28 Nisan , 2024, 02:50:27

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - sabr

1
Sağlık / medicana hastahanesi
23 Kasım , 2012, 18:16:55
Merhaba arkadaşlar, 1 Hamilelikte oluşan ve 2 hamileliğimde ilerleyen bir işitme kaybım var. Sağ %57 sol%43 Burda bir prof'a gittim. Otoskleroz teşhisi kondu ve ameliyat önerdi. Ama kendisi Stapedektomi amaliyatı yapmadığını başka dr yönlendireceğini söyledi. Mesleğim gereği kulaklar bana çok lazım. Ankara'da Hacettepe'de Levent Senneroğlu diye bir doktor buldum internetten. Kendisi prof ve ilgi alanlarına bu ameliyatı yazmış. Özel muayenesi varmış 250 TL miş. Ve Medicana Hastahane'sinde ameliyatları yapıyormuş. Hastahane nasıl fikriniz var mı? Başka tanıdığını Kbb uzmanı önerir misiniz?Bu hastahanede kaç tl masrafım olur sizce? Fikir verir misiniz?
Oğlumu emzirmeden kesmek zorunda mıyım? Sürekli orda sütümü sağsam ,ameliyat sonrası gelip emzirebilir miyim?Sezaryen sonrası ilaçlarda emziriyordum.
2
oğlumu sünnet yaptıracağım gaziantepde iyi sünnet yapan doktor
3
Kızlar bebişlerimizin boy ve kilolarını burdan yazallım mı ne dersiniz?

ilk yazan ben olayım
bebişlerimiz her ay düzenli kilo alıyorlar mı bakalım Boy kilo takip ölçeği de koyarız sayfaya ne güzel olur.
                                     BOY-KİLO TAKİP TABLOSU
isim               Doğum                        1 aylık                             3 aylık                        6 aylık                    1 yaş   
Sabr             3.660gr-53cm             4.500gr-57cm
4
kocam çaktırmadan zayıfladı :ehi: :ehi: Ben hamişken hiç farketmedim. Hedefi 75 çok az kaldı. Onun yanında anası gibi durmak istemiyorum :'(.74 kiloyum.
Yarın yediklerimi yazarım. çız olanları söleyin.Bebeğim  :binkybaby:25 günlük. ama zayıflamak istiyorum.
5
İçinizde bebeğine yenidoğan sünneti yaptıran var mı? Kaç günlükken yaptırdınız? zor oldu mu? Tavsiye ediyor musunuz?
6
21 martta sezaryenle doğum yaptım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
7
Yaşasın Hamileyim :) / kızlar hamileyim
06 Ağustos , 2011, 14:16:51
bu site bana hep uğurlu geldi ben pko hastasıyım ilk bebişimide bu siteye üye olduğum ay hemen hamile kaldım. Sonra evde internet olmadığı için giremedim kızım şimdi 2 yaşına girmek üzere hiç adewt görmedim ogünden bugüne eşimle kızıma kardeş istedik bu siteyegirdim yine ve girdiğim ay hamile olduğumu öğrendim İnşallah sizede uğur getirir bu site
8
2009 kasımda tedaviyle hamile kaldığım kızıma doğum yaptım. O günden beri bir bile adet olmadım. Zaten bekarkende 8,9 ayda bir oluyordum. Hala emziriyorum. ikinci de mi tedaviyle olacak acaba.
9
Anne Olmak İstiyorum / arkadaşlar merhaba
07 Kasım , 2008, 21:06:26
Ben sabır 23 yaşındayım. rahatsızlığım primer oliganomeri. 3 aydır klomen tedavisi kullanıyorum rabbim hepimizin muradını vers,n ,nş