Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - nokta

1
güzel hanımlar sağlık ocagından sonucumu aldım..beta hcg 48.90 yani hamileyim test yaptırdıgımda adetim 2 gün geçmişti...
çok mutluyumm.. isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın Allahımm...
2
Merhaba hanımlar..Bende uzun zamandır çogunuz gibi bebek hayalleri gören biriyim.. Aslında adetim en az 2 gün geçmeden test yapmazdım...Ama bu ay dayanamadım bugün adet olmam gerekti ama bana şimdiye kadar hiç olmayan şeyler oldu..Artı bu ay hamile kalacağımı hissediyordum. Ankaradan ayrılmamada 15 gün kalmıştı..Ve eğer bu ayda adet olursam direk 15 gün içinde birçok test yaptırmak zorunda oldugumdan pazartesi günü için rendavu alacaktım..Velhasıl dayanamadım:D sabahın köründe kocişimi eczaneye yolladım idrarımıda baya tuttumm:D testi yaptım Allahıma şükürler olsunkii ikinci çizgi çıktıı ama baya açık renk.. hemde ilk 5 dk içinde çıktı.. Ben o çizgiyi görünce hep çığlık atmayı deli gibi sevinmeyi hayal ettim ama çizgi soluk çıktıgından sevincimde soluk oldu... eşimde gördü tabi o konuda benim gibi ihtisas sahibi olmadıgı için anlamadı.. Anlayacağınız onun sevincide solukk olduu.. şimdi pazartesini bekliyorum tekrar idrar ve kan tahlili yaptırmak için ama çokda ümitlenmek istemiyorum.. sürekli bi kontrol içindeyim kanama varmı diye.ama yok..çok küçük damla gibi akıntım var o beni korkutuyor ama dikkat ettim kendimi biraz fazla yorunca 1 damla falan..  perşembe akşamı olmuştu 1-2 damla bide bu akşam 1-2 damla.. umarım korkacak bişey değildir.. bilgisi olan varsa yardım istiyorum. hepinizi şimdiden çok teşekkür ediyorum..
3
   Merhaba hanımlar..Ben 32 yaşındayım  4,5 yıldır evliyim yaklaşık 1 yıldırda bebek istiyoruz. Şimdiye kadar kadın hastalıkları konusunda hiç doktora gitmedim.. Gitmemi gerektirecek hiç bir durum olmadı şükür..Adetlerim hep düzenliydi agrsızdı... zaten dogrudürüst hastaneye bile gitmemişimdir, hastaneleri hiç sevmem.
  Evlendiğimden beri bebek çok istedim ama eşimin erken oldugunu düşünmesi nedeniyle hep erteledik..İlk çalışmalara başladıgımız zamanlarda her ayy tüm belirtileri yaşadım ama hep hayal kırıklıgı..
İlk başlarda stresden olmadıgını düşünüyorudum ama 1 yıldır hepmi stres yaptım artık bir sorun oldugunu düşünmeye başladım..Yurt dışında oldugumuz için doktora gidemedim ama yakında yurda döneceğiz. Döner dönmez ilk işimde bir hastaneye gitmek olacak..yaklaşık 4 ay Ankara da kalacagız, şimdi siz hanımlardan ricam beni biraz aydınlatırmısınız.. Ben hastane olaylarına baya yabancıyım..
  Burdan sizlerin yazışmalarından da bazı hastanelerin insanları oyaladıklarını zaman ve umut kaybettiklerini gördüm.. Eşimle konuştuk oda tüm tahlilleri yaptırmaya hazır aslında o üniversitedeyken çok ağır su çiçeği geçirdiğini ve sorunun kendinde olabileceğini düşünüyor.. tabii tahliller yapılmadan bunu bilmemiz imkansız. Maddi durumumuz iyi yani özel hastanede olabilir veya devlet te zekai tahir burak hastanesini düşünüyorum.. ama hemen tüm tahlilleri yaparlarmı acaba, veya nasıl bir yol izliyorlar?. sorun ne kadar zamanda anlaşılıyor??
  Yani sizlerin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var her ay adet dönemlerim kabusum oluyor..
Sorun ne ??hiç değilse onu bilsem ona göre bir yol izliycem..
  Allahh isteyen herkese anne olamayı nasip etsin inşaallahh.. hepimizin kucagını doldursun.. şimdiden teşekkür ederim..