.T., 11 Kasım'da yurdun tuvaletinde doğum yaptı. Doğurduğu kız çocuğunun başını koparıp poşete koyduktan sonra odasındaki ayakkabı dolabında saklayan Ü.T., psikologlar eşliğinde verdiği ifadesinde şunları anlattı:

'DÜŞÜRMEYE ÇALIŞTIM, OLMADI'
"Hamile olduğumu çok geç fark ettim. Birçok kez doktora gidip aldırmak istedim, ancak korktum. Ağır şeyler kaldırıp, karnıma sert cisimlerle vurarak çocuğu düşürmek istedim. Birçok ilaç aldım ancak olmadı. Olay günü de sancılarım arttı, kanamam başladı. Tuvalete gittim, kendimden geçmiştim. Tuvalette ne kadar kaldığımı hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde kanlar içinde bebeği gördüm. Ses çıkmıyordu, nefes almıyordu. Ölü doğduğunu anladım."
'NİYE KOPARDIM BİLMİYORUM'
"Titremeye başladım. Önce tuvalete atıp yok etmek istedim ancak başaramayınca poşete koyup odamdaki dolabımda sakladım. Kendimde değildim, sürekli ağlıyordum. Bebeğin kafasını kopardığımı 2 gün sonra fark ettim. Niye kopardım, niye sakladım bilmiyorum. Hiçbir şey hatırlamıyorum, kendimde değildim. Ben ne yaptım, nasıl oldu? Niye yaptım bilmiyorum."
Babası bilmiyor
Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı bir köyde dört kız kardeşten biri olan Ü.T.'nin tüm kardeşlerinin iyi eğitim aldığı, babası kalp hastası olduğu için olayın kendisinden gizlendiği ve henüz söylenmediği belirtildi.

Öğrenciler fenalaştı
Kampüs içinde bulunan KYK'nin özel iki bloğundan biri olan G Blok 4'üncü katta yaşanan olay, yurtta kalan diğer öğrencileri de etkiledi. Psikolojileri bozulan öğrencilerin bir kısmı ailelerinin isteği üzerine kimisi ise ruh halleri bozulduğu için memleketlerine dönme kararı aldı. Yurtların olduğu bölüme giren iki ambulans ise panik yaşanmasına neden oldu. Kısa süre sonra sağlık ekiplerinin Ü.T. ile aynı katta kalan iki kız öğrencinin fenalaşıp bayılması üzerine çağrıldığı anlaşıldı.  Emniyet de yurt çevresinde adeta kuş uçurtmuyor. Üç ekip arabası yurt çevresinde sıkı güvenlik önlemleri aldı.
Yüksek korumalı özel yurt  Pamukkale Üniversitesi'nin Kınıklı Kampusu içinde yer alan KYK'ye ait yurtlara parmak izi sistemi ile giriş yapılıyor. Hürriyet'in görüntülediği yurtların yarı özel bölümü diğer 6 kişilik bloklara göre daha konforlu. Ü.T. yarı özel olan blokta, 4 arkadaşıyla birlikte kalıyordu.
TÜYLER ÜRPERTEN İFADE

Üniversite öğrencisi Ü.T., yanında asker iznine gelen erkek arkadaşı F.C., avukatları ve kız bebeğin cesedinin içinde bulunduğu poşetle birlikte önceki gün saat 16.00 sıralarında emniyete geldi ve olanları anlattı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen genç kız "kasten adam öldürmek" suçlamasıyla tutuklandı.
ERKEK ARKADAŞI KONUŞTU
Evlenmek istedim 'Hayır' dedi
Ü.T.'nin ifadesi alınıp serbest bırakılan erkek arkadaşı F.C.'nin genç kızla evlenmek istediğini ancak "Hayır" cevabını aldığı ileri sürüldü. İddiaya göre F.C. emniyetteki ifadesinde, Ü.T. ile doktora bebeğin rutin kontrolü için de gittiklerini, ailesinin de bebeği ve evliliği onayladığını anlattı. F.C. bebeğin ölümünden Ü.T.'nin kendisine cep telefonundan gönderdiği fotoğraflar sayesinde haberi olduğunu ifade etti.
Karnını korseyle kapattı
Üniversiteli Ü.T., aynı blokta kaldığı arkadaşlarının anlattığına göre F.C. ile geçen sene tanıştı. O dönem F.C. yurdun yemekhanesinde çalışıyordu. Ancak ilişki duyulunca F.C. erkek bölümünün kantinine alındı. İlişkiyi sürdüren çift sosyal medya sayfalarında mutluluk fotoğrafları paylaştı. Yaz aylarında Ü.T. kapanmayı tercih edip başını örtmeye başladığını fotoğraflarla paylaştı. F.C. askerdeyken Ü.T.'nin büyüyen karnını korseyle kapatmaya çalıştığı da yine arkadaşlarının iddiaları arasında.
Kendi kendine doğum yaptı
Ü.T.'nin olay gecesi ağrı kesiciler alıp, içeride yüksek müzik sesi olduğu sırada banyoya girerek suyu açıp kendi kendine doğum yaptığını anlattığı öğrenildi.  Olaydan haberleri olmadığını vurgulayan oda arkadaşları ise ifadelerinde üçüncü gün odada oluşan ağır kokuyu kadınların özel durumundan (regl) kaynaklanmış olabileceğini düşündüklerini söyledi. G Blok'ta kalanlardan bazıları odadan yüksek sesle müzik geldiğini, ikazla müziğin sesinin kapattırıldığını, odadakilerin ise "Doğum günü kutluyoruz" dediklerini anlattı. Öğrencilerden bazıları, okulun 2 ay önce açıldığını vurgulayarak Ü.T.'nin bunu ailesinden nasıl sakladığını da bir türlü anlayamadıklarını belirtti.
Polis klozeti bile söktü
Yurtta kalan kız öğrenciler olayın ortaya çıkmasının ardından Olay Yeri İnceleme ekiplerinin katı boşaltıp arama yaptığını ve odanın klozetine kadar söküldüğünü ifade etti. Bu arada odada yapılan aramalarda, kanlı bir çarşaf ile bebeğin boğazının kesildiği düşünülen bir bıçak bulundu.


SÖYLEYECEK Bİ SÖZ BULAMADIM BEN İKİ AYLIK BEBEĞİNİ EVDE BIRAKIP GİDEN ANNEDEN SONRA BUDA ÜSTÜNE TUZ BİBER EKTİ ALLAH BİLİDĞİ GİBİ YAPSIN ASLINDA SÖYLEYECEK ÇOK SÖZÜM VARDA NEYSE BURASI MÜSAİT DEĞİL BEBEK SAHİBİ OLMAYA ÇALIŞAN YÜZLERCE İNSANA HAKSIZLIK BU BELKİDE RABBİM SEN BİLİRSİN O MASUMA BUNU YAPAN "ANNE" DİYE VASIFLANDIRILAN KADINA TEK KELİME YAZIKLAR OLSUN ALLAH BELANI VERSİN DİYORUM... :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:
208
Diyet / Ynt: zeyno ve fatonun diyet günlüğü :)
18 Kasım , 2013, 08:46:14
slmlar sevgili günlüğüm c tesi günü ani bi kararla tekrardan diyetime özen göstermeye başladım artık iyi haberlerle gelicem sana bugün üçüncü günüm yani eskiyi saymassak gün boyu 2 3 lt. su içiyorum yediklerime dikkat ediyorum akşamlar en geç 7 de yemeği kesiyorum çok acıkırsam az kuruyemiş yada meyvew süt gibi şeyler yiyorum ve harika hissediyorum aynen böyle devam zeynom sen nerelerdesin epeydir uğramamışsın haa bu arada sabah akşam azda olsa elimden geldiği kadar egzersiz yapıyorum ve inanıyorum bu sefe rbaşarıcam şimdiden kendimi daha hafif hissediyorum sabahları akşam aç yattığım için karnım dümdüz oluyo oleyy bu harika bi duygu :muzz:
209
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: kalp atışları
16 Kasım , 2013, 14:38:36
bebekte bi sorun yoksa kesin duylur umarım yoktur ilk bebekse ilk kez anne oluyorsan hoş gerçi kaç kez anne olmuş olursan ol o ilk kalp atışını duymak mucize gibi bişey dünyanın en güzel sesi gibi geliyor insana
210
Diyet / Ynt: zeyno ve fatonun diyet günlüğü :)
16 Kasım , 2013, 14:36:51
goncacım bravo valla takdir ettim yaşına göre iyi kilo vermiş darısı bana ama bundan sonra işi daha sıkı tutucam sizde kızın arada bana herşeyi söyleyebilirsiniz müsade  :k06: