Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - BurcuÇ

1
hayırlı olsun kızlar ben daha yumos buytuyorum  :icon_pale:
2
Gözün aydın canım, arkadasımında 3 düşükten sonra iğnelerle 5 yıl sonra oldu cocugu ..
3
Serap arakadasımın 2 yumosu döllendir 1i kalıtelı die 1 transfer yapıldı sımdı hamıle kuzum gonlunu ferah tut ya benım gıbı hıc yumosun olmasaydı
4
Canım bende eşimde cok kılo almıstıkk .. Onunda sperm sayısı 20 milyondu keçi boynuzu kullandırdım taze ama kaynattım ıcırttım en son giitmizde 88 milyondu hala bebişimzi yok gerçi ama deneyın
5
Serapcım toplandımı yumoslarınn...

Kızlar ben cok kılo almıstım asıla dönemınde  5 aşıla ığneler maf ettmıstı benım ve devlete gidiyordum...

Betüş varya mavish hani onun ısrarıyla özele gittim daha dogrusu gidicem başladım ilk tüp bebek tedavim iptal olunca cok uzuldum ara verdim bu arada 15 kilo verdim şimdi özelde tekrardan başlıyorum maddi durum sıkışık oldugu bi dönemimdeyım ama yınede başlıyorum bilmiyorumm şuanda ne heycanlıyım ne baska hep olumsuzluk benı çökertti..

İstanbul Tüp bebek Merkezi emre beye başlıyorum.. Doktorum cok ıyı cok sukur Bana biz elimizden gelenin en iyisini yapıcam arkamıza yaslanıp RABBİMİZe el açıcaz dedi  :y25: sağolsun... İğnelerim cok tuttu bulamadımda elınde fazla olan bi öncekinde yumurtam buyumedıgı ıcın defalarca ıgne aldırdılar umarım bukez iğnelerım artarda ben ıhtıyacı olan bırısıne verırımmm.. Buraya yazmak ve negatıf sonuc benı yoruyor oyuzden pek gırmıyorum bu kez nasıl olucak bilmiyorum.. Çok Dua edın bana olurmu  :y25:
6
Serap benımde sorunum o Klomenle yurmutam vardı saon asılma ve tupte ıgneye basladım yumurtam olmadı  :icon_pale:
7
Dogru canım , diğer formlara yenı uye olmak ısteemedım :)
8
Anladım canım 1 gonoldta kaç gunluk doz var, benım ılk denememde okadar ıgne kullandım kı yumurtamın buyumemesıne doktor bıle şaşırmıstı  :y25:
9
Serapcım İğnelerin ne kadar tuttu
10
Kızlar merhaba;

Tüp bebek öncesi Elinde tedavi sonucu iğnesi olan yada olanı tanıyan birileri var mı *
11
Sölicek çok sözüm var ama düğüm düğümüm nafile  :crybaby2:
12
Diliyorum ve umuyorum :y25: :y25: :y25:

En çokta nazarım değmesin diye ettiğim dualarımdır  :y25: :y25: :y25:
13
Bölge müdürüne gerek yok canım o ileticek o ürünler garantili sana yollıyacak kapağı
14
Serapcım bende öyle pko ve sebepsiz intf. 5 aşılama 1 tüp bebek yumurta olusmadıgından onda ama iptali ama hıc br doktorum bana genetık test demedı test hakkında ne bılgın var doktorun ne dedı
15
Canım aldıgın kısıye ulabilicek durumdamısın ? siparişi veren arkadaş yenisi temin eder size :) Detayşı bilgi için geliceğim arkaadşlar  http://www.tupperware.com.tr/ goncacnım burdan bı bak ihtiyacın olan birşey varmı bende fiyat uygunlugu olucak..