26 Nisan , 2024, 11:02:35

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - d3m37

1
Hemşeriler :) / Ynt: Sivaslı Bebek Anneleri...
13 Aralık , 2011, 01:08:10
slm bende demet memnun oldummm deryacım
2
allah kımsenın basına vermesın kıslar ınanın cok zor ben bıle ogrenelı 4 sene oldu kadın hep ıcıne atmış :(
3
Alıntı yapılan: derbeder - 17 Ekim , 2011, 10:29:26
Alıntı yapılan: d3m37 - 17 Ekim , 2011, 02:36:20
görümce derdım yok  kaynanamdanda cok derdım yok arasıra satasmalar ıyıdır kadın kaynım var kardesım gıbı sakalasırız oper benı sarılır sureklı topek kız der 2 yas var aramızda kaynatam sekeeerrrrrrrrr sekerrrrrrrrrrr adam dır kızım  kılo ver der bır gıydıgını bırdaha gıydırmem sana der muhasebecı esnafları hep tanır kuafor tanıdıgıyla konusmus gelın dogum yaptı kendını toplasın demıs kızım gel kuafore goturuyum dedı kendıne gel sacımı kestırdı tutumus kasını alın dıyor sonra perma yaptırdı baya ıyı gelmıstı dogum sonrası ıcın bana oje alır begenırse tava falan alır almayı ck sever ne gecse elıne alır sarılır oper bambaskadır tatıle gıttık harclık koydu 200 tl her bayram eşime bana kızıma 100 er lıra verır gecen bayram ykm den 3 kazak aldı ne begensem al kızım dıyor adam fondeten ruj oje carsıya cıksak begen al der bak bu guzelmıs der bakımı cok sevıyorr cokk kendı babamdan gormedıgım ılgıyı sevgıyı gördum sıkısmıstım bılerzık bozdurdu mm babama(k.b) soledım gıtmıs hemen almıs adam karısından ıcın falan duymasın dıyor ... yerı geldıgı zaman eşimden ıcın bıle soleme dıyor alısverıs yapar getırı annen duymasın der adam bambaska ya allah tuttugunu atın etsin her yerde de soylerım kayınpederımı cok severım dıye kaynanamda cok bozuluyor buna tamam senıde sevıyorum ama babamın yerı bambaska dıyorum .... bende .... öz babam bır yana k.p bır yanan .... öz babamdan öteeeeeeeee .....
wowki ne wow  :nazar: Allah nazarlardan saklasin, kayinvalideni takma valla seker gibi kayinbaban varmis gercekten. tum kayinpederlere ornek olsun  :ehi: :ehi:
inşallah cnm
4
eşimde kızımda cok kıymetlı amma yavrumun yerı bambaska bende ....
5
1 kasık su yetmez okyanusun ortasında boguyumkı rahatlıyımmm
6
ikisinede yakın olmak ıstemem orta yerde oluyum
8
izlemedık izlemeyizde biz kendi fılmımızın basrol oyuncularıyız yonetmen kocam kameraman kocam :)
9
Alıntı yapılan: ✿گสЯเ_ќĮż✿ - 09 Ocak , 2010, 11:44:52
BİZ ZATEN FİLMİ KENDİMİZ YAZIP KENDİMİZ OYNUYOZ.ŞÜKUFEDE İZLİYO ( BU ARAD ŞUKUFE BENİM KUŞUMUN ADI) :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
şukufe hayvanı kalpten götürmeyın yazık yaaa  :toothy10:  :toothy10: barı eş alın biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar....
10
İlişkiler / Ynt: Cinsel görevden kaçmak !
17 Ekim , 2011, 04:19:35
evlılıgım boyunca 1 kere reddettım yeni evliyiz  dedem vefat etti 1 ay falan olmustu ne kadar yok desemde fayda etmedı zaten
11
benım eşimde evlendıgımızde 72 kıloydu garıbım sımdı 86 kılo cok ıyı oldu valla ama yınede az daha alsa ıyı olur boy 1.88 kılo gostermııyorkı adam  :honk:
12
yemek konusunda pek zorllanmıyorum yesıl fasulye ıspanak ve pırasa bunları hayatta agzına surmez eşim genelde et agırlıklı yemeklerimi begenır ama yenı evlıyken pızza deneyımım olmustu tarıfte altını bol unlayın yazıyordu bende mubarek unu aktarmısımkı offffffffffff 5 cm kalınlıgında pızzaların altı un yenmıyorkı :) ama sımdı herkeze pizzayı cok guzel yaptıgımı soyluyor hazırlardanda guzel oluyormus :)
13
eşime ait oldugum an
evlendıgımız an
hamıle oldugumu ogrendıgım an
ve kuzumu kucagıma aldıgım an
14
aşkkk evliligi ..............


kaynanam ne kadar severek evlenenler bosanıyor mutlu olamıyor desede bız ona ınat 5 yıldır evlıyız ve mutluyuzallahım bozmasınnnn ....
15
bir cafede öpüştük sarılarak arada kolonlar vardı farklı masadaydık arkadaslar hadı gıdeım dıyordu bız tamam  5 dk daha dıyorduk :)