(http://filizinmutfagi.files.wordpress.com/2010/04/milf6.jpg)
Malzemeler
Milföy hamuru
Damla çikolata
Pudra şekeri
Kızartmak için sıvı yağ
Hazırlanışı
Milfoy karelerı cok hafif merdane ıle acılır.
Kareler küçük kareler şeklinde kesilir iclerine cıkolata koyup yuvarlanır.
Kızgın yagda kızartılır uzerine pudra sekeri serpilir.
(http://filizinmutfagi.files.wordpress.com/2010/04/milf1.jpg)
(http://filizinmutfagi.files.wordpress.com/2010/04/milf2.jpg)
(http://filizinmutfagi.files.wordpress.com/2010/04/milf3.jpg)
(http://filizinmutfagi.files.wordpress.com/2010/04/milf4.jpg)
(http://filizinmutfagi.files.wordpress.com/2010/04/milf5.jpg)
Alıntı