28 Nisan , 2024, 14:39:05

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - serife26

76
ne çok soru sormuşun kız abooooo  :laughing7:
77
kaşık mamasından oldu evet,babası verdi bir dönem sabahları,çok katı yapmış,suyunu az,birazda ondan oldu sanırım.
78
aslında kadın çok yağ kullanmamış yahu:)ben de eşimin teyzesi 20 günde 5 kg zeytinyağını bitirince şaşmıştım ama  :toothy10: :toothy10:
79
6. aydan sonra sütün azalması beklenen bir durum ztn ki sen aybuke 4. ayda sanırım tam geçiş yaptın ek gıdaya,bana normal geldi açıkçası yaşadığın durum,eski sütleri arasakta bulamayız artık.
80
Alıntı yapılan: °♥°k@rd€L€ñ¬@zr@°♥° - 15 Aralık , 2011, 21:05:31
kizimdan sonra ikinci ayda gelmisti adetim  :) :)
simdide iki ay oldu kirmizi bir leke gordum daha bisey yok olsam iyimi kotumu bilmiyorum yumurtlama basliyo  :-ooo :-ooo :-ooo
yani azıcıkta lekelenme olsa adet mi kabul ediyoruz biz bunu?günlerdir bende var 6 gün oldu galiba,doktora gitsem mi gitmesem mi fikir alayım demiştim ben de aslında.
81
bence bunu işinin ehli biri cevaplasa daha iyi olur,dini hükmü nedir:)ama bazı hallerde yalan söylenebiliyor ya savaş halinde,eşlerin arasını yaparken fln,inşallah seninki de o hallere yakındır da fazla günah olmaz:))
82
nsl ya,ben 5-6 gündür bir damla kanama,kahvemsi akıntıyla adet oluyor muyum,olmuyormuyum acaba,bu doğumdan beri ilk,doktora da gitmedim bu yüzden,bana bir önerisi olan var mı?
83
diziyi bugün izledim ama isabellaya naptılar o kısmı göremedim yahu,öldürdüler mi,çamaşırhanedeydi en son?
84
hepsi birbirinden güzel maşallah :love9:güle güle kullanın ....
85
boşu boşuna ağlayıp durmuşsun meğer,ee tabi zamanında kafayı önce gövdeyi sonra yuvarlamayı deneseydin,yerlerde bağıra bağıra ağlamamış,dakikada bir de anne yanına gelmek zorunda kalmazdı,aklını kullan be oğlum ya  :laughing7:  :laughing7:
86
uzun zamandır günlüğümüze yazamadım,o kadar yoğunki Sen'li hayat,canımdan Can,vazgeçilmez Canan oldun bana...
bebeğim Allah beterlerinden saklasın baya sancılı günlerimiz geçti geçen haftaibir yandan kabızlık,öte yandan ağlayışların derken zaman nasıl aktı geçti acıta acıta bilemedim,şükürler olsun ki o günleri bir nebze de olsa geride bıraktık.geçen gün sana birkaç oyuncak daha aldık,uğurböcekli emeklemeye yardımcı oyuncağını babacığın beğenerek aldı,malum sen doğmadan sözü vardı:)uğurböcekli kıyafet gitti,yerine oyuncağı geldi ama ;) olacak o kadar.bir de uyurken tavana deniz yıldızı ve balıkların yansımasını yapan projektörlü uyumaya yardımcı,müzikli bir oyuncak aldık,artık uykuya daha kolay dalabiliyorsun sayesinde,neler çekmiştik bu güne kadar(önceleri iyiydi ama son 1,5 aydır kabus gibiydi)
bu sabah baban ilgilendi senle,ben de biraz uyudum,şu sıra babanın işleri çok yoğun,bir yandan yüksek lisans,bir yandan hukuk,bir yandan kendi işi,çok yoruluyor ve stresli ama senle vakit geçirmek ona eminim doping oluyordur(çook ağlamadığın sürece ) :) sabah dönüşleri tam yaptığını gördüğünü söyledi,derken biz sohbete koyulmuşken bir de ne göreyim,oğlum bıraktığım yerde değil:)maşallah oğluma benim,artık dönebiliyorsun,koltuğun altına kaçmaya bile kalkışmışsın,minik firarim benim:)))))
87
ben de primadan huggiese dönmüştüm iyi gelmemişti,sonuç:ben artık hep prima kullanıyorum,bez değişikliği pişik yapabiliyor da yine de ben primayı biraz daha iyi buldum huggiesten.
88
kızlar aman aman sakın kıyafetlerinizi serdiğiniz odada uyumayın,akciğerle ilgili rahatsızlıklara yol açabilir,astımı olanlar fln özellikle dikkat,ama kalorifere ıslak havlu,ya da peteğe yakınına konan su çok ii olacaktır.bizde de buhar makinesi var.
89
Alıntı yapılan: FeHi - 14 Aralık , 2011, 22:17:54
Şerife Miray'a tavana yansımalı müzikli dönence almıştm bikaçgün önce inanırmısın banamısın demedi hiç ilgilenmedi bile öyle duruyo ne yapcaksam ben onu.. oyuncaklar pek ilgisini çekmiyo sence normal bişiymi bu??
normaldir ya kağanda da öyle oluyor,bir dakika fln oyuncağa baksa ii,10 saniye göz gezdiriyor tavandakilere,sonra ağlıyor biraz,müzik eşliğinde uyumaya çalışıyor,çok hareketli hemen sıkılıyor bizim bebekler ayları itibariyle,bizim de kullanmadığımız oyuncaklarımız dolu,müzikli olanlar bile var,demekki seveceği melodiyi bulmak önemli:)öncekilerden hiç hoşlanmamıştı.
90
Alıntı yapılan: tulayysl - 14 Aralık , 2011, 12:51:59
dün gece benm kızım da yıldızları seyretti yarım saat müzik eşliğinde. sonra da babası sallarken uyudu yatağında. hiç mızmızlık yapmadı. benm kızım 3 ay 8 gunluk ve anlamaya basladı sukur . inş kendiliğinden uyumaya da alışır bakalım.
benim oğlan da arada ağlayarak uyusada genel itibariyle 4 günden beri eskisine göre nazar değmesin çok daha kolay uykuya dalıyor artık.