28 Nisan , 2024, 11:35:50

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Shadowqueen

76
Doğum / Ynt: Çatı Muayenesi
17 Mayıs , 2013, 22:58:59
Bu biraz menfaatle alakalı değil doğru karar verebilmesi ile alakalı canım, inan amacım seni korkutmak veya sezaryana yönlendirmek değil... Ben normal doğumda yaptım sezeryan da hepsinin birbirine göre zorluğu var ama keşke belim imkan verseydi de kızımı da normal doğursaydım...Sadece kafa çapı büyük olunca çatında çok çok geniş dğeilse kesi ile alıyorlar onda da başarılı olmazsa vakum vs en son sezeryan. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Evlatlar bir mucize sağlıkla doğsunlar   :nazar:
77
Alıntı yapılan: asya81 - 17 Mayıs , 2013, 22:48:48
Alıntı yapılan: Shadowqueen - 17 Mayıs , 2013, 21:32:53
Alıntı yapılan: asya81 - 17 Mayıs , 2013, 00:19:10
:-ooo :-ooo :nazar:maşallah nede çabuk büyümüş koca kızolmuş sanki daha dün konuşuyorduk vay be ortaya çıktılar bile :nazar:

Gerçekten öyle karnımızdayken muhabbet ederdik şimdi kocaman oldular :))) Diğer arkadaşlar 2 ci bebişlere geçmiş  :k06: :k06: :k06:
onlar pek cesur bacım. ben şuan almıyım :amin: :-ooo :-ooo

Valla öyleler belki de ben peş peşe 2 kez hamilelik yaşladım diye cesaret edemiyorum ama Almiş hala bebek geliyor bana, biraz oda yaşasın bebekliğini ondan sonra Rabbim nasip ederse inş.  :amin: :amin:
78
Bebeğimi Kaybettim :( / Ynt: Sessiz düşük
17 Mayıs , 2013, 22:50:37
Çok üzücü bir durum geçmiş olsun. Verende Rabbim alanda... Kendinizi hazır hissettiğiniz de umarım sağlıkla gelir bebişiniz....  :amin:
79
Doğum / Ynt: Çatı Muayenesi
17 Mayıs , 2013, 22:38:15
Alıntı yapılan: elfo - 12 Mayıs , 2013, 00:57:33
Allah kolaylık versin canım. durumunu bize bildir fırsat buldukça.
benim doktorum detaylı bakıyor. 32. haftadan beri kafa çapı hep 2 hafta felan öndeydi. şimdiye kadar hiç yorum yapmamıştı. 38+0 da 40+5 lik kafayı görünce bi sonraki muayenenizde 41 hafta doldurmuş olursa kafa çapı, sezeryan öneririm aksi taktirde riske atmış oluruz dedi. adam beni normal doğuma ısındırmıştı bi aralar çok korkuyordum normalden.
doğumu beraber yapamayacaz özel çalıştığı için sağlık bakanlığından sorun çıkmış. önceden oysaki anlaşmıştık beraber yapacaz diye. yani sezeryan önerecek olursa hiçbir menfaati olmayacak. hakkımızda hayırlısı olsun. bebeğim de ben de sağlıkla çıkayım da o hastaneden zaten doğumum yeterince normal olmuş demektir.

Arkadaşım bebeğinin kafası olduğundan daha büyükse zaten nasıl normal doğum öneriyorlar ki anlamadım? Allah korusun normal doğum sırasında kafa çapından ötürü çıkamaz sıkışır ve havasız kalırsa sıkıntı bence. Asla yüreğini daraltmak istemiyorum ama doktorların yanlış yönlendirmesinden ötürü olanları biliyorum. En iyisini sen düşünüp karar vereceksin. Umarım Rabbim yardımcı olur ne şekilde doğum yaparsan hayırlısı ile olur.  :amin: :amin: :amin:
80
Kesinlikle uygun fiyatlı bir özel hastane tavsiye ederim...Tabi ki bunun yanın da gittiğiniz doktorunda iyi olması önemli. Bir çok devlet hastanesinde tam donanım olmadığından ötürü bebekte problem olduğu zaman müdahale edemeyip özel hastanelere veya büyük şehirlerdeki çok donanımlı devlet hastanelerine gönderiyorlar.Benim başıma geldi biliyorum....
81
Selamlar, bende sezeryan olalı 22 ay oldu fakat kızım çokta kilolu doğmadığı için hep acaba normal doğumu kolay yapabilir miydim diye düşünmeden edemiyorum... Bende 3 yıl geçtikten sonra normal doğum yapılabileceğine dair çok şey duydum ve okudum. Bence kendinizi hazır hissediyorsanız ve muayeleriniz sonucu doktorunuz onay verirse neden olmasın. Hakkınızda hayırlısı olsun  :amin: :amin:
82
Alıntı yapılan: Balböceği - 17 Mayıs , 2013, 12:28:40
Bende ilk fotoya bayıldım hatta çerçevelerime as duvara Allah nazardan saklasın  :nazar:

Teşekkürler Edacım beimde favori resmim  :occasion5: :occasion5:
83
Alıntı yapılan: asya81 - 17 Mayıs , 2013, 00:19:10
:-ooo :-ooo :nazar:maşallah nede çabuk büyümüş koca kızolmuş sanki daha dün konuşuyorduk vay be ortaya çıktılar bile :nazar:

Gerçekten öyle karnımızdayken muhabbet ederdik şimdi kocaman oldular :))) Diğer arkadaşlar 2 ci bebişlere geçmiş  :k06: :k06: :k06:
84
Teşekkür ederiz kızlar, Almiş sizi kocaman öpüyor   :opucuk:
85
Alıntı yapılan: °º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º° - 15 Mayıs , 2013, 23:38:57
masallah ya kocaman kiz olmus  :nazar: :nazar: :nazar: :love7: zaman nasil su gibi geciyo daha sanki yeni hamileydinde sohbet ederdik gibi  :k06: :k06: :k06: ikinciyi ne zaman düsünüyon cnm  :icon_scratch: bu arada yeni nikim benim gül  :laughing7: :opucuk:

Bende nick değiştiren kimseyi tanıyamadım :))) birden çok yabancı geldi burası. Eeeee tabi baya ara verince insan :) Büyüdü valla teyzesi 22 aylık olduk henüz kardeş düşünmüyorum bence daha erken gibi geliyor...Allah nasip ederse 3 yaşına girdiği zaman düşünüyorum. Bu işler birazda kısmet öncesinde kazayla falan olursa  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
86
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
16 Mayıs , 2013, 17:40:59
Ben 2 gün önce selam vermiştim kimse görmedi sanırım  :suclu: :suclu: :suclu:

HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK DUALARI GERÇEK OLSUN  :amin: :amin: :amin:
87
Yaşasın Hamileyim :) / Ynt: kan tahlili
14 Mayıs , 2013, 23:34:44
Benim sizinki gibi olmuştu... Adetimden 1 hafta geçmesine rağmen ne evde yaptığım nede kan tahlilinde çıkmadı 1,20 falan çıkmıştı. Sonra doktor adet olamadığım için söktürücü vermişti ama ben kullanmamıştım. 1 hafta daha bekledim ve olmayınca kan testini tekrarladım 29 larda falan çıktı hamileydim ama geç döllenme olduğu için kanda bile çok yavaş yükseliyordu.Umarım hamişsinizdir. Hayırlısı olsun  :amin:
88
Öncelikle aramıza hoşgeldin, umarım hayırlısı ile tez zamanda çocuk sahibi olursun...
Testte ilk çizginin koyu ikinci çizginin silik veya koyu çıkması durumunda hamile oluyorsun.1 hafta geçmesine rapmen testte silikse geç döllenme olmuş olabilir. Benim öyle olduğu için kan tahlilinde bile değerlerim çok düşük çıkmmıştı. Umarım hamişsindir hayırlı haberlerini bekliyoruz....  :amin:
89
YAZ ANNELERİ BEN GERİ GELDİM HAYDİN SİZDE GELİN :))) ÇOĞUNUZLA FACEDEYİZ AMA OLSUN ESKİYİ YAD EDELİM  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
90
Çok güzel bir haber şükür... Sağlıkla gelsin meleği, gelen melek geçen giden acıları unutturuyor...  :nazar: