Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - angelesk

1
ARKADAŞLAR DOĞAL VE SAĞLIKLI ÜRÜNLER KULLANMAK İSTİYORSANIZ MUTLAKA PROPANIN ÜRÜNLERİNİ DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM. İLK OLARAK BEN BULAŞIK DETERJANI İLE BAŞLADIM VE SONUÇ ÇOK GÜZEL, BULAŞIKLARIMI YIKARKEN ARTIK ÇAMAŞIR SUYU KULLANMIYORUM NE YUMURTA NE ET KOKUSU HİÇ BİRİNDEN ESER BIRAKMIYOR VE ELLERİNİZ YUMUŞACIK...ASPİRATÖR VE OCAK İÇİN OFA TEMİZLEYİCİSİ İNANILMAZ BİRAZ SIKIN VE BEKLEYİN TEMİZLİK BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI. DENEYİNCE BU ÜRÜNLERDEN VAZGEÇEMEYECEKSİNİZ.
5
Hemşeriler :) / Ynt: ESKISEHIRLI YOK MU???
01 Mayıs , 2012, 12:57:41
selam kızlar, bende eskişehirliyim cuma günü hamile olduğumu öğrendim, onvak hastanesine gidiyorum. aranızda orada doğum yapan var mı? ya da hastane hakkında bilgisi olan var mı ?
6
arkadaşlar aşağıda bulunan linklerden ürünlerime ulaşabilirsiniz.
7
Alıntı yapılan: Gülümse_01 - 28 Nisan , 2012, 02:12:31
merhaba arkadaşlar, forumunuzu 2 haftadır takip ediyorum ve çok beğendim sonundada üye oldum.
Ben 25 yaşındayım 3.5 yıldır evliyim ve daha yeni bu ay çocuk düşünmeye başladık. Benim bir sorum olacaktı  adetime daha 11 gün var, hamilelik için belirtiler belli olurmu bu kadar erken? biraz yorgunluğum var birde arada kasıklarıma ağrı giriyor, ayrıca yumurtalıklarım ağrıyor gibi hissediyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum,kimseylede paylaşamıyorum.

canım merhaba, bende daha dün hamile olduğumu öğrendim. belirtilerimi sizinle paylaşmak isterim. 10 gündür aşırı derecede kasık ağrım ve şişkinliğim var ama adet günümkünden biraz daha fazla hissedilir deerecede oldu.Göğüslerime dokunamadım yani birşey deyse dahi sızlıyordu. Benim adet günümden 3 gün önce agrılarım başladı ama tabi bu döllenmenin ne zaman olduğuna bağlı
8
yakın zamand onlarıda eklerim
15
slm canım, resime dikkatli bakıldığında silik olsada ikinci çizgide görünüyor. İnşallah hamilesindir.