28 Mart , 2024, 17:24:00

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Emine

181
Üyelere hakaretleri nedeniyle sınırsız uzaklaştırılmıştır
182
Tartışma başlatma ve hakaret nedeniyle 3 uyarı cezası almış 7 gün uzaklaştırma cezası verilmiştir.
183
Çıkan tartışmaya dahil olması ve üyelere hakaretleri nedeniyle 7 gün uzaklaştırma cezası verilmiştir.
184
Mesajlarındaki üyelere ettiği hakaretlerinin boyutundan ve ağırlığından dolayı sınırsız uzaklaştırma cezası verilmiştir.
Sınırsız uzaklaştırma cezası aldığı halde foruma başka bir isimle üye olduğu için sınırsız uzaklaştırılmıştır.
185
Eşimin anneannesi Fatma Koç vefat etti, bugün öğle namazının ardından defnedilecek. Bu mesajı okuyan arkadaşlar ruhuna bir Fatiha okurlarsa sevinirim. Allah razı olsun  :amin:
186


Bu tabloyu hazırlayın.Sağlam bir karton üzerine yapıştırın ve çocuğunuz eline tutuşturun gördüğünüz gibi bu bir periyodik cetvel gibi bir şey.9 kere 7 diye çocuğunuza sorduğunuz zaman iki sayının buluştuğu nokta sonuçtur.(örnek yıldızla işaretli)Bu şekilde bula bula elinde kartla bir kaç gün geçirince öğrenir.Zorlamayın sıkmayın ama bol bol sorun bırakın sayıları kendisi elindeki kartla bulsun bir süre sonra artık sonuçları ezberlemiş olacaktır.Bunun yanı sıra her gün 1 kere ayrı bi matematik defterine tabloyu yazdırın.Yazarken hem göz hem el hemde beyin öğrenir. Kısa zaman sonra tabloyu zorlamadan adı gibi ezberlemiş olur :)
187
http://shedoeshair.blogspot.com/ bu sitede çok hoş modeller var . Kızımın saçı tekrar uzar uzamaz deneyeceğim  ;)
188
1-Forum katılımcıları yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmelidirler. Bunun için forumun "Arama" özelliğini kullanmalıdırlar. Aynı isimli veya aynı tartışmaları içeren konular açılmamalıdır. Konu açılırsa forum yöneticisi konuyu silebilir ya da benzer konularla birleştirebilir.

2-Konu başlığı açarken

"Yardım edin !"
"İmdat"
"Sizce ne yapmalıyım?"
"Allah aşkına okuyun"
"Kimse yokmu"

Tarzında konu başlıklarının açılmaması gerekmektedir.Konu başlığı içeriğinde ne olduğu hakkında bilgi veren şekilde olmalıdır.Belkide yardım istediğiniz konu hakkında bilgi sahibi olan biri başlığı bu şekilde gördüğünden içeriğine bakmayacak ve yardım edemeyecektir.

3-Konu başlığı

"BEBEĞİM KAKASINI YAPAMIYOR"

şeklinde hepsi büyük harften oluşmamalıdır.

"Bebeğim kakasını yapamıyor" şeklinde olmalıdır.

4-Konu başlığı
"İdrar yolu enfeksiyonu oldum napıcaaaaaam"

şeklinde konuşma diliyle olmamalıdır.

"İdrar yolu enfeksiyonu oldum yardımcı olur musunuz?"

şeklinde Türkçe doğru yazım kurallarına uyulmalıdır.

5-Konu başlığı içeriğiyle uygun olmalıdır.O konuya katılım sağlayacak üyeler başlığa uygun şekilde paylaşımda bulunmalı örneğin bebeğiyle ilgili bir sorunundan bahseden annenin açtığı konu başlığı muhabbete çevrilip orada yemek tarifi verilmemelidir.Konu ile gerçekten ilgilenen bir katılımcı kendisine göre gereksiz yazışmaları okumak durumunda kalmamalıdır.Daha önceden tanışan ve sohbet etmek isteyen üyeler bu tip açtıkları konu başlıkları altında sohbet etmelidir.

6- İmla kurallarına dikkat edilmelidir.Yazacağı bir kelimede tereddütü olanlar
http://www.tdk.gov.tr
buradan doğru yazım şekline bakıp açacağı başlıkta o şekilde kullanmalıdır.

7-Başlıklarda
нαмιℓєℓєя νє нαмιℓє кαℓмαк ιѕтєуєηℓєя ℓιѕтєѕι......♥
şeklinde Türkçe alfabede bulunmayan şekiller kullanılmamalıdır.Bunun nedeni google da bu konu başlığında arama yapan biri hamileler ve hamile kalmak isteyenler şeklinde bir arama yaptığında bizim sitemiz daha fazla ziyaretçi alsa bile farklı karakterler şeklinde başlık açıldığı için sıralamada görünmeyecektir ve sitemize ulaşıma engel olacaktır.

Tüm bu kurallara uymayan başlıklar ve içerikler forum yöneticisi ve moderatörler tarafından olması gerektiği şekilde haber verilmeksizin değiştirilebilir.Kurallara gerekli görüldüğünde yeni madde eklenebilir.
189
Örnek olması açısından ilk ben yazıyorum

Sizin Seçtikleriniz bölümüne "sperm tahlilimizi aldık bugün" başlıklı bir konu açılmış.Bunun Anne Olmak İstiyorum başlığı altına açılması gerekirdi.

190
Hamile Günlüğü / Emine ve nar tanesi
04 Ağustos , 2009, 12:47:11
Bugün tam 14 haftalıksın birtanem.Sana hep oğlum diyesim geliyor ama kız olup ta bu satırları okursan ileride diye şimdilik nar tanem diyeceğim sana  :)
Kulakların henüz işitmeye başlamadı o nedenle evde olup bitenlerden şimdilik haberin yok.35 aylık Ceylin Azra isminde bir ablan var.Senin tam göbek deliğimde olduğunu düşünüyor her gün öpüyor seni defalarca  :) Doğduğunda yanaklarını muhafaza edecek birşeyler ayarlamamız gerekecek.Yemek yerken bir bana bir kardeşime diyerek besliyor seni benim aracılığımla.Karnımdan alıyor seni bebek arabasıyla gezdiriyor.Çok seviyor.Kız mı erkek mi olsun dediğimizde bir erkek bir kız diyor. Babana göre bir kızsın bana göre erkek . 2 doktora gittik biri %51 erkek diğeri %52 erkek dedi. Bizim için cinsiyetinden çok sağlıklı olman önemli.Dün ilk kez ellerim karnımdayken seni hissettim.Ben de buradayım dercesine karnımı tekmeledin sanki.
Doktora 12+3 günlükken gittik en son.Ense kalınlığın 2.01 mm ağırlığın 56 gr dı.Böyle karate hareketleri yapıyor gibiydin.Bacak aranda bir çıkıntı vardı belki de erkek olduğunu bunlar düşündürdü bana.Ailede erkek çocuklarda doğum sırasında ve doğum sonrası ölümler olduğu için biraz tedirginim.Seni herşeyden çok istiyorum.Doktor 17 haftada çağırdı tekrar,eğer erkeksen 3 lü test yapılacak kızsa gerek yok dedi.2li test sonucun doktorun şu ana kadar gördüğü en iyi değerlerdeymiş o nedenle içime biraz su serpildi 1/13830 mongol riski , 1/29955 13-18 hastalığı riski bhcg değerin 38,980  :nazar: Bu değer 50 altındaysa erkek 50 üstündeyse kız oluyormuş gibi bir inanış varmış halk arasında.Seni sağlıkla kucağıma almak için can atıyorum.Kız olursan isminin İrem olmasını istiyorum erkek olursan henüz karar veremedik.Ablanın adını ben koyduğum için bu defa baban ben koyacağım diyor ama cinsiyetin belli olmadan bu konuda bir araştırma yapmayacakmış.Babana hangi ismi önersem asla olmaz diyor.Beğendiği isim Demir di ama ablanın 6 kişilik sınıfındaki bütün erkeklerin isimleri Demir olunca vazgeçti  :D Sonra Batu ismini beğendi.Onu da tanıdıklardan kimseye beğendiremedik ben de olmaz dedim babana.Deniz ismi hem kız hem erkeklere konduğu için önce beğenip sonra vazgeçti.Bir ara Behlül ismini beğendik Aşkı Memnu diye bir dizi var şu aralar popüler oradan etkilenip ama herkes düldül diye dalga geçerler okulda koymayın diyor.Ben Ömer ismini çok beğeniyorum ama baban Türkçe karakter geçtiği için istemiyor seni Amerikada okutacakmış ta arkadaşların söylemekte zorlanmasınmış  :D Büyük anneannen Yunus Emre ya da Ömer koyun diyor.Anneannen Talha istiyor.Fatma teyzen Utku diyor.Merve teyzen Berkan istiyor.Bekir Amcan Deniz ismini beğeniyormuş.Babaannenler bir yorumda bulunmuyor ne desem güzel diyor  :) Bakalım baban hangi isme karar verecek çok üstüme gelme nüfusa ben yazdırmaya gideceğim nüfusta görürsen şaşar kalırsın diyor o nedenle fazla üstelemesem iyi olacak.  :k06:
191
Uyarı ve Ceza Alan Kişiler / lost_angel 1 uyarı
08 Haziran , 2009, 11:18:50
Hakaret içeren tartışma çıkarmaya yönelik mesajlarından dolayı 1 uyarı cezası almıştır.
192
Hakaret içeren mesajlarından dolayı 1 uyarı cezası almıştır
Tartışma çıkarmaya yönelik mesajlarından dolayı 1 uyarı cezası almıştır
Huzuru bozmaya yönelik mesajlarından dolayı 1 uyarı cezası almıştır
3 uyarı cezası sonucunda 1 hafta uzaklaştırma almıştır
193
Çıkan tartışmaya dahil olması nedeniyle 1 uyarı cezası almıştır
Üyelere hakaret içeren mesajları nedeniyle 1 uyarı cezası almıştır
Üyelere hakaret ima içeren mesajları nedeniyle 1 uyarı cezası almıştır
194
Çıkan tartışma dahil olması nedeniyle 1 uyarı almıştır
Tartşmaya girdiği üyelere hakaret etmesi nedeniyle 1 uyarı almıştır
Tartşmaya girdiği üyelere hakaret etmesi nedeniyle 1 uyarı almıştır
195
Çıkan tartışmaya dahil olması nedeniyle 1 uyarı cezası almıştır
Hakaret eden mesejları nedeniyle 1 uyarı cezası almıştır
hakaret eden mesajları nedeniyle 1 uyarı cezası almıştır
Uyarı sayısı 3 olduğundan 1 ay uzaklaştırma cezası verilmiştir.

Çıkan tartışmaya dahil olup hakareti nedeniyle 1 uyarı cezası verilmiştir.
Çıkan tartışmaya dahil olması nedeniyle 1 uyarı cezası verilmiştir.
196
Tartışma çıkarmaya yönelik mesajlarından dolayı 1 uyarı cezası verilmiştir.
Tartışma çıkarmaya yönelik mesajlarından dolayı 1 uyarı cezası verilmiştir.
Tartışma çıkarmaya yönelik mesajlarından dolayı 1 uyarı cezası verilmiştir.

Sürekli tartışma çıkarmaya yönelik hakaret ve huzur bozucu mesajlarından dolayı sınırsız uzaklaştırma cezası verilmiştir.

Forumdan sınırsız uzaklaştırıldığı halde farklı isim alarak üyelere hakaretlerini sürdürmesi nedeniyle sınırsız uzaklaştırılmıştır





197
Uyarı ve Ceza Alan Kişiler / Pringles 1 uyarı
15 Mayıs , 2009, 15:16:52
Çıkan tartışmaya dahil olup tartışmayı sürdürmesi nedeniyle 1 uyarı cezası almıştır
198
Çıkan tartışmaya dahil olup tartışmayı sürdürmesi nedeniyle 1 uyarı cezası almıştır
Çıkan tartışmaya dahil olup tartışmayı sürdürmesi nedeniyle 1 uyarı cezası almıştır
Çıkan tartışmaya dahil olup tartışmayı sürdürmesi nedeniyle 1 uyarı cezası almıştır
199
Çıkan tartışmaya dahil olup tartışmayı sürdürmesi nedeniyle 1 uyarı cezası almıştır
Üyelerden birine hakaret etmesi nedeniyle 1 uyarı cezası almıştır
Üyelere hakaret etmesi nedeniyle 1 uyarı cezası almıştır

15 gün uyarı cezası almıştır

Üyelere hakaret etmeyi ve çıkan tartışmalara dahil olmayı sürdürmesi nedeniyle sınırsız uzaklaştırma cezası verilmiştir.
Sınırsız uzaklaştırıldığı halde başka bir üye adı alması nedeniyle o kullanıcı adı da sınırsız uzaklaştırılmıştır.
Sınırsız uzaklaştırıldığı halde başka bir üye adı alması nedeniyle o kullanıcı adı da sınırsız uzaklaştırılmıştır.



200
Hakaret içeren imasından dolayı 1 uyarı cezası verilmiştir.
Hakaret içeren imasından dolayı 1 uyarı cezası verilmiştir.