Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ırmak184

106
kuzucuk diş cıkarıyor o yüzden cok mızmız onun dısında iyiiyz cok şükür..
merhaba sahra  :ehi:
107
selam kızlar..

ilknur ayse gözde nasılsınız ve digerleri... bebişleriniz nasıl.. umarım herkes iyidir  :flowers:
108
dogru mantıklı ama bende gece uyanınca yanıma alıyorum ama durmuyorki..basını oksuyorum biraz duruyor sonra kendini sıkıyor,yüzüme dalıyor sacımı cekiyor..babasınada öyle  :-\ yatagın baslıgına tutunmaya calısıyor daha cok uykusu kacıyor..cok nadirdir yanımda uyudugu cadı..
109
Alıntı yapılan: nesrin_beyza&berrin - 16 Mart , 2011, 20:38:17
Oh ne güzel. Benim idealimdi Özlemcim English Teacher olmak. AMa ben gayret göstermediğim için olamadım.

Minecim güzel yerde oturuyorsun. Kale cafe oraya yakındı dimi. Nasıl gelineceğini bilsem orda buluşalım derdim. MAnzara süper. Irmağın boyunu kilosunu ölçtüler mi? Hepimizde diş sıkıntısı var ama az kaldı neyse ki.
güzel canım bizim buralar sessiz,sakin,denize yakın,sahilimiz var..mesela ümraniye yada bagcılar tarafına gittigimde ben oralarda oturamam diyorum...cok kalabalık evler,sokaklar içiçe...sen beylikdüzünde oturuyorsun sanırım..o taraflarda güzel...kale cafe sanırım rumeli hisarındakini diyorsun..arabayla 20 dk gidebiliyoruz..cok güzel yer hele manzarası..
110
bende geldim  :hello2:
daha yeni uyudu bizimki  ::) akşam alışverişe gitmiştik gidip gelene kadar uyudu uykusunu aldı..şimdide zor uyuttum..inşallah yine gece 4 de kalmaz  :cildir:
sahracım boyu 80 cm kilosu 11600 canım..fudaylde iyiymiş boyu kilosu  :nazar:
111
bugün 2. dozumuzuda yaptırdık..
112
selam kızlar..

buluşma olursa bende katılırım kızlar..bende avrupa yakasındayım yeniköy sarıyer tarafında :D
bugün ası olduk..pek aglamadı yavrum..asıdan sonra gezdik biraz...temiz hava iyi geldi eve gelmeden uyudu kızım..kaç gündür geceleri  uyumuyor dedim saglık ocagındaki doktora..gece 4 de uyanıyor  :caca: ay öyle sinir oluyorumki uykulu uykulu  :suclu: bogazlarına baktı 4 tane diş cıkarıyor dedi biri çıkmış dedi..ben 2 sini gördüm ama 2 tane daha geliyormuş...ayyyy sıkıldım artık bu diş muhabbetinden  :BangHead: kendi doktorumuzdan randevu alacagım kan tahlili yaptırmak istiyorum..
sahracım bugün sabah kahvaltı yaptık (karısım) sonra meyve yedik,corba içtik,muhallebi yedik,şimdi uyuyor kızım uyanınca yogurt ve tavuklu pilav yedirecegim..tabi zorla yediriyorum..
sahracım gel canım bizede bekleriz..bu sene 15 temmuzda kısmetse annemlerle rizeye gidecegiz kendi arabamızla..9 yada 10 kişi gidiyoruz..annemde sen ucakla git diyor ama ben uzun yolculuk yapmak istiyorum cocuklada nasıl olur bilmiyorum karar veremedim..
113
cok güzel  :sunny:  :sunny:
114
cok üzüldüm..allah sifa versin  :amin:
115
selam kızlar...

gülfercim cinsiyeti belli oldumu bebeişiin merak ettim...belki kacırmısımdır.
diş cıkaran bebişlere gecmiş olsun..bizde aynı durumdayız..agzının içi ates gibi..nereden diş geldigi belli degil...
sahracım ay sonunda asınız varsa daha vakit var,ozaman şimdiden randevu alıp cerraha git bence...bulaşık makinası olmaması kötü...inşallah alırısın sende ...şimdi eskisi gibi cok ucuk degil fiyatlar...bir arastır bence...
hava cok güzel..sabah cıktık biraz dısarı sahilde dolaştık şimdi uyuyor yavrum...
öptüm hepinizi  :opucuk:
116
Moda / Ynt: SON MODA CEP TELEFONU AHİZELERİ :)
14 Mart , 2011, 00:34:41
komik duruyor  :-\
117
en güzeli 5
6 ve 8 de güzel...
118
Moda / Ynt: 6 Trilyonluk Çanta!!..
14 Mart , 2011, 00:28:56
trilyon vermeye degmez...
119
tebrik ederim  :flowers:
120
tebrik ederim  :flowers: