28 Nisan , 2024, 11:07:28

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Shadowqueen

122
SELAMLAR BAYANLAR, UZUN BİR SÜREDEN SONRA ALMİŞ ARANIZA DÖNDÜ  :k06:









:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
123
Hayırlı şafaklar bayanlar  :love9:
124
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 28 Şubat , 2012, 14:46:26
Alıntı yapılan: Shadowqueen - 28 Şubat , 2012, 14:32:11
Canım benim geç oldu ama affına sığınıyorum. Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.  :nazar: Sizi kocaman öpüyorum
canım ya ne affı yoktun ne zamandır iyisiniz değil mi kızınla...
aminnn inş.  :amin: :opucuk:

İyiyiz canım sağolasın, diş sıkıntımız çok var onunla uğraşıyoruz. Kanguru gibi olduk benden başkasına gitmiyor bensiz durmuyor  ??? Annemin sağlık problemleri ile uğraşıyoruz derken pek bişi yapamıyorum. Seni ve minnoşu çok öpüyorum canım benim
125
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inş.  :amin:
126
Sümeyracım baya geç kalmışım ama, hayırlı uğurlu olsun paşamız. Sağlıkla büyüsün inş. bol sütlü günler sizin olsun  :amin:
127
Hayırlı olsun,Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin  :amin:
128
Hayırlı olsun canancım sağlıkla büyüsün meleğin   :amin:
129
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inş. bebeğini  :nazar:
130
Canım ben foruma girmeyeli o kadar çok oluyormuş ki, zaman çabucak geçmiş gibi geliyor hepiniz doğum yapmışsınız.Hayırlı olsun tatlım Rabbim evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Herşey gönlünüzce olsun öpüyorum çok  :love9:
131
Canım gözün aydın sağlıkla büyüt paşanı inş. Öpüyorum sizi  :nazar:
132
Yasemincim hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı büyüsün prenses. Umarım herşey gönlünüzce olur. Sizi kucaklıyorum  :love9: :love9:
133
Canım benim geç oldu ama affına sığınıyorum. Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.  :nazar: Sizi kocaman öpüyorum
134
Maşallah benim kuzuma, canım doğdu da büyüdü paşa vallahi. Ben pek giremiyorum ama aklım hep sizlerde.Kocaman öp benim için,kıyabilirsen azıcık mıncır  :k06: . Sizi kucaklıyorum  :love9:
135
KIZLAR BAYILDIM HEPİNİZİN MELEKLERİNE, MAŞALLAH BÜYÜMÜŞLER ABLA VE ABİ OLMUŞLAR. RABBİM SAĞLIKLA BAĞIŞLASIN ONLARI. HEPSİNİN TONTON NANAKLARINDAN VE GIDILARINDAN ÖPÜYORUM  :k06: :k06: