19 Nisan , 2024, 14:43:35

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - gelas

1
merhaba aysel.doğumuna as kalmış valla.umarım hayırlısıyla kucağına alırsın cemreyi.allah ikinisede sağlık versin.herşey gelip geçio.bilmiyorum doğumunu nası yapacaksın ama onu kucağına aldığında bütün acıların geçiveriyo.herşey biyana;o biyana.mutlu günler sizinle olsun..........
2
teşekkür ederim gonca.içimi rahatlattın inan.böyle sözler duymaya çok ihtiyacım var gerçekten.ama üsülmemek elimde olmuyo bugüne kadar sütü çok severdi.noldu da böyle aniden bırakmak istiyo onu anlamıyorum.bu durumun geçici olacağına inandırmak istiyorum kendimi.
3
merhaba.ben adanadayım e haliyle zaten üstü açık yatıyo şuan.kışın bisim kıs hep kolları dışarı çıkarıp yatardı.sinir olurdum.kolları üşürdü çok.uyku tulumu tavsiye ettiler onu denedim.çocuk busefer içinde çok terrleyince hasta oldu.çaresis kalmıştım.doktor içersi çok soğuk değilse endişe etrme dedi.22 23 derecenin zaten uydun olduğunu söledi.
4
öncelikle hayırlısıyla doğum yapmanı dilerim.allah ikinisede sağlık versin inşallah.benimde kısım 8 aylık beşik kullanıyoduk.ama şimdi emekliyo tutunup kalkıyo.çok telaşlıyıs.bugünlerde normal bazalı bi yatak alcas.etrafına korumalık yaptırcas.büyüncede çıkarırıs artık.beşik ablamdan gelmişti.yoksa bende oyun parkı alcaktım.daha avantajlı dediğin gibi.hem derin olduğu için emeklesede düşme derdi yok.hem içinde rahatlıkla oynar.sen başka bi odadayken aklında kalmas.  :icon_thumright:
5
öncelikle hepinise tavsiyelerinisden dolayı çok teşekkür ederim.keşke biberonu kabul etseydi.ama biberonla sudan başka bişey içmiyo.verince önce su sanıyo anlayınca reddediyo.iki günden beri emzirebildiğim sayılı valla.napcam bilmiyom.bırakması çok ağırıma gidiyor.çaresisim.şimdilik bişe vermiyorum iice acıkırsa belki alır diye ama zor görünüyo.ben inat o benden inat. :'( buarada dişleri çıktı dün.rahatladık biras .deri döküntüsü oldu şimdide.acaba diştenmi bunuda bilmiyorum.sütümde sık emmediğinden iki gündür az sanki bol olan sütüm şimdilerde saatler sonra dolmaya başladı.şimdi tatildeyim eylül 1 de okula başlıcam hepten bırakır valla.çok dertliyim çoookkk.desteğe çok ihtiyacım var.
6
merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.bu siteyi çok beğendim.yardımlarınısa ihtiyacım var bugünlerde.benim 8 aylık bi kızım var.diş çıkarıyo.çok huysuz.iştahı da yok gibi.sanırım anne sütünü da bırakıyo.ama ben bunu hiç istemiyorum.başka şeyleri zorlada olsa yiyo ama anne süütüne zorladığımda asla kabul etmiyor.gece uyanıyor açlıktan ama genede almıyor iki gündür.mama da istemiyor.kafayı yicem.napıcam bilmiyorum. :dontknow: