Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Ardaömür(Arzu)

1
Hep fotoğraflardaki gibi gülersiniz inşallah  :nazar:
İyi akşamlar kalabalık ailenle arkadaşım
2
Meltem sende çok iyi görünüyorsun  :nazar:  :nazar:   :nazar:   :nazar:
3
ay bu sıpa çok güzel
4
Meltem bebeğimiz hayırlı olsun güle güle büyütün.Ne kadar güzeldir şimdi o.  :love7:  :love7:  :love7: Çok sevindim.
Aylar sonra bi bakıyım çıkıyım dedim mutlu haberi okudum.
Arkadaşlar ne güzel hala buradasınız benimki çokmu yaramaz ne nefes aldırmıyor bana ara ara gireyim bakayım diyorum ama yok.
Bütün bebekleri öpüyorum.Burda istediğimde birilerini bulmak ve böyle güzel haberleri almak çok güzel.
Her kes kendine iyi baksın  :k06:
5
KIZLAR VE GÜZEL BEBEKLERİ MERHABA
İş yoğunluğu yüzünden uzun süredir giremiyordum.Sizleri çok merak ediyorum bayram sonrası dogum günümüzüde atlatalım biraz rahatlayacağım.
Yazılanları tabiki okuyamadım 2 aydır yoktum herhalde.  Meltemcim resimlerinizi gördüm son sayfada olduğu için ne kadar büyümüş hamilelik nasıl gidiyor. Hepsini çok merak ediyorum kimbilir neler yapıyorlardır artık.
Arda iyice yaramazlaştı yürüyor hatta koşturuyor uykusuzluk aynı sağlığı iyi bense muhteşemim kendimi çok iyi hissediyorum.
Bütün bebeklerimi tek tek öpüyorum (geçekten çok merak ediyorum hepsini)
HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN
6
Siz iki güzel yavru yanınızdan hiç bir zaman ayrılmayacağım ve sizi her zaman çok seveceğim  :k06:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
7
Mayon çok yakışmıştı.Havuzunda oynadın oynadın çokda güzel uyudun  :aferin:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
8
Abinlede çok eğlendiniz denizide çok sevdin ve şaşırtıcı şekilde yemek yedin  :flowers:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
9
Canım bebeğim ilk tatilin o kadar güzel geçtiki

[eklenti yönetici tarafından silindi]
10
Biz geldik nihayet
Tatil gerçekten tatildi çok dinlendim. Arda halinden çok memnundu.Denize bayıldı hatta çıkmak bile istemedi.Bide şişme havuzlardan aldım ondada çok güzel oynadı yoruldu ve uyudu ve iştahı çok iyiydi.Yani beni çok şaşırttı orayamı taşınsak ne.
Tek şikayetim her taraf üstsüz doluydu meme görmekten kusacaktım artık.Her sene gideriz tatile birkaç tane plajda olurdu ama otelde pek olmazdı.Bu sefer havuzunun başı üstsüz doluydu ya.Tabiki Can oğlumda çok meraklıydı.Ama bu sene oğlumun peşindende kızlar ayrılmadılar.Çok büyütmüşüm Canı çok herhalde iyi birşeydir bilemiyorum oda daha dün gibi yürüdü konuştu diyorduk şimdiiiiii.
Ayşegül Ardada diş çıkarırken öyle şeyler olmamıştı ama unutmamalıyızki her çocuk birbirinden çok farklı öpüyorum kara oğlanı
Gonca Eylül çok tatlı çıkmış oyuncağıda çok güzel  :nazar:
Selimede kocaman  :nazar: gerçekte çok büyümüş
Aslıcım doğum günün kutlu olsun  :k06:
Zehracım Ravzayada :nazar: çok güzel çıkmış resimlerinde
Atladığım varsa kusura bakmayın yol yorgunuyum ve tatil dönüşü kargaşasını hala atamadım üstümden.
Bütün bebekleri öpüyorum
Arda artık iyice emeklemeyi tutunup kalkmayı ve sıralamayı ilerletti başedemez durumdayım heryer tehlike dolu




[eklenti yönetici tarafından silindi]
11
Ayşegül çok sevindim  hayırlı olsun dişleriniz gelir gelmez ne güzel bir haber aldım böyle.
:k06:
Yazdıklarımın hepsi gitti bir sürü fotoda koymuştum gıcık oldum ya şimdi işim çok gene gelcem ancak akşam üstü öptüm bebişlerinizi
12
Teşekkür ederim kızlar Arda bu gün daha iyi.
Deterjan konusuna gelinca bilmiyorum dedim ya dr çok gıcıktı.Hacı şakir toz sabun ve çok az bingo soft yumuşatıcı kullandım hep hiç değiştirmedim ve kesinlikle her zaman ütüledim çamaşırlarını.İlk defa bir dr bu kadar para verdiğime üzüldüm.Bizim kendi dr da gıcık olduğunu söylemişti ama bilgi konusunda iyi demişti.Gerçi verdiği ilaçla o egzama hemen geçti ama bilmiş bilmiş tatilde ne işiniz var demedimi üstüne atlayasım geldi yani bu kadar itici bir tip olamaz.
Ardanın kendi dr nestlenin 8 tahıllısını ve sebzeli pİrinçlisini verdi(kavanoz mama yemediği için)otelin yemeklerinden vermeyeceğim sadece diet yemeklerinden yani sebze haşlamalarından karıştırıp verebilirsin dedi.
Bu ay lezzet duygusu geliştiğinden çok ama çok az tuz ve şeker ilave edebilirsin dedi.
Köfte,balık,makarna,pilava başladık ama sebzeli pişecekmiş.
Öğün aralarını artık daha çok açacağı için yoğurdu yemekle veya meyveli olarak ver dedi ama yiyorsa zaten sorun yokmuş.
Artık bebek olduğunu bilirlermiş bebeğim derğilerindeki gerçek bebek resimlerini göster ona anlat çok sevinir dedi.Gerçektende bayıldı.
şimdilik bu ayki kontrolümüzden hatırladıklarım bunlar ha birde huzursuz olduğu zaman şu lambayı açan düğmeler varya onlarla oynat hemen huzursuzluğu geçer dedi ve evet buda işe yaradı
13
Eveet başlayalım
Ardanın bogazları çok kötüymüş yaralı anjin olmuş calpol ve fitille ateş düşüreceğiz duruma göre belki peditusta vereceğiz.Sadece 60gr almış 7560gr olmuş boyu 73cm yani yine fenalardayız.Yiyoda niye kilo almaz bilmiyorum.
Kolu için deri hastalıkları uzmanına gönderdi deterjandan olmuş olabiir dedi.Kortizonlu krem verdi 3 gece kullanacağız gündüzleride bolca hametan süreceğim.Doğum lekesi için biliyordum aslında ama bu dr. kalıcı dedi zamanla biraz azalırmış.
Kızlar yine pek bi fenayım zaten tatilde burnumdan gelecek galiba
Güneş kesinlikle yasak  sadece gölgede oturun dedi bu yaştaki çocuklu aileler aslında tatile gitmemeliymiş öyle diyor bu cildiyeci ayyyyy hem 150ytl aldı hemde bir okadar nemruttu gıcık şey
14
 :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:
Maşallah bebeklerimiz muhteşem güzel. Annelerimizde tabiki kim doğurdu bebeklerde doğrulunca böyle doğurulur zaten.
15
Sağol Gonca bugün 2 de randevumuz var dr.da .Diş değil 4 dişimizi çıkardık öbürlerinden haber yok daha.Ateşi bugün yok ama şu kolundaki beni endişelendiriyor çünkü sadece doğum lekesinin üzerinde var başka yerinde yok.
Tatildeyken uykusunu sadece odadamı uyuttun yoksa plajdada uyuttunmu hava çarparmı diye merak ediyorum.Zaten hasta olmaya bayılıyor.