27 Nisan , 2024, 13:31:11

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nokta

1
merhaba rusta
bende de homozigot mutant varmış ilk düğşükden sonra anlaşıldı bu ay korunmayı bıraktık bizde ama bana doktor iğne olacaksın hergün dedi hamile kalır kalmaz
sana tam olarak ne dedi canım??
2
merhaba canım. bende 1 düşük yaşadım tahlillerden sonra bendede homozigot mutant çıktı..tekrar adet olduktan sonra çalışmalara başlıycağız bizde. şimdi doktor 3 tane ilaç verdi hergün 1 er adet kullanıyorum hamile kaldıkdan sonrada hergün iğne vurulmam gerekiyormuş. bende çok üzüldüm araştırdım ama iğneleri düzenli kullanınca tekrar düşük yapma riski çok azalıyormuş.Allaha şükür ilk düşükde sorunu öğrendim.. İnşallah bebişlerimize kavuşuruz.. 
3
evet ilk bebek ve ilk düşük:(( kan pıhtılaşması testi yaptılar oda negatif çıkarsa inşallah sürekli düşük yapmamı gerektirecek bi durum yok sanırımm..Tabi Allah bilir..Ben 1 aydan fazla yattım 5.ıncı haftamda kahverengi akıntı ve kanamam oldu sonra 9.uncu haftamda kurtaj yaptılar.. Bu yatma zamanında 3 kilo falan aldım.. Şimdi onları verdim bakalım tekrar hamile kalmadan bir 5 kilo daha vereyim diyorum. Hamile kalınca çabuk kiloo alınıyor.. Zaten balık etliyim:((
4
bende doktorumu değiştirip değiştirmemek konusunda kararsızım.. Aslında bi sorun yaşamadım ama tekrar hamile kalırsam aynı doktorda yine aynı sorunu yaşarım diye korkuyorumm. Benim doktorda bayan ama çok hastası var her muayenede ya telefon geliyor ya bişeyy tam konsantre olamıyor diye düşünüyorum. Bi yandanda artık beni rahmimi tahlillerimi biliyor diyorum bi dahaki seferde daha tecrübeli olur benimle ilgili diyorum.. Anlayacağın kafam karışık..
5
Anlıyorum canım seni önceki doktorun bay mıydı bayanmıydı??
6
Canım benim çok geçmiş olsun tekrar hamile kalırsında bu sefer sağlıkla dogurursun inşallah.. Rahminde sorun yoksa, troid sorunun yoksa, bazı hastalıklara (kızamık v.s.) karşı bağışıklığın varsa, kan pıhtılaşman yoksa inşallah yokdur bu sefer sağlıkla dogar inşallah.İnsan bebğini kaybedince sürekli bi araştırma içine giriyor.. Ama bence gerçekten bu konularda uzman bi doktor bul kendine hangi ilde yaşıyosun??Bide yeni duydum Bazı kadınların bünyesi bebeği tehdit gibi algılıyormuş ve büyümesine izin vermiyormuş bide bunu araştır istersen. Akıl vermek gibi algılamassın İnşallah bebeğini kaybeden arkadaşları gördükce kendi yaşadıklarım geliyor aklıma hele senin 3 olmuş. Çolk detaylı incelesinler hayatımm.. Hepsi ayrı bir hayal kırıklıgı sonucdaa.. Canımızdan can kopuyor..
7
Canım cok üzüldüm bende 2 hafta kadar önce kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbi durmuş::(:( şimdiden 3 ayı doldurmak için gün sayıyorum.. Tekrar hamile kalabilmek için ama tekrar hamile kalırsamda tekrar düşermi diye çok korkacagım buna eminim...Kan pıhtılaşması testi yaptırdınmı canım ??ben gecen hafta yaptırdım onun sonucunu bekliyorum.. Neden olduguyla ilgili hiç bişey söylemedilermi??
8
Alıntı yapılan: nokta - 17 Mart , 2011, 17:17:26
Alıntı yapılan: kelebegimm - 17 Mart , 2011, 13:03:34
gecmis olsun canim rabbim bidaha yasatmasin bende yasadim cok kotu ama ben kalp atisini felan duymadan dusmusdu hayirlisi boyleymis hakkimizda
rabbim tez zamanda tekrar göbusunu doldursun

saol canim.. senin atlatmana cok sevindim.. saglikla kucagina alirsin insallahh..

CANIM BENIM KANAMAM OLMUSTU 5.INCI HAFTADA AMA COK KOYU KAHVERENGI VE SIYAHA YAKIN. KALKMA YAT DEDILER.. HEP YATTIM. NEYSE 7.INCI HAFTADA KALP ATISLARINIDA DUYDUK SUKUR KAHVERENGI LEKELENMEM SURDU BIRAZ SONRA BANYO CIKISI KANAMAM OLDU AMA AGRI SIZI OLMADI. DOKORUMU ARADI PROGESTAN AL YAT DEDII YATTIMM KANAMAMDA KESILDI AMA KOYU RENKLI AKINTI DEVAM ETTI.. 2 HAFTA SONRASINDA KONTROLDE ANLADI DOKTOR.. SON KONTROLDEN SONRA COK AZ BUYUMUS 2-3 GUN YASAMIS DEDI.. NASIL AGLADIM NASIL UZULDUM SONRASINDA KURTAJ OLDUM. SIMDI PSIKOLIJIMDE BAYA DUZELDI. KANAMAN KOYU AKINTIN YOKSA HIC ENDISELENME CANIM.. BENIM KANAMAM OLMASINA RAGMEN HEP YASAYACAGINI DUSUNUYORDUM.. AMA OLMADI HAYIRLISII INSAALAHH YINE VERECEK ALLAHIM..
9
EYLULUM VANILYA KONYALI ERSU COK TESEKKUR EDERIM IYI DILEKLERINIZ ICIN HANIMLAR.. ALLAH KIMSEYE YASATMASINN..
10
Alıntı yapılan: er♥su ヅ - 17 Mart , 2011, 13:13:00
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH BİDAHA BÖYLE ACILAR GÖSTERMESİN İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SAĞLIKLI Bİ GEBELİK ARDINDAN BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN

AMINN COK SAOL CANIM.INSAALLAH TEK TESELLIM YENIDEN HAMILE KALIP BU SEFER AYLARCA YATAGA BAGLANMAMAK ..VE SAGLIKLA DOGURMAK
11
asya asorti hapiness cok tesekkur ederim canlarim. saolunn..
12
Alıntı yapılan: AککORTįє - 17 Mart , 2011, 13:03:50
çok geçmiş olsun

saol kelebegimm ilk gunlerde cok kotuydum sende yasamissindir.. ama artik daha iyiyim 3 ay dolsun diye bekliyorumm bi yandanda tekrar dusuk olacak diye cok korkuyorum.. hayirlisi Allah dan biz sadece kaderimizde yazilanlari yasiyoruz.
13
Alıntı yapılan: kelebegimm - 17 Mart , 2011, 13:03:34
gecmis olsun canim rabbim bidaha yasatmasin bende yasadim cok kotu ama ben kalp atisini felan duymadan dusmusdu hayirlisi boyleymis hakkimizda
rabbim tez zamanda tekrar göbusunu doldursun

saol canim.. senin atlatmana cok sevindim.. saglikla kucagina alirsin insallahh..
14
benim 5.inci hafta dan itibaren kahverengi akintim oluyordu. doktor surekli yat dinlen demisti.. 7 inci haftada kalp atislarini duyduk ama sonrasinda 2-3 gun sonra kalp atislari durmus. son gittigim kontrolde soylediler.. ertesi gun kurtaj yaptilar.. bu aralar kimi duysam hamile kanamasi oluyor cevremde.. umarim tekrar hamile kalirimm bu duyguyu tekrar yasarim..
15
canim cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum. 5inci haftamda gece benimde kanamam olmustu ama cok koyu renk kahverengi siyaha yakin.. hemen acile gittik bazi kadinlarda olabilir ama dusuk tehlikeside olabilir demislerdi. hic kimildama surekli yat is guc yapma demislerdi. sonra 1 hafta sonra doktoruma gittim keseyi ve bebegi gordu kalp atislarini dinleyemedi 1 hafta sonra gel dedi. neyse 7.inci hafta yine gittim kalp atislarini da aldik sukur.. sali doktora gittim. carsamba banyodan cikarken kanamam oldu benimde. panik oldum elim ayagim dolasdi biraz devam etti ama sukurler olsun cok surmedi. doktorumu aradim hemen yat progestan al dedi. 1 hafta falan koyu renk akintim oldu. ben hep dinlendim. simdi Allahin izniyle 9 haftaya giriyoruz kahverengi akintilar bitti.. yarin tekrar kontrolum var. Ama ben icimi hep rahat tuttum bebegimi Allahima emanet ettim internetten cok arastirma yaptim. Hamile kadinlarin %30 unda bu tur kanamalar oluyomus canim. hemen kotu dusunme ben acile gittigimde kac tane kadin vardi orda kocamandi karinlari kanamalari olmustu. Son ayina kadar adet gorenleride duydum. Bende saniyorum rahim agzinda yara vardi ve onlar temizlendi. cunku anneminde bu tur bi sorunu varmis ve kadinlar annelerine cekermis. Bence sen bebegin son anina kadar karninda duracagini saglikla dogacagini dusun canim.. Insallah 10 hafta sonra saglikla kucagina alirsin canim. gonlunu ferak tut..