Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Pınar86

21
Yüz ve Cilt Bakımı / Kıl Batması:) Help!
24 Temmuz , 2010, 14:48:12
Kızlar yardııımm :)

Ya benim bacaklarımın alt kısmında cok fena kıl batması mevcut, şimdi yaz geldi kısa şeyler giyerken rahatsız oluyorum bacaklarım kötü görünüyor bir ara topuk taşı iyi dediler her banyo yaparken kullandım ama faydasını görmedim  :-\ hep leke leke bacaklarım bazen sıkıyorum içinde kıllar çıkıyor ama bu sefer iz kalıyor, bacaklar için peeling falan duymuştum ama bir türlü bulamadım ne iyidir nasıl olur?

aranızda benimle aynı problemi yaşayan varmı ve cözüm bulan? yardımcı olursanız cok sevinirim benim için büyük bir problem bu?
22
Kızlar karnımda acayip şekilde çatlak çıktı ve halada çıkmaya devam ediyor aynaya bakınca görüyorum acayipte kaşınıyor bugün doktorumla randevum vardı onada söyledim bir krem ismi verdi ama cok pahalı dedi daha nete bakmadım bakıp araştırıcam hem kaşınmayı önlüyor hemde biraz daha iyileşmesini saglıyor dedi.  kırmızılık gecer dedi ama beyaz çizgiler kalır dedi benim bildiğim kırmızıyken tedavi kolaymış siz neler yaptınız?
23
Merhabalar kızlar ben Allah izin verirse Haziran sonu gibi doğum yapıcam:)
gebelikte en cok özendiğim ve hoşuma giden şey hastanede kurdela takmak şimdiye kadar hep kırmızı takılır bilirdim son zamanlarda bir kaç kişiden erkeklerde mavi, kızlarda kırmızı takılır diyorlar. bende hep kırmızı takmak isterdim şimdi oğlum olacak mavi diyolar, benim bildiğim kırmızı kurdela lohusaya al basmasın ve adettendir diye duydum yanlışmı sizce?
Kırmızı taksam ne olur ki illa mavi olması mı lazım? taç şeklinde kurdela istiyorum fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız?
24
Kızlar pazartesi günü doktorumdan ocean plus adlı bir balık yagı kapsulu aldım ve gaz için çigneme tabletide aldım kullandığımdan beri migdem cok kötü hem igrenç bir şekilde balık kokuyor ve her yediğim agzımda gibi her an kusacak gibiyim dün doktorumu aradım gaz ilacını kullanma dedi tek kullan dedi ama ben korkuyorum migdem cok kötü oluyor ya aranızda sadece balık yagı kullanıpta yan etkilerini gören varmı ya bana bilgi verirmisiniz? kullanmayıda cok istiyorum çünkü balık kokusundan migdem bulanıyor yiyemiyorum bebeğimin gelişimi için kullanmam gerekli lütfen cevaplarınızı bekliyorum.
25
Kızlar 10 gün sonra tam 4  aylık hamile olucam... Sag kalçamda acayip bir agrı var sanki felç oluyorum agrı basladığı zaman ayagımın üstüne basamıyorum gecen dışarı çıktım daha cıkalı cok yeni oldu birden inme geldi eşim beni zor eve getirdi... ayakta falan kalınca cok agrıyor hiç temizlik falanda yapamıyorum süpürünce bile agrıyor nerdeyse aglıycam cok tuttuğu zaman sol kalçamada vuruyor az önce doktorumu aradım minoset ve magnezyum kullan dedi asistanı dokturum öyle demiş hastası varmış kendi çıkamadı tele nedense güvenemedim korktum :S aranızda bu sorunları yaşayan varmı acaba sırf hamileliklemi ilgili birşey?
26
Kızlar merhaba ben burda çatlaklar için öyle konulara bakarken aranızda bazılarınız kayısı çekirdeği yağından söz etmiş o gün hemen eşime aldırdım, ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum kullananlar nasıl kullandıklarını bana tarif edebilirler mi?
27
Arkadaşlar dün doktorum isteğiyle 5 tane falan test yaptırdım 4 tüp kan verdim ve idrar verdim... devlette yaptırdım testlerimi çünkü özelde yapsam para isterlerdi bende sigortamı sadece testlerimde kullanmaya karar verdim ve sonuç olarak şimdi tekrar devlet hastanesine gitmemek için sonuçlarıma netten baktım hiç birşey anlamadım valla sonuçları bilgisayar çıktısı olarak kendi doktoruma götüreceğim ama size sormak istediğim şey bütün yazılan testlerin yanında rakamlar var sadece hemogram testimin yanı boş sadece * var ne anlama geliyor bu ya çıkmamış anlamınamı geliyor aranızda yaptıran varmı? beni bilgilendirirmisiniz?
28
 :crybaby2:  Arkadaşlar cok kötüyüm ben ya yaklaşık 9 haftalık gibi hamileyim şu son günlere kadar mide bulantılarım cok fazlaydı ama Allah'a şükür bir kaç gündür biraz azaldı ama agız tadım hiç yok yediğim bir şeyden tat alamıyorum agzımda sürekli bir acı tat, metal tadı, aşıgı tükürük salgısı var :( canım hiç bir yemek istemiyor bazen sırf agzımın tadı düzelsin diye bir kaç lokma yemek yiyorum ama 5 dakika sonra agzı sorunlar başlıyor midem sanki bomboş guruldayacak gibi ama canım su bile içmek istemiyor bozagımda sürekli kuruluk nerdeyse isyan edicem ya yemek yeme alışkanlığımı nerdeyse silmek istiyorum sevdiğim yemekleri yiyemiyorum bazen yiyesim gelse bile kusuyorum :( napıcam ben ya nasıl gecer bunlar hayatımdan bıktım artık zevk almıyorum birşeyden akşamları inanın aglayacak duruma geliyor bir bebek yapmak bu kadarmı zor ya :( bayramdan sonra doktoruma gidicem bunun için bir çare bulunması lazım yoksa psikolojim bozulacak kendime cok sıkıntı yapıyorum birde bende reflü vardı gecmişti ama hamile olunca tekrar başladı sizce doktorum bir çare bulabilirmi cok acamiyim ilk hamileliğim lütfen yardımcı olun... başından  böyle sıkıntılar gecen oldumu?
29
4 yıllık evliyim 4 yılın sonunda korunmayı bıraktık hamile kaldım ama düşükle sonlardı olsun hayırlısı olsun... Doktorum 3 ay korunmamı istedi iyikide istemiş kendime geldim ve 4 ayda korunmayı bıraktık şimdi hamileyim Allah'ıma şükürler olsun bana tekrar annelik nasip etti... :) Düşügümden hemen sonra oldu :) netteki hesaplamalara göre 5 hafta 3 günlük hamişim... idrar testi yaptım akşam ikiside tam çıktı :) haftaya doktoruma gitmeye başlıycam tam 6 haftalık olmasını bekliycem :) kesem o zaman görünür :) Allah'ım bu mutlululuğuu  herkese yaşatsın :)
30
Anne Olmak İstiyorum / Düşük sonrası?
14 Ekim , 2009, 13:43:07
Arkadaşlar ben gecen mayısta 7 haftalık bir düşük yaptım... bu ay korunmayı bıraktık ve şuan adetime 10 gün falan var ama bende hiç bir belirti yok erkenmi bilmiyorum ama işte merak :S gecen hamileliğimde göğüslerim agrıyordu migdem bulanıyordu kasıklarımda sancı vardı ama bu seferkinde hiç yok. Aranızda hiç belirtisi olmadan hamile kalan varmı? kendimi ümitlendirmek istemem ama kasıklarımda bir kaç hareket hissediyorum ama ben düşügümden sonra bu hareketlere benzer  hareketleri hep  yaşadım o yüzden hamilelik belirtisi diye adını koyamıyorum adetime 10 gün var sizce daha erkenmi beni şimdiden heyecan sardı? lütfen bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız?  :icon_scratch:
31
Anne Olmak İstiyorum / Düşük Yaptım... ?
29 Temmuz , 2009, 19:46:47
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm... Kan yoluyla düştü... Doktorum tekrar hamile kalabilmem için saglıklı acıdan 3 ay beklememi istedi yumurtalıklarımın dinlenmesi için... Bende doğru olduğu sonucuna vardım düşükten sonra eşimle ilişkiye girmekten bile korktum çünkü kasıklarım cok agrıyordu... doktorum bana ara ara kanaman olabilir dedi ve doğru çıktı adetim bittikten sonra ve başlamadan önce lekelenmeler oldu en son bu ay baya geldi şansa temizlenip tatile gitmiştim tatilde başladı kesilir sandım kesilmedi ve dahada arttı doktorumu aradım bana orga metril diye bir kesici verdi onu kullandım ve agrı kesici aldım... şuandada normal bir şekilde adet görüyorum hala sol kasığıma ara ara kasılma giriyor sanki çekiliyor... Aranızda bunu yaşayan varmı ilk düşügüm tecrübesizim tekrar bebek istediğiimde sorun olur mu? Yardımlarınızı bekliyorum...
32
Kızlar az önce hastaneden geldim... kan testi sonucumu aldım sonuç pozitif ultrasonla alttan baktı şuan bişey görünmüyormuş... 1 hafta sonra tekrar muayene olmaya gidicem... İnşallah hayırlısı ile belli olur... :) Darısı tüm isteyenlerin başına... :)
33
Arkadaşlar adetim 5 gün falan gecikti iki kere test yaptım ikisindede ikincisi silik çıktı... cuma günü kan testi yaptırdım pazartesi 10.30dan sonra sonuçları alıcam acayip migde bulantılarım var yemek kokulara beni tiksindiriyor kuru kuru öksürmeye başladım... hiç bir adet agrımda yok ama az önce tuvalete gittiğimde günlük kullandığım petimde kahverengi gibi kanama olmuş görünce moralim cok bozuldu nedir sizce bu? cok korktum benim adetim hiç gecikmezdi cok sıkıntılar gectim moralim cok bozuk olduğu zamanlar oldu ama hiç bir zaman adetimin günü gecmezdi şimdi cocuk istedikten sonra bu ilk ayım adetim gecikti 5 gün gecikti... bu kan neyin nesi :S

bir yerde okumuştum yerleşme kanaması olur demişlerdi doğrumu bu yardım edin aranızda yaşayan varmı? cok üzgünüm ya :( :dontknow:
34
Arkadaşlar şimdi ben en son 13 nisanda adet oldum 19da bittim... Netten baktım yumurtlamam dönemim 20 nisan 25 nisan arası yazıyordu ona göre ilişkiye girdik... sonrada olacağını düşünüpte değilde öylesine ilişkiye girdik eşimle oda gecen haftaydı yani boşalma oldu... şimdi ben doğru tarihlerdemi çalıştım... şimdi adetime 9 gün gibi birşey var haftaya olmam gerekiyor pek tecrubem yok yardımlarınızı bekliyorum... şimdi bebek için ilişkiye girmedik yani boşalmadan söz ediyorum adetimi bekliyorum doğrumu yapıyorum sizce?
35
Arkadaşlar bende sürekli gaz problemi var yediklerim sanki inmiyor aşagı bana sürekli şişkinlik yapıyor... Daha önce bitki çaylarından yemek sonra adlı bir çay kullanmıştım... Gercekten cok rahatlatıyor... Tuvaletinizi yaparken anlıyorsunuz bunu... Ve asıl konum şuan anne olmak istiyorum gebeliğe bir engeli olurmu? aranızda hiç kullanan varmı?