28 Nisan , 2024, 17:16:29

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - serife26

136
doktorlarda kesinlikle ellemeyin diyorlar o şişlikleri,içindeki sütü.
ama büyüklerimiz ovuşturularmış.bence sen yine de doktoruna sor ve ona göre davran.
137
huysuz olup olmamasına bağlı ama şu 2 ayı bir bitirin,3.ayın sonuna doğru düzelmişti benim oğlan.çok huysuzluğu yoktu zaten ama baya baya akıllı bir bebekti benim oğlum taki 4. ayına kadar,manyadı oğlum tekrar:)diş olayı çıktı şimdi de.ama uyku düzeni yavaş yavaş oturur inşallah biraz daha büyümesi lazım,sabret.
138
ablamın oğlunun memesinde de süt vardı,1 ayı aşmıştı hala vardı,onu hatırlıyorum ama ne kadar sürdü inan ben de bilmiyorum.
139
DOĞUMDAN BUGÜNE 5,5 AYA YAKIN ZAMAN OLDU,BEN ADET OLUYORUM DİYE DÜŞÜNÜYORDUM DA SADECE KANAMA AKINTIYLA BERABER GELİYOR 3 GÜNDÜR,BAZEN KAHVEMSİ BAZEN KIRMIZI,AMA AZ MİKTARDA ÇOK AZ,ADET GÖRMÜŞ SAYILIYORMUYUM BÖYLE ACABA?YA DA DEVAMI GELİR Mİ?BİLGİSİ OLANLAR PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.
140
kanda mikropa derken enfeksiyondan bahsediyor olmalı ki buna da idrar yolları da dahil birsürü rahatsızlık sebep olmuş olabilir,boğazda da oluşmuş olabilir vs. vs. sezeryandan sonra kaç defa sistit tedavisi gördüm hala daha tam geçmedi,kanda enfeksiyon çıkıp duruyordu yani,mikrop derken başka bişe kastetmemiştir sanırım.
bebektekide dişten fln olabilir,benim oğlumda melek gibiydi,kendi kendine oynar,uyurdu ama şimdi manyak gibi,bir an yalnız kalamayan huysuz bişe,tahminimce dişten senin kızınkide.
141
cidden ya ben doğum yapalı daha 5 ay fln oldu ama ben bile unutmuşum,benim oğlanda öyle garip garip boğuluyor gibi sesler çıkarıp dururdu:)
142
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: bunalımlardayııım
10 Aralık , 2011, 21:07:25
cicibebenin diş kaşıma için olan bisküvisi ayşegülcüm:)alın afiyetle yesin ;)
143
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: bunalımlardayııım
10 Aralık , 2011, 19:03:51
Alıntı yapılan: <<AyBüKe>> - 09 Aralık , 2011, 14:39:01
   Şerife ben aldım o diş kaşıyıcı bisküvilerden ama benim kız kaşımıyo direkt yiyo  :k06:   Zaten azıcık ıslansın hemen yumuşuyo ince bi bisküvi, öyle boğazına kaçma gibi bi durumu yok almak istersen al bence elinde oyalanabilir. Ben öyle yapıyorum yemek yapıcağım zaman otutturuyorum mama sandalyesine eline de veriyorum bisküviyi hem oynuyo elinde hem yiyo  :nazar: 

  Yürütecede şimdilik çok koymuyorum, en fazla 15 dk. falan genelde o uyurken yapıyorum işlerimi. Ama çok seviyo ve oyalıyo gerçekten yürüteç müzikli olanlarından almanı tavsiye ederim.  Bebeklerin ilgisini daha çok çekiyo sesli şeyler  :)


aldım o bisküvilerden,bebeğe vermeden kendim test ettim,oturdum 1 paketi de afiyetle yedim :ehi: :ehi: :ehi:
benim oğlan senin kızdan 1 ay kadar küçüktü galiba,ben tırstım biraz kağan damağıyla koparıp yutarsa diye,2-3 hafta sonra veririm artık çünkü daha çok ii yutamıyor yediği püreleri fln.
144
Sağlık / Ynt: BÖBREK TAŞI AĞRISI :(((
10 Aralık , 2011, 17:52:44
aybuke canım inşallah geçer de acılı geçiyor o dönem baya baya,anlattığın gibi ilaçlar bile kesmiyor,sürekli iğne ihtiyacı duyuyor hatta insan,acildeki doktor da bilir taş olayını,ama siz yinede sonra ürologa gidersiniz,bakalım ne durumda,mesanede mi noldu ne bitti diye,tekrar geçmiş olsun.
145
aaaa bende kist fln varmıydı bilmem yani hiçbir doktor söylemedi ama bazen benim adetlerimde de dediğiniz gibi et parçası gelirdi,acaba tutmamış gebelik gibi bişe mi,ya da kist mi dediğiniz gibi,belkide herkeste dönem dönem olan bişedir.
146
Alıntı yapılan: derbeder - 08 Aralık , 2011, 16:43:47
haftasonu icin menumde sunlar var:

Ispanakli borek
Cikolatali pasta
Hindistan cevizli kurabiye
Patates salatasi

ve de sicacikkkk cayy  :hungry:

ben de gelim ben de :laughing7: :laughing7:
147
Bilmece / Bulmaca / Ynt: En Son Ne Satın Aldın
09 Aralık , 2011, 12:40:55
3 al 2 kampanyasında mudodan birsürü şey aldım:)3. tamamlamak adına en son eşime sweet aldık:D (YOKSA ALMAYACAKTIM VALLA)  ;)
149
ikimizde sarı saçlıyız,ikimizde şekeriz  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
150
okul arkadaşım


kağan  ;)