Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - DERYATİLGAN

1
anlattıkları doğru olabilir fakat yaşı daha çok küçük sanırım bunu bir oyun zannediyor işin ciddiyetinden haberdar değil.
çok zor bir durum allah yardımcın olsun dünyanın çivisi çıktı.
2
benim oğlum iki kız arasında biz dilek tutalım :):))))
3
benim doktorum ilk üç ay birşey yapmana gerek yok canının istediğini ye dedi 3 bittikten sonra gittiğimde artık bebek senin yediklerinle beslenecek günde 1 bardak süt bebeğe yetmiyor 2 içmen lazım dedi veya 1 bardak süt 1 kase yoğurt ye mutlaka dedi. mutlaka ara öğün olacak ve meyve yemelisin dedi az az sık sık 3 ana öğün 3 ara öğün olacak dedi ve elevit verdi bu kadar.
4
arkadaşlar benim bebiş erkek yazarsanız sevinirim.
5
şafaklar azalıyor çok saol ayşecim ellerine sağlık.
benim ki büyük ihtimalle erkekmiş öyle dedi dr ama yinede tam belli değil. bakalım hayırlısı.
6
şafaklar çok güzel olmuş canım ellerine sağlık ama hiç geçmiyor sanki hep aynı yerde sayıyoruz. :y25: :y25:
7
as canım hg ne güzel görmüşsün meleğini .
8
Alıntı yapılan: SeLSeBiL - 16 Eylül , 2009, 02:21:19
teşekkür ederm cnm ya benim şuan hastalıgımn 4. günü sürekli gittiğim bi doktor yok gittiğim doktorlardan da memnun kalmadım 1 senelik evliyim geçen ay  klomen ile çatlatma iğnesi kullandım işe yaramadı bu ay aşılama yaptıracaktım eşimni arkadası doğal yolla kalsın aşılama yaptırmayın demiş vazgeçtik. eşim klomen almıs sabah ona baslıyacam daha ne yapabilirm ek olarak o ilac işe yarar mı acaba. çatlatma iğnesine baslatan doktoruma gidecektim ama ayrılmıs hastaneden ne yapacam şaşırdım 25 ekim evlilik yıldönümümüz bu ay hamile kalmak istiyorum evlilik yıldönümümüzde müjdeyi vermek istiyorum
canım bende ilk ay kolomen kullandım yumurta oluşmadı bile ikinci ay tekrar kullandım ve ymurtam büyüdü çatlatma iğnesi kullandım şuan hamileyim 2 seferde tuttu yani umudunu kaybetme.
9
çok üzüldüm geçmiş olsun allah bir daha bu günleri yaşatmasın  :amin:
10
Alıntı yapılan: ozturkish_ela - 19 Eylül , 2009, 00:31:46
canım benim eskiden göğüs ucu ve kenarlarıı açık kahveydii ama şuan koyuulaştıı ve ucuu sankii emzircekmişim gibiii uçları çıktıı bidee canıım benim karnımın içi geriliooo kasıklarıma aniden bi ağrı saplanıoo sonra en çokkda ayaklarım bacaklarım  ve belim çok arıooo idrarımın rengii koyulaştııı ve sarı olan akıntım 4 gündürr beyazaa döndüü ilkkez bugünde midem bulandıı bendekiler bunlarr inş.. allah gönlümüze göre verir çok isterim ikimizin günde aynııı ne güzel olurr aynıı günde anne oluruzz günlerimizi beraber sayarız inş.. nasip olur canım yaa  :amin:
canım aynı şeyler  bende oldu ne oluyor dedim çünkü hamileleikten umudumu kesmiştim adet günüm test yaptım ve sonuş pozitif özellikle idrarın renginin koyulaşması tebrik ediyorum canım .ayrıca bazen bebeğin gelişimi geri olduğu zaman kanda çıkmayabiliyor tabi sonra normal gelişimine dönüyor.
11
gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına. :nazar:
12
benim ekim 20 de doluyor 12. hafta hayırlısı.
13
sen bendende sabırsızsın  :ehi:
14
canım ellerine sağlık çok güzel olmuş şafaklar azalıyor keşke 2 şer gün azalsa:)) :binkybaby: :binkybaby:
15
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: gebelik testi
15 Eylül , 2009, 18:55:46
inş olur sadece zamanını bekliyor annesi.