25 Nisan , 2024, 14:26:25

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - derbeder

106
ben gene yarisinda uyumusum, ama zaten defileden cok konsere benzemisti butun program. eglenceliydi ama cok gec saatteydi maalesef. birinci olan bayanin elbise rengini cok begendim ama genel anlamda daha $Ik olanlar vardi, kapali bayanda cok guzel giyinmisti kesinlikle. sadece dedikleri gibi taktigi salda laci olsaydi tadindan yenmezdi. gerci bulamadigini soylemisti.
107
diger erkeklerden banane, benim esim yapmali  :icon_thumright:
108
hadi onlar neyse, ivana neden orda oturuyor acaba? bazen gercekten zevkli giyiniyor dedigim oluyor ama genel anlamda kendi giydiklerine bakacak olursak  :igrenc:
109
gecek mi kiz  :k06:

ya bu modaci erkekler genelde bu sekilde oluyorlar, konusuyor ama bi transseksuellik var. bi gariplik var yaa sebebi ne acaba  :k06: gerci diger herif gayet normal duruyor.
110
Alıntı yapılan: ♥♥♥gültanesi tontik annesi♥♥♥ - 30 Aralık , 2011, 16:27:24
ya kızlar izleyen varmı bilmiyorum ben bazen denk geliyo görüyorum
al yazmalım dizisindeki asiyenin  bebeği varya,ya kışın ortasında çocuğu dışarda çekim yapıyorlar  :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:
yüzü kıpkırmızı oluyo hep yağmur altında bile çekmişler
nasıl insaf bu ya gördükçe deli oluyorum
hadi evde neyse de dışarda dublör kullanabilirler bebekler için
inanın elime verseler boğacam o bebeğe bunları yapanı  :BangHead: :BangHead: :BangHead: :violent1: :violent1: :violent1:

annem izliyor ordan biliyorum. bu diziyi hic sevemedim, halbuki oyunculari seviyorum normalde. turkan soray ve kadir inanirin oynadiklari alyazmalim' in yerine gecsin istemedim acikcasi. cok garip gelecek belki ama alyazmalim deyince hala eski film geliyor aklima. teknik olarak belki cok kusuru olan bir filmdir ama manevi degeri cok buyuk.

ben tum dizilerdeki, filmlerdeki cocuk oyunculuguna karsiyim. (her ne kadar onlarada sinema sektorunde ihtiyac oldugunu bilsemde) bi nevi cocuklari calisitiyorlar. onlar daha cocuk, cocukluklarini yasayacakken neler yaptiriyorlar.
111
dun bi tane anne kiz cikti, boyle cift kisiyle cikildigina hic denk gelmemistim. annesi elendi kiz devam ediyor. ben kizin kiyafetini genel anlamda begenmistim, siyah boydan sifon bir elbise, altin sarisi yakasi vs vardi.
sanirim bu aksam olacak.
112
Alıntı yapılan: sekerlik - 30 Aralık , 2011, 16:16:35
HAYAT DEVAM EDİYOR  :cildir:   :violent1:
o yakinda biter zaten, bu gidisle bitmeli. dizinin bi cazibesi kalmadi sanki. gerci ben bir cok diziyi allak bullak izlerim ya da fragmanlari gorurum falan. bu yuzden hepsinden haberdar gibiyim.
ama bu dizilerin sadece isimlerini biliyorum, hic seyretmisligim yok.

akasya durağı
arka sokaklar
unutma beni   
deniz yıldızı

113
kolay gele sizlere a dostlar  :k06:

bende ne yapsam ne yapmasam diye kararsizim sanirim bu iskenceye en fazla 1 saat daha dayanabilirim  :ehi: netten tarif filan ariyorum, zaman geciyor gerci.

mirayyy menune karar verdin miiii  :k06:
114
bizim yenge bitmis, gecen twitterda gormustum. ne yapalim saglik olsun  :k06: bol tecavuzlu, siddetli diziler ciksin reyting yapiyor.
115
Yemek Muhabbeti / Ynt: Bugün Ne Pişireceksiniz?
30 Aralık , 2011, 16:06:08
deme yaa oyle huylarida mi var senin validenin  :cildir: baskasi yaptigi muddetce secerler tabii  :violent1: cok zor oluyordur eminim. kendine ayri ona ayri yemek yapsan bir suru is  :honk:
116
Bilmece / Bulmaca / Ynt: En Son Ne Satın Aldın
30 Aralık , 2011, 15:52:13
sagol canim benim  :opucuk: dunkunu annemlere verdim 2 tane daha alip gorumceme vs hediye edicem. gule gule sac bas kurutsunlar  :k06:
117
Yemek Muhabbeti / Ynt: Bugün Ne Pişireceksiniz?
30 Aralık , 2011, 15:50:58
Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 30 Aralık , 2011, 15:47:21
Bugun kimse yemek istemesin hatta rica ediyorum oruc tutun  :ehi:
nedennnnn??  :k06:

bugun ne yapicami bilmiyorum herhalde tost yaparim  :k06:

yarin arabasi yapicaz, kis gecmeden yapmak lazim bu sene daha 1 kez yapabildik sanirim  :-ooo
118
Bilmece / Bulmaca / Ynt: En Son Ne Satın Aldın
30 Aralık , 2011, 15:48:20
tesekkurler bocuum daha daha guzelleri senin olsun insaAllah  :opucuk:

dun bu kurutmadan aldim hediye verdim, bugun esim 2 tane daha alacak hediye vercez insaAllah.



119
miray seniiii  :k06: kiz ozgeee burda sana cop catmaya calisanlar var, sekoya hafiften bi haber gitsin. yoksa avcunu yalayacak sekocan  :ehi:
120
bende dun gazetede okudum edacim, gunde 2 bardaktan fazla sut icmek kansere yol aciyormus.
kafayi yememek elde degil bunlari okuyunca  :cildir: ben normalde her gun icerdim bir bardak sut, ama artik azalttim cok fazla icmiyorum. haftada 1-2 kez birde tatlilarima filan kullaniyorum o kadar.