Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - gul_ılgın06

1
BAYIŞIM GÜZEL GÖZLÜM,GÜZEL GÜLÜŞLÜM TEYSESİNİN Bİ TANESİ.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN İYİKİ VARSIN.TEYSEN SENİ ÇOOOK ÖSLEDİ.SENİ ÇOK SEVİYOR.O GÜLEN YÜZÜNÜ HİÇ UNUTAMIYOR.SENİ YENİDEN GÖRMEK DOKUNMAK İSTİYOR SEVMEK İSTİYOR..YENİ YAŞINDA HERŞEY DİLEDİĞİNİZ GİBİ OLSUN.ANNECİNİ BABACINI MUTLU ETTİĞİN HER GÜZEL ŞEYİ YAPABİLMEN DİLEĞİYLEE..ANNECİM SENİ SEVİYORUM DİYEBİLMEN DUYABİLMEM ÜMİDİİ İLE..ALLAH SENİ ONLARDAN ONLARI SENDEN AYRI KOYMASIN.BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN RABBİM SENİ.O TOMBUL NANAKLARINDAN MINCIRA MINCIRA ÖPÜYORUM SENİ BAM BAM'IM (BABASININ DEYİMİYLE)..ALLAH A EMANET OLUN.ILGIN'IM İLK ARKADAŞINI ÖPÜYOR KUCAKLIYOR..
 
SEMOŞUMMMMM BİRİCİK GANGAM BENİM.ANNELİĞİNİN 1.YILI KUTLU OLSUN CANIM..ÖZVERİLİ TATLI ANNE..GÜZEL ANNE SENİ SEVİYORUM..İYİKİ VARSINIZ SİZ.İYİKİ TANIMIŞIZ.EN KISA ZAMANDA SİZLERLE TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE DİYORUM ŞİMDİLİK..KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYORUM SİZİ..


[eklenti yönetici tarafından silindi]
2
semoşşşşşşşşşş barışıma bayıldım annesi yaaaaaaaaaa çok tatlı nasıl değişmiş siması.hala tombiş benim toraman oğlum:D.maşallah sübhanallah yawluma.öptüm sizi şekerler.
3
ooooooooooooo annesi teysesi gelmeyeli nasıl büyümüş nasıl tatlılaşmış yirim onu ben yer :hungry:
canım msn deki mesajını aldım.18 inde ölüdenizdeyiz kısmetse inşallah.ama çok istiyorum oraya gelmeyi.cem ses çıkartmadı ne olur dedi ne olmaz dedi..en azından hadiii bee olmaz iş çok demedi :laughing7: :laughing7: :hieyt:..buda bişey benim için.ama diyorum ki tatil dönüşü eylülde ramazan öncesi ufak bi değişiklik ii olur :occasion5:.walla tam süper olur.anooooom o saydıklarını geldiğimizde yapmazsan karışmam haaaaaaaaaa :k06:..dur şu tatili bi atlatalımda allahın izniyle..önümüzde daha çok güzel günler var..

barışımı ve seni kocaman kocaman öpüyorum.bülent'e çok selam söle (ismiyle hitap ediyorum samimiyetimize dayanarak)..gelcem yineee unutmadım sizi blakis çok ama çok ösledim :hello: :flowers:.14 ağustosa ne kaldıkiii sizin için mutlu gün :occasion14:..planların neler?
4
Alıntı yapılan: mumkule - 26 Mayıs , 2007, 12:05:02
Alıntı yapılan: gul_ılgın06 - 24 Mayıs , 2007, 14:17:20
ayçaaaa çok ösledim sizi ben:(
erkinim yakışıklım aşı olmuş annesi uf undan öpüyorum canım benim çokmu ağladııı kıyamammm..e ne aşısı ki bu??12 aylıkken oluyordu kızamık yoksa hepatitmi oldu?herkesin aşı takvimi değişik dimekkiii..

kocaman öpüyorum sevgilerle

Canım valla ben de özledim. Hatta Ankara'daki bombalama olayından sonra foruma girip baktım hemen içim hop etti. Çok şükür ki iyisiniz. Erkin pnömokok 2. doz aşısını oldu canım. Bizim doktorumuz bu aşıyı geç yapmak taraftarıydı da  ;)

canımmmmmmmmmm sağoll biz iiyiz.çok şükür iyiiym.sizinde iyi olduğunuz haberleri okuyorum..erkinimi öp annesi öslüyorum siizi ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:(..
5
semoşşşşşşşşşş teyseee semoş teyseee bizim incimiz çıktıııııııııııııııııııııı 26.05.2007 de çıktı artık benimde bi incim var :hieyt: :hello2: :muzz: :occasion5: :occasion14:

bayış ımı hamham yapay annem benimm çok yakışıklı çıkmışşş :opucuk:

semoşum diş buğdayı yapacakmışsın hadi hayırlı olsun canım. bende hemen yapım diyorum hahahaha :ehi: daha yenii çıktı hatta diş  uzamadan yapim diyorum  :laughing7:..
görmemişin dişi olmuş misali :toothy10:

ayy çok güldüm be yaf..

canımcım sende eşine selamlar(bülent'e)..bu arada eşin mehmet okur a ne çok benziyor yahuu..cem söyledi aaa bak semanın eşi bülent e ne kadar benziyor diyor :)..wallahi benziyor.gelirsem tabiki ilk sensin hedefim ;)..çoook öpüyroum seniii çoook..oğluşumuda öp yerime annesi..
6
semoşşşşşşşşşşşşşş canımmm ösledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :(

geçenki aramana (patlama olayında) nasıl sevindim nasılll anlatamammmmmm :flowers:
beni düşünmen hiç unutmaman çok güzel.sizden kopuk kopuk haber alıyos malesef ee yazda geldi sizi tutmak ne mümkün değilmii? :k06:
e bende orda sürekli gezerim :laughing7:

bayışım nasıl canım?resimler çok hoş :icon_thumright:
kocaman öpüyorum sizi.. :opucuk:

daha sona gelip uzun uzun yazcammm..
7
ayçaaaa çok ösledim sizi ben:(
erkinim yakışıklım aşı olmuş annesi uf undan öpüyorum canım benim çokmu ağladııı kıyamammm..e ne aşısı ki bu??12 aylıkken oluyordu kızamık yoksa hepatitmi oldu?herkesin aşı takvimi değişik dimekkiii..

kocaman öpüyorum sevgilerle
8
nerdesinnnn?
9
semoşummm buldum seni :opucuk:

arıyorum arıyorum yok sayfannnnnnnnn :(
öğrendimki burdaymışsın hemen damladım..
nasılsın canım????
barışım nasıl?

:k06:
10
Alıntı yapılan: ÇİTLENBİK - 22 Ocak , 2007, 20:37:36
şimi altı ay kınasıda ister.
yaptınızmı yoksa..

KISSS 6.AY KINASI NE Kİİİİİ??????BEN BİLMİYORUM Kİ:))
11
ZUHALCİĞİM,HİLALCİĞİM,FİLİZCİĞİM VE YASEMİNCİĞİM HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM TEYSELERİ :hello2:..NASIL MUTLU ETTİNİZ BİZİ YANLIZ BIRAKMAMIŞSINIZ..

YASEMİN TEYSE ILGIN AKILLI KIS :aferin:..İSRAF ETMEZZ ANNECİĞİNİN SÜTLERİNİ :icon_thumright:

YAA BU İKONLAR GÜSELDEE..HANGİSİNİ SEÇSEM DİYE DÜŞÜNÜYORUM :icon_scratch:
12
yaww işte benimde sorunum buu! acaba ne kaddar doğru...şöyle yapalım :suclu:..
15 dak. falan ilk etapta olmak kaydıyla..kısa süreli zamanlarda oturtalım..zaten yanlız başına bırakırsak yürüteçle allah korusun bişiy olur..ben gün içinde 1 saat toplam ancak oturturum..ama daha kullanmadım evde vardı yürüteç... :cildir:
13
Alıntı yapılan: yelizaim - 18 Ocak , 2007, 13:59:52
Gül'cüğüm,valla sırf sizi görebilmek için üye bilem olduk,maşallah 41 kere sana da kızına da,kız nerde kilolar?onca zaman şikayet ettin ben hiç göremedim,yoksa kilo göstermeyen fotoğraf makineleri mi çıktı da haberimiz yok :tongue3:Ama kız tamamen sen valla,babaya zerre kadar benzemiyor,tek başına mı yaptın yoksa ::).Neyse sayende üye olduk artık uğrarız biz de,öpüyorum tatlı kuzunu ve seni
[/b]

:laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:yelizciğim canımm beni mest ettin burda..
sağol varol canımcım :muzz: :hello2:..hoşgelmişsin efendim ne ikram etsem ki acep :icon_scratch:..ben çaycıyım anacım çay versem :suclu:..
dimek kilom yok hıııı :muzz: süpper :icon_thumright: yaww bu ikonlar başımı döndürdü benim..
kilolarımı saklıyorum şekerim..bi gün ce eeee diyerek çıkacakalr :dontknow:
canımcım bana benziyo değilmii :icon_flower: :wav:süppersin canım.. :muzz:
tek başıma yapabilme şansım yoktu şekerim :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
bizde yeliz teyzemizi ve memoşumuzu koccaman öpüyozz şlap diye ılgın öper muucuks diye ben öperim şekerim :icon_sunny: :-*
hadi görüşürüz yine uğra  ;) :binkybaby:
14
Bugün günlerden Perşembe...ve 18 i ayın..

Yani 6 ayım bitti duyuyuluy cümle aleme...nasılda büyümüş diyolay benim için..sanıyım olduğum halden daha miniktim ben..bende hatıylamıyoyum ama sanıyım büyüdüm..

Ahhh anneciğim ahh durmadan bişeyler alıp tıkıyosun ağzıma..sankii oburum ben..bi mama  almışsın ığğğğk o ne koku ne berbat bi tad anneciğim sen bi ye ben arkasından yerim...neyse babannem yedirdi ama açtım ona göre bi hada getirme bana sakın...şu bisküvinin tadına bakamadım yaww...beceriksizler bi türlü vermediniz bana...ama canım annem çok titizleniyoo...ondan da bundan da şundan da diyor hep...canım annem o kadar miğde nerdeee bende..yokkki..akşam bi zahmetle bana yoğurt yapıyosun..sabah kahvaltım için o güzel değerli sütünden sağıyosun....ben daha ne isterim anneciğim..dediğin gibi sık sık tekrarlasanda sen ,bunu bulamayanlarda var dimi..vardır doğru..kıymetini bilip ziyan etmiyorum anneciğimsütünü..

Babam komik adam yafu..kıkırdamaktan öldürüyo beni..işim gücüm oyunmuş öyle diyo..boynumu arkaya doğru atmasını öğrendim açıyorum ki babam öpsün diye..oda boş bırakmıyoo..şaaapppp diye öpüveriyo...nerde olursa olsun gelir öper..bal mı varmış gıdıkta diyerek..:))).annemde kızar öyle öpme diye...geçen b aba ddim annem züldü babam sevindi...kendi kendime konuşuyorum ama kimse yokken..dikkatimi dağıtıyorlar yoksa...
Benim babam güzel adam,akşam anneciğim yorgun olursa..kendisi alır kucağına uyutur anneciğimin yanına yatırır...fedakar babacığım benim..şefkatle bakar hep bana..üzerime çok titriyor..sanırım ben aralarına girdim onların....babacımında anneciğiminde bütün ilgisi alakası ben..kendilerine vakit ayıramıyorlar sanırım...şikayet ettiklerini duyuyorum daa...ben napıyım canım sizin koca yüreğiniz kaldıramayacaksa neden leyleklere ılgın ı getir dediniz...!.babacım anneme daha çok ilgi gösteyy yoksa o kıskanynç biliyosun üzülür...şımayık annem benim bilmiyonmu baba?..ikinizide seviyoyum meyak etmeyin oluymu?

Dün akşam tv de reklam çıktı..turkcell reklamı çok güsel..onun müziğini duyar duymaz baktım hemen ..annem izletmemek için karşıma geçti ..ben çaktırmadan kafamı eğip baktım..orayıda kapadı bu sefer üstten bakmaya çalıştım..eğildim büküldüm ama izledim))...annem babam katıla katıla güldüler bana..be ciddiyim ama hiç gülmedim yüz vermedim onlara..hemen cıvıyolar canım mıncık mıncık ederler gülersem....offf bu tv yi izlemenin yolunu bulmam gerek..hafta sonu annem yanımızda olmayınca babam beni oturtuyo yanlarıma yastık koyarak baby tv yi açıyo izliyorum...oda uyuklamış oluyo..annem bi geldi kızdı ikimizede..ne olmuş anneciğim yaa çok asabisin şen..babam da ne olcak baby tv dedi..ama annem yoook asla dedi..izleyemedim..bi yolu olmalı.....

O güzel ellerinle mayaladığın yoğurt süper oluyooo...benim annem özel annem  güzel annem benim...işte sütünden sonra en sevdiğim budur)..kaşığı çekince çıldırıyoyum inan bana...sen kızıyosun sağı solu batırdım diye ama bunu yiyince ayrı keyif oluyoyum...hııımmmgımmm diye güzel sesler çıkartıp mutlu olduğumu kanıtlıyorum sana...kocaman kaseyi bitiriyorum...anneciğim, benim yufka yürekli anneciğim "yazık yawruma aç galiba" diyerek  dayıyosun ağzıma)..tabi bitirmek zorunda kalırım...

Geçen akşamdan beri bana yatmadan önce verdiğin bi besin var...aman ne tatlı bişiy öyle..sanırım sen iyi geceler diyosun o mamaya..koca kaseyi bitiriyorum annem şükür de kızım diyoo..bende höööönn hıııı diye bön bön suratına bakıyorum...sanırım annem anlıyo ne demek istediğimi...anladım kızıım seni diyo..benim annem zeki kadın...babamda arkadan çok verdin annesi yeter diyo...ne anlayacaksa babam da bi alem yafu..karşı kanepeden bana "kıjımmmm babammm prensessss "deyip duruyooo..bende saf saf gülüyorum ona..annemde kızıyor gelde yakından sev diye...annem kalktığı an babam yanıma geliyor..şu altımı açıp bacaklarımı gıdıklamaktan ne anlıyorsaaa bi türlü anlamadım...sanırım beni sevme yöntemi bu...olsun sonuçta benim babam..şanslıymışım annem öyle diyo..bu sevgiyi göremeyenlerde varmış...bu annemde herşeyi bilir oldu...zaten babamlada bu bilmişliği yüzünden tartışıyoo...

Hehehe annem sandıki o mama beni sabah akadar uyutacak..heheheuu uymadım kiii..sabaha kadar emdim göğsünü..oooh sımsıcacık..sabaha kadar anneciğim bi göğsünü bi diğer göğsünü verip durdu..kolu başının altında uyuyakalmış...üzüldüm sonra ama bende acıkıyorum napıyım..sabah yine aynı saatte kalkıyoo hiç üşenmeden..çayı hazırlıyo babamı çağırıyo..babaannemler gliyo...onlar yemek yiyo annem benim fedekar annem başımda duruyo..ben uyuyouş numarası yapıyorum...saçlarımı okşuyoo,öpüyo kokluyo...birde terlemişsen nazikçe terimi siliyo..annem süt aldınızmı dedi babanneme bu sabah yok kızım bakkal açık değilmiş dedi..illa günlük süt olcakmış..annem titiz dedim ya..babam da,aman boşver ne sütü dedi..annemin sinirledi tabi..kızım için benim için değil dedi...

Ahhh anneciğim ahhhh..sabaha kadar uyutmadığım halde yine hiç şikayet etmedin beni kimseye...birde ben uyuduğum halde benimle ilgileniyorsun terlemişmiyim diye...hergün yeni bişiyler öğrenip yapmaya çalışıyrosun...her şeyin benim için sanırım dediğin gibi..
ANNECİĞİM BENİM,FEDAKAR,ŞEVKATLİ,SICACIK ANENCİĞİM...SENİN HAKKINI ÖDEYEMEM HERALDE...SEN GERÇEKTEN Bİ MELEKMİŞSİN...BANA YOLCULUĞUMDA SÖYLEMİŞLERDİ...DOĞRUYMUŞ MEĞER GERÇEKTEN MELEKMİŞ...HEMDE KARŞILIK BEKLEMEDEN SEVGİSİNİ VEREN BİR MELEK...İŞTE O BENİM ANNEM..
15
kız gül gelmezmiyim hemencik damladım . işyerinde sağolsunla aman da ne güzel oturuyon deyip para verdikleri için bana o site senin bu site benim geziyom bakalım   şöyle işler bir düzene girip çalışmaya başlarsam vay halime hiiiççç elim işe gitmiyo noolcamki acep ben böyle 
fotoğraflarıda getirsem hemen sayfayı yapacam ama benim boy fotoğrafım yok canım kadraja sığmıyomdaa


EDACIĞIM GEL GEL ŞEKERİM :hello2:
KIS BENİMDE BAZEN TEPEM ATIYO İŞ MİŞ YAPMIYORUM :laughing7:
BİDE ZAM AYI HEHEHE :laughing7: :laughing7: :laughing7:
BİRAZ ZOR VERİRLER BU YIL :laughing7:
SEN KOY KOY SIĞAR NEDEN SIĞMASIN :love5:..SEN BANA YOLLA BAKİM BEN SIĞDIRIRIM :icon_sunny: