29 Nisan , 2024, 04:57:26

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Deniz-believe

1
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BURCU...ÇOK ÖZÜLDÜM ALLAH ŞİFA VERSİN BACIM.... :'(
2
yani anlamıyorum ben girdiğimde kmseler yok ben garip bi saattemi giriyorum pek anlamadım :honk:
3
aman yarabbim nazın fotosunu gördüm ben yarıldım resmennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :ehi:  :ehi: çokkkkk komik yahuuuuuuuuuuuu :ehi:
4
ya anladığım kadarıyla artık bu foruma yada bu kısma bişiyler yazılmıyo....ne bu anlamadım gittii...........   :honk:
5
bugün herkes izinli sanırım....   :y25:   :'(
6
yok yawwww....o kadar çabuk olamaz...bu kışa isteme yaza belki düğün tabi oda maddiyata bakar...tabi benim için eyüp ün bana evlenme teklifi etmesi bile  güsel mutlu edici....onu çöok seviyorum oda beniiiiiiiiiiiiiiiii    :hieyt:  :muzz:  :nazar:
7
yawwww millet nerde yorum bekliyorum :nazar:
8
teşekkür ederim resmimi beğendiğin için...aslınba ben asıl resmimi koyacağım görün sevdiğimle beni....hatta bu akşam koyyimde sizede süpriz olsun...evlenme teklifini aldım...bana kocaman bi doğum günü hediyesi verdi...insallah en yakın zamanda evlenirizde bizimde bebişlerimiz olur burda paylaşırız...gerçi benimki sizin 2 cilere yetişir..... :) :nazar: allah nazardan saklasın
9
hoşbuldukkkkkk burcu....nasılsın...
artı diğer arkadaşlar hoşbulduk ben pek tanımasamda...ama tanışırız...
burcu benim favorim napıyo 1 yaşı bitti keratanın değilmi 5 mayıstı...doğum günü geç olsada kutlu olsun :))
10
hoşbuldukkkkk :) ay siteye girebilmek için canım çıktı aradım aradım bulamadın en nihayet remziye buldu...oh be..... :-ooo neyse artık bende buradayım sık sık girerim  :basardim: kendimi tekrar hatırlatayım ben nagihanın kardeşi oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm  :muzz: herkese merhabaaaaaaa    :flowers:
12
iyi akşamlar....
kalbimiz yanıyor herşeyden herkezden fazla...   :'(
13
  :k06: :ehi:   seve seve gelirim....ben şimdilik çıkıyorum.çok yorgun ve uykuluyum görüşürüz....iyi geceler....sizleri ve bebişleri öpüyorum.hoşçakalın.
15
fotografları gördüm çok güsel maşallah...yanınıza gelemediğim için üzüldüm fotoları görünce...emiri çok özlemişim yaaaa....ama sevgülüm geldi beni görmeye....1 aydır görüşemiyoduk... :'(