20 Nisan , 2024, 06:49:51

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - derbeder

136
Allah' im sana yardim etsin, sifani versin canim benim. Allah' im sevdiklerimizin acisini gosterme bize.
137
Alıntı yapılan: elfo - 30 Aralık , 2011, 09:06:11
Efendimiz s.a.v. ölüm hastalığına bu ayda tutulmuştur. Safer ayında Levhi mahfuzdan 1. kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene içine yayılmaktadır. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela guvvete illa billahil aliyyil aziim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela kaldırılır. Hayırlı cumalar...
hatirlatmalarin icin sagol canim  :opucuk: ins. bundan sonra her gun okumaya calisacagim, Rabbim kabul etsin.

dun  tevafuken cok sevdigim bir tanidgimiz cicegi burnunda bir delikanlinin kanser oldugunu ogrendim, cok uzuldum. Rabbim onada bu gunler yuzusuyu hurmetine sifa versin. ins. bugun yatagimdan kalkmadan dahi icimden neler gecti neler, ne dualar ettim. Allahim sifasini versin kimselere gostermesin, verdiklerinide caresiz birakmasin.
138
alisverise gidicez
139
aaa cok pratik ozge supersin bacim eline saglik  :opucuk: yanliz normalde milfoy firinda yapilinca citir citir dokulur ya bundada oluyor mu o sekilde? burdan gozleme gibi duruyor cok istah acici  :hungry: birde sadece aciyormusun yoksa buyuk acip boyle normal hamur gibi katliyormusun?
140
Alıntı yapılan: Duygu_58 - 29 Aralık , 2011, 16:28:47
cok kötüyüm saglıklı düşünemiyorum  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
canim kiyamam sana  :opucuk: biz ne soylesekte uzuntunu dindirmeyecek tabiiki, ama boyle hamis halip dusuk yapanlar fazla zaman gecmeden tekrar hamile kaliyorlar. en azindan dogal yoldan hamile kalabildigini anladin, ins. tekrar hamis kalacaksin canim  :opucuk:
141
canim cok gecmis olsun  :'( dusugu engelleyecek birsey vermedi mi doktor? yoksa cok mu gec  :'(
142
Hasan Kacan' a bayiliyorum  :love9: cok baba bir durusu var  :love9: :nazar:
daha once Esref saatinde izleyip begenmistim, dizi guzel sayilir aslinda. standart bir Turk ailesi..baba calisiyor anne ev hanimi, gelinin biri tembel teneke, digeri istenmeyen gelin vs vs. bilindik senaryo ama oyuncular icin ekranda kalsin isterim.
143

Alıntı
'Sonun Münevver'den beter olur' tehdidiyle küçük kızlara fuhuş



ADANA'da, internetteki sosyal paylaşım sitesinde sahte isimlerle açılan sayfalarda tuzağa düşürdüğü yaşları 15- 17 arasında değişen 3 kıza tecavüz edip, zorla fuhuş yaptırdığı öne sürülen Seçkin Lütfü Özdemir ile kızlarla birlikte olduğu iddia edilen 35 kişi yakalandı. Küçük kızlar, Seçkin Lütfü Özdemir'in keandilerini, testereyle kesilen cesedi çöp konteynırına atılan Münevver Karabulut'u örnek gösterip, "Sonunuz Münevver Karabulut'tan beter olur" diye tehdit ettiğini öne sürdü.
Adana Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan bir ihbar üzerine harekete geçen Ahlak Bürosu ekipleri, mahkeme kararıyla teknik ve fiziki takip başlattı. 10 gün kadar süren çalışmada uzman çavuşluktan ihraç edilen Seçkin Lütfü Özdemir'in, 17 yaşındaki A.N., 16 yaşındaki N.R., 15 yaşındaki A.L. ile adları açıklanmayan yaşı 18'den büyük 4 kadını erkeklere pazarlandığını tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren polisler, psikologlar gözetiminde 3 kız çocuğunun ifadelerini aldı. Kız çocukları 'zorla alıkoyma, tehdit, ırza geçme, küçük yaştaki kız çocuklarına cinsel istismar' suçlarından 6 ayrı sabıkası olan Özdemir'in internette arkadaşlık teklifiyle kendilerini tuzağa düşürdüğünü, tecavüz edip, ölüm tehdidiyle erkeklere pazarladığını söyledi.


14 YAŞINDA TUZAĞA DÜŞMÜŞ
14 yaşındayken Özdemir'le tanıştığını ve tecavüz ettikten sonra 2 yıl boyunca zorla erkeklere pazarlandığını anlatan N.R.'nin ifadesi polisleri bir şoke etti. N.R. şunları anlattı:
"Sosyal paylaşım sitesinde arkadaşlık teklifi gönderdi. Ben de kabul ettim. Daha sonra bana tatlı cümleler kullanıp, iltifatlarla ilgimi çekti. Tanışmak istediğini söyledi. Profilinde yaşı 18 görünüyordu. Ben de kabul ettim. Gittiğim dershanenin önüne geldi. Beni otomobiline aldı. Yaşı büyük olunca uzaklaşmak istedim, ama tokatlayıp zorla arabaya bindirdi, kapıları kapattı. Şehir dışında ormanlık bir alana götürdü. Burada da tartaklayıp, zorla tecavüz etti. Tecavüz ederken görüntümü çektiğini, internette yayınlayacağını söyledi. Ben de korktum, ilişkiyi sürdürmek zorunda kaldım. Bir süre sonra da bana 'Sonun Münevver Karabuluttan beter olur' diyerek, para karşılığı satmaya başladı. Bu şekilde 2 yıldan beri erkeklerle birlikte oluyorum."
POLİS 28 ADRESE BASKIN YAPTI
Benzer ifadeler veren diğer küçük kızların iddiası üzerine polis, 28 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonlarda Özdemir ile küçük kızlarla saatliği 200- 400 liraya birlikte olduğu öne sürülen aralarında tanınmış bir pastanenin sahibi, özel bir sağlık kurumunda görevli doktor, müteahhit, işadamı ve üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 35 kişi yakalandı. Özdemir, Adana Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda küçük kızlarla ilişkiye girdiğini kabul ederken, fuhuş yaptırdığı suçlamasını inkar etti. Aralarında 60 yaşında erkeklerin bulunduğu kişiler ise kızların yaşının küçük olduğunu bilmediklerini, kendi rızalarıyla birlikte olduklarını söyledi.
MAĞDUR SAYISI ARTABİLİR
Sorguları tamamlanan Özdemir 'tecavüz, zorla alıkoyma, tehdit, para karşılığı fuhuş yaptırmak' suçlamasıyla, 35 kişi ise küçük yaşta mağdurla ilişkiye girmek suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Özdemir'in tuzağına düşürüp tecavüz ettiği kızların sayısının daha fazla olabileceğini değerlendiren polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
144
AlıntıBilmeden hakkımda yorum yapmayın
"Yaprak Dökümü"nün ardından ikinci dizisi "Yalancı Bahar"ın setinde de yaptığı kaprislerle ekibi bunalttığı ve kariyerinin başlamadan bittiği yönünde haberle gündeme gelen Fahriye Evcen, duruma isyan etti



Boğaziçi Üniversitesi Fen Edebiyat Bölümü'nde öğrenimine devam eden Evcen, "Oyunculuk kariyerimin henüz çok başında olmama rağmen kısa zamanda başarılı projelerde yer alarak, genç bir oyuncu olarak yoluma devam etmekteyim.
Bu tarz asılsız haberlerle hedeflenen nedir bilemiyorum. İşim konusunda son derece titiz çalışan, çalışma arkadaşlarıma saygıda kusur etmeyen ve ekip çalışmasına inanan biri olduğum bilinir" dedi.
145
Kurabiyeler - Bisküviler / Ynt: Islak Kurabiye
29 Aralık , 2011, 13:59:50
ben bir dahakine tarifin yarisini yapicam, cunku sadece kendimize yapmistim ve cok oldu  :k06:
146
teknoloji ilerledikce dahada kotu seyler olacak. gunumuzde bir cok kiz bu sekilde tehdit edildigi icin korkunc yollara sapiyor.

keske kiz boyle seyler yapmasaydi evlenmeden once, ama olan olmus artik seytana uymus. ya ayrilirsak diye tehdit etmek amacli cekmistir ya da erkekligini ispat etmeye calisiyordur. (arkadaslarina ulu orta izlettirdigine gore)
sevgilisi ayri bi igrenc, sevgilisinin arkadasi ayri bir igrenc bu hikayede.
147
butun esyalarim degerlidir benim icin  :k06:
148
benim gorumcemde keci ayagi yapar, o da buna benziyor gibi..

Alıntı
149
Alıntı yapılan: lcy - 29 Aralık , 2011, 13:15:24
ellerine sağlık canım ya benim annem aynısında yapıyor ama pişi diye biliyorum adını bunu ama aynısımı yoksa farklımı bilemedim :icon_scratch:
pisi normal mayayla yapilmiyor mu? birde sanirim icine peynir vs de katilabliyor. mantik olarak ayni gibi. ama bu cok pratik kahvalti icin vs.
150
bugun ne giysem de yarin 1. secilecek. kapali bir kiz cikmisti suanda favorim o,  umarim guzel bir kiyafet secer. son ciktiginda kirmizi elbise giyinmisti ve cok guzeldi  :love9: diger favorilerim maalesef elendiler. bir cok aksam izlemek icin oturuyorum ama uyuyakaliyorum maalesef. ama bu program beni istaha getiriyor, bi dikis makinasi alip sanirim hobimi ilerleticem.